Yetkili Paneli > Dying Wish
Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)
Aragorn of Bia:
Fotoğraf bitirdi beni ya :)
Tuana ExBurn:
Oğuz abi de bir tanedir. Metin abiye söylediklerimin aynısı onun içinde geçerli.
Oğuz abiyle karşılıklıda biraz içip muhabbet ettik nasıl biri oldugunu daha iyi anladım :)
En sevdiğim şey oğuz abiyle beraber sinsi pusular yapmak atsız okçu charlarla :) o actionların ortasında farkedilmiyorduk çok tatlı oluyordu ya :D patır patır dökülüyodu twiler :)
oyun becerisine gelince eskiden iyi oynadıgı kesin ama eskiden bence şimdi metin abi keser onu :) ( aha kavgaya sebebiyet son lafım :) )
Selahaddin:
Burda tanıdım carsı vardı Da rappa onun sayesinde Vennten hatırladıgım sey oyunu bırakıyorum derdi carsı
Oguz abi ölmesin o artık bırakıp duruyo..
Tufii Cuiviene.:
oğuz abi loncada her defasında kimseden ses cıkmıycak konuşulmuycak ağalar ona göre dedigimde :) bize gelen küfürlere cevap vermediğimiz zamanlarda oğuz abi "tufan şimdi küfür edicem önce loncadan mı cıkayım ? " diye sorup ardına yaratıcı küfürlerinden edip de "istisna" olarak loncada hep yerini almıştır :) ki saten temelleri immortala dayanan onun önderliğinde olan bi topluluğuz.
Oyun dışında da bi sıkıntım oldugu zaman hep arar giderim ki bi cok konuda fikirleri benim için bi yol oldugu zamanlar olmuştur . gerçi lig maclarında daha cok giderdim ki lig tv yi kapattırdıgından beri ugradığımız yok =) bizimkisi baya cıkar ilişkisi gibi şaka bi yana nebuladan bu yana cogu zaman düşman olsakda her zaman saygın biridir benim için gerçekten sevgi bi yana saydığım insanlardandır.
Jenas Cuiviene.:
Özünde çok iyi bi abimizdir . hayvanseverdir ;) ama biraz sinirlidir .
Kral fenerlidir.- en sevdiğim yönü ;D aushd -
Onun dışında gözlediğim kadarıyla babalara karşı bir sempatisi var sanırım , babaların kulağını fazla çınlatır ;D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git