Gönderen Konu: Spawntakip ''Geyik''Bölümü  (Okunma sayısı 3375 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Persia

• # ilk uyarısını aldı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
Ynt: Spawntakip ''Geyik''Bölümü
« Yanıtla #135 : Haziran 14, 2010, 07:49:18 ÖÖ »
Sen 12 kitapta o sürede binek bulmana imkan yok bu 1. 2.si benım marklarımı kuzenımden satın almak istemişin kitapları görunce bu marklar bende var seni zorlaması sonucu pikachu'dan aldığını itiraf etmişin buda 2.

Farketmez kimden öğrenirsen öğren 1 önlem almama bakar.Benim en büyük hatam eski lonca arkadaşlarıma dahi herkese güvenıp marklarımı vermiş olma***eşke belli kişilere verseydım diyorum bazen.He iyi niyetle yapmıştım herkes bınek bulsun para kassın kolay yoldan diye bazıları kendı menfaatleri için başka yerlere çektiler olayı.Kimseye vermeseydım markları acaba bu kadar kalkık olurmuydu biyerleriniz çok merak ediyorum.

Bu arada o kadar korkaksınızki bizim loncamızla aynı olmuşunuz(Orderız sanırım) korkaklık diz boyu.Bana kafa tutmadan önce biraz cesur olda ondan sonra gel yıkmayım hayallerini ;)

3d Programmı lan o? :)

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #136 : Haziran 14, 2010, 10:58:37 ÖÖ »
Zorlaması mı? Ben senin kuzenini zorlarım :P

12 değil 14 kitap varmış sürekli kullandığım :)
Öyle bu 1 bu 2 bu 3 bu 4 tek tek de gezmiyorum.. Öyle gezersem binek bulmam da çok zor olur..

Hiç kimsenin kitabı da tam olarak marklanmış değil.. Senin kitaptan da kullanıyorum diğer kitapları da kullanıyorum..

Pikachu her kimse evet o verdi  >:D

Öpücükler Bisdeeen  :-*  :-*  :-*

Çevrimdışı Persia

• # ilk uyarısını aldı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #137 : Haziran 14, 2010, 11:02:25 ÖÖ »
E tabi ondan bundan kıtapları toplarsan olursana 14 kitap^^

hesaba vursak mesela:Osmanın 3 kitabı olsa benım 3 kıtabım olsa malinin 6 kitabı olsa 2 tanesıde senın normal sehırlerının vs markı olsa eder sana 14 ^^

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #138 : Haziran 14, 2010, 11:10:19 ÖÖ »
Çocuk saymayı bilmiyon mu :) Onlar ayrı bak yukarda..

Ha 1 tane bile mark yapmadım ve binek buluyoruz bu kitaplarla çoğumuz.. ÜZÜLÜN :)

Çevrimdışı Persia

• # ilk uyarısını aldı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #139 : Haziran 14, 2010, 11:18:59 ÖÖ »
Kendi markların olmayan bi adamsın ve kendıne tamer dıyorsn yazık^^

Valla yanıma 5-6 adam alsam Bineğin B sini alma ımkanın yokta zaten kendı capınızda önlem almısınız 1-2 gunluk ıcın dost guıld ayagına dalınmıyor.

Hadi abisi sen ilk önce spawn temızlemeyı ogren 4-5 kişi kaç dakkada spawn temızlıyorsunuz en başta onu öğren bide kendıne mark yap abilerinin marklarını kullanma(sanırım o ben oluyorum en başta) tek tek yaratıkları cekıp kesmekle ugrasma Kapish azıcıkta pwp yapmayı ogren sıkıldım senı sosaryonun her yerınde kovalamaktan bu öpüldün lafınıda nerden ogrendım bılmıyorum sanırım dwlerle biz sizi fena öptük^^

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #140 : Haziran 14, 2010, 11:37:10 ÖÖ »
Kasamı öpme sırası var..
Önce seni http://www.onebadbitch.com/ dan bi giyindirip süslücez.. Biraz da makyaj sonra BENİMSİN BEBEĞİM :)

Biz 5-6 kişiyiz sanki de 5-6 kişi alcakmış yanına :)

Niqole Heartbreaker
Sinister Heartbreaker
Anotly Heartbreaker
Quiero

Yeter..

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #141 : Haziran 14, 2010, 12:34:14 ÖS »
Bir Steed verene, kitabımı kopyalarım.  :-*

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #142 : Haziran 15, 2010, 02:43:28 ÖS »
Sen 12 kitapta o sürede binek bulmana imkan yok bu 1. 2.si benım marklarımı kuzenımden satın almak istemişin kitapları görunce bu marklar bende var seni zorlaması sonucu pikachu'dan aldığını itiraf etmişin buda 2.

Farketmez kimden öğrenirsen öğren 1 önlem almama bakar.Benim en büyük hatam eski lonca arkadaşlarıma dahi herkese güvenıp marklarımı vermiş olma***eşke belli kişilere verseydım diyorum bazen.He iyi niyetle yapmıştım herkes bınek bulsun para kassın kolay yoldan diye bazıları kendı menfaatleri için başka yerlere çektiler olayı.Kimseye vermeseydım markları acaba bu kadar kalkık olurmuydu biyerleriniz çok merak ediyorum.

Bu arada o kadar korkaksınızki bizim loncamızla aynı olmuşunuz(Orderız sanırım) korkaklık diz boyu.Bana kafa tutmadan önce biraz cesur olda ondan sonra gel yıkmayım hayallerini ;)
aslında düşünürsen kitabı olmayıp bulması size daha çok koyar o yüzden kitabın yok kitabın yok şundan bundan hattaaa BENDEN almışsın kitabı demen çok saçma çnkü adama ne ki :D adam evet senin kitabınla butun binekleri tameliyo burda mahcup olması üzülmesi hatta kapak olması gereken kişi sen oluosun çünkü :D düşünsene adam hiç uğraşmıyo sen uğraşıyosun kitap yapıyosun ama sen ÖZELLİKLE SON GÜNLERDE bi binek tameliyemiosun heartbreaker lar bütün binekleri nerdeyse cuup alıyo :D bence burda senin ağlaman lazım.ayrıca tek order sizmisiniz? tamam kaos olsa daha şekil olurdu kalkanı bile evet te kaos biziiizzzzz siz olamazsınızzz haa haa özenti hb Ler diyemez kimse bence :D çok saçma

Çevrimdışı Persia

• # ilk uyarısını aldı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #143 : Haziran 15, 2010, 03:08:29 ÖS »
Bulamamakla aramamak arasında bi fark bilmem anlarmısın.Ki çoğu zaman sinisterla dota atıyoruz sorabılırsın oyuna gırdıgımız yok girdimmi zaten sonuç çıkıyor ortaya x noktasından brite kadar kaçıcak duruma geliyorlar :) Benim kitabımın onlarda olmasının nedeni zamanında onların guıldınde olupta bızım loncamızda bulunan ınsanlara kıtaplarımızı vermemizdir.

Heartler binekleri alabilir sorun değil heves edip arıyorlar bakınız revenge hevesle onlarca kişi arayıp aldılar aldılar sonra?Bi süre sonra sıkıcı geliyor insana ve bıraktılar görünen üzre.

Ve bize bakıcak olursak.Canımız isterse alırız istersek aldırtmayız gerekirse herşeyi yaparız aldırtmayız kapish?

Kaç yıl oldu bilmiyorum tamer oynuyalı ama sen daha pokemon'u izlerken biz spawnda bınek beklıyorduk?Yıllardır oynuyoruz ve artık tame yapmak sıkıcı aramıyorum bınek canım istemediği sürece.Aramamamız sanmaki onların çok iyi olduğunu gösterir.Heartlerin şu forumda kaç fotografı var bi bak derim en basitinden 1-2 sayfa geriye dön bak bakalım heart varmı orda  ;).

Çevrimdışı The Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
« Yanıtla #144 : Haziran 15, 2010, 03:09:51 ÖS »
guild'i tarafsiz yapma zamani gelmiş .

birde yawaştan oyuna girmenin .
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #145 : Haziran 15, 2010, 03:23:50 ÖS »
Bulamamakla aramamak arasında bi fark bilmem anlarmısın.Ki çoğu zaman sinisterla dota atıyoruz sorabılırsın oyuna gırdıgımız yok girdimmi zaten sonuç çıkıyor ortaya x noktasından brite kadar kaçıcak duruma geliyorlar :) Benim kitabımın onlarda olmasının nedeni zamanında onların guıldınde olupta bızım loncamızda bulunan ınsanlara kıtaplarımızı vermemizdir.

Heartler binekleri alabilir sorun değil heves edip arıyorlar bakınız revenge hevesle onlarca kişi arayıp aldılar aldılar sonra?Bi süre sonra sıkıcı geliyor insana ve bıraktılar görünen üzre.

Ve bize bakıcak olursak.Canımız isterse alırız istersek aldırtmayız gerekirse herşeyi yaparız aldırtmayız kapish?

Kaç yıl oldu bilmiyorum tamer oynuyalı ama sen daha pokemon'u izlerken biz spawnda bınek beklıyorduk?Yıllardır oynuyoruz ve artık tame yapmak sıkıcı aramıyorum bınek canım istemediği sürece.Aramamamız sanmaki onların çok iyi olduğunu gösterir.Heartlerin şu forumda kaç fotografı var bi bak derim en basitinden 1-2 sayfa geriye dön bak bakalım heart varmı orda  ;).

madem sıkıldın tamerlikten madem kovalarsın adamları istesen madem umrunda diil, o zman ya istersem yaparım die geçindiklerini yap yada benim kitabım onun kitabı bunun kitabı die dırdır etmede oturr aşşa tebrik ederim de.

Çevrimdışı Persia

• # ilk uyarısını aldı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #146 : Haziran 15, 2010, 03:27:03 ÖS »
Kime ne istersem derim sanamı sorucam lan?Tebrik edilcek insan oldumu tebrik ediyoruz zaten + gerektiğindede dediklerimin hepsini yapmışımdır ağlama yandan ikile.

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #147 : Haziran 15, 2010, 03:31:28 ÖS »
hala çekemediğini belli ediyosun. ya formdan düşmüşsün eskiden şöleydik böyledik girmioruz ayana o günlerini özlüyosun yada sen çift kişiliklisin ne dedini bilmiosun :D  tebrik edilcek insan illa kitap yapıncamı oluo :D kitabını almış helal olsun bulmuş ohhh daha çok binek tamelersiniz inşallah gerçi heartbreaker lardan başka bişey yazmıo aşşağıda :D daha ne kadar tameliceksiniz :D başarılarınızın devamını diliyorum ...çıldırtmaya devam ben tamer olsam bende çıldırırdım :D gerçi düşündümde çıldırmazdım :D guildim mütiş ben napim :D

Çevrimdışı Persia

• # ilk uyarısını aldı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #148 : Haziran 15, 2010, 03:44:49 ÖS »
Ehüehehehe benım anlamadıgım şey şu niye heart loncasını bu kadar yukarıya çıkartma çabanız?Kendi çapında yapmaya çalışıyorsun tmm ama fazlada abartma :)

Biyerine King HB yazp pantolonunu açıp gösterirsin sen yakında meydanda ;)Kimseye bişey ispatlama gereği duymuyorum açıkçası Altta hep heart yazıyormuş.2dk sslere baksam sayılcak kadarlar.Abartma bence.2 gün binek arayıp buldular dıye kımse yokken swde adamlar bişi sandılar.

Tmm okuyorsunuz siz ya ;D

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #149 : Haziran 15, 2010, 03:53:13 ÖS »
kimseye bişey ispatlamaya çalışmasan bu kkitap bnm aha bnm de ilk sayfamdaki yerde çıktı iilk yerdi cart curt ayağı yapmazdın :D ister pantolonuma yaptırırım hb ister içine ister dışına ister her yerime seni ilgilendirceğini pek sanmıyorum ;) ayrıca hb olduum için diil sadece senin saçma sapan bu benim kitabımdı kendi kitabın yok sonra tamer diyosun kendine laflarına sinir olduğum için yazıyorum bu yorumları. bence saçmalıyosun. adamlar hakkını weriyo, senin yada benim yada onun bunun şunun kitabı farketmez götürüyolar bineklerii biraz insan olda tebrik ederim şansınız yaver gidiyo demeyi öğren. ;)

tmm eskisiniz istedinz mi kovalarsınız x noktasından brite kadar siz ya :D