Bulamamakla aramamak arasında bi fark bilmem anlarmısın.Ki çoğu zaman sinisterla dota atıyoruz sorabılırsın oyuna gırdıgımız yok girdimmi zaten sonuç çıkıyor ortaya x noktasından brite kadar kaçıcak duruma geliyorlar

Benim kitabımın onlarda olmasının nedeni zamanında onların guıldınde olupta bızım loncamızda bulunan ınsanlara kıtaplarımızı vermemizdir.
Heartler binekleri alabilir sorun değil heves edip arıyorlar bakınız revenge hevesle onlarca kişi arayıp aldılar aldılar sonra?Bi süre sonra sıkıcı geliyor insana ve bıraktılar görünen üzre.
Ve bize bakıcak olursak.Canımız isterse alırız istersek aldırtmayız gerekirse herşeyi yaparız aldırtmayız kapish?
Kaç yıl oldu bilmiyorum tamer oynuyalı ama sen daha pokemon'u izlerken biz spawnda bınek beklıyorduk?Yıllardır oynuyoruz ve artık tame yapmak sıkıcı aramıyorum bınek canım istemediği sürece.Aramamamız sanmaki onların çok iyi olduğunu gösterir.Heartlerin şu forumda kaç fotografı var bi bak derim en basitinden 1-2 sayfa geriye dön bak bakalım heart varmı orda

.