Gönderen Konu: Spawntakip ''Geyik''Bölümü  (Okunma sayısı 3375 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Persia

• # ilk uyarısını aldı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
Ynt: Spawntakip ''Geyik''Bölümü
« Yanıtla #150 : Haziran 15, 2010, 03:58:21 ÖS »
Ne guildmiş arkadaş ya çıkarda tapalım ;D

/Not.
Farkeder.Neden?Adam kendi marklarımla buluyorum diyor.Geçin o ayakları.Benım marklarımı bılen her ınsan görüyor forumda alınan noktaları.Düne kadar alamayan adamlar sımdı nıye alıyorlar merak dogrusu eskıden nıye kıng degıldı o lonca o adamlar o loncadan oncede vardılar?.Eskiden sizin gibi ahkam kesenlerin simdiki hallerini görüyoruz.Senin koyun güttügün kadar benim .... coban var anladın? ;)

Sana son postum dotaya gırıcem forumda boş laf etmede bana oyunda karşıma çık  ;)

3d Programmı lan o? :)

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #151 : Haziran 15, 2010, 04:10:01 ÖS »
takdir etmek tapmak diiLdir bunu bil bi kere ;)
benm öncesinde tanıdığım guildden bi arkadaş wardı ki o guildden öncede alıyodu sadece şuan da hepsi birleşip bol bol aldığı için daha çok göze batıyo. kadro iyi kabul et. he bide dua et :D çobanlardan biri çetin ceviz çıkıp olayı tersine çevirmesin. gerçi çevirdi gibi sanki. hep boş laf hep boş laf. eskiden oynardık brite kovalıyorum fln, amaç brite kovalamak deil amaç bineği kovalamak ;) kapiş.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #152 : Haziran 15, 2010, 04:20:30 ÖS »
Bilader.Diyeceksiniz sizin kitaplarınızla arıyoruz vs. öyle kıvırmayacaksınız yok benım kendı kıtaplarım var suyum var buyum var demıceksın.İnan bana senin 3 gun uyumadan etmedıgın yaptıgın kıtaplarla emek verip hatta bınek bulmaktan daha zor bir iş olan bu kıtaplar yani sen bu kıtapları yapıyorsun server sonuna kadar kullanıyorsun.Bu kadar değerli kitapları alıyorsun sonrada bir şey olmamıs gıbı yok soyle boyle.Bırakın bu işleri.Sizinde kitabınız gitse aynı şeyleri yazarsınız.Ayrıca Persia ya da bir başkası bizden asla geceleyin binek için uykusunu bölüp kalkmaz.Ha dıceksın bız sankı boluyoruz evet boluyorsunuz altı üstü oyun oldugunu unutup hırsla arıyorsunuz ha altı ustu oyun kıtapları alırsınız umrumuzda degıl eskisi gibi değil server ondan oyle artık giripte binek aramayı ya da actıon atıpta bir şeyler yapma gereği duıymuyoruz.Eskiden olsa 40 kısı bır guıldın bınek aradıgı donemlerde bınek alırken sımdı aramıyoruz dıye bınek alınca bu kadar havalanmanıza gerek yok tamam alın tebrıklerde hatta ama yalan dolan konusmayın kendı kıtapalrımmış bilmem neymiş.Dıyorsunuz bız 4 kısı arıyoruz sankı cok ksıı arıyoruz biz sanki kaç kısı arıyoruz toplasan 2-3 kısı hem zaten 4 kişi bizim kıtapları aramaya yeterde artarda 3 kitap var ne  de olsa 1 kişide artıyor :) Ya neyse ben bu muhabetlerı sevmem almışın almamışın kıatpları vs ama aldıysanız erkek gibi aldım dıyecektınız başta sımdı başta almadık sora evet arıyoruz gıbı laflar etmıyeceksınız az ciddi olun.Hem siz hiç alamıyorsunuz biz alıyoruz hep gibi laflarada güldüm.Bu haftasonundakı bıneklerde sadece unıcornu aradım ben persia yoktu işi vardı ben aradıgımda tek basıma olmama ragmen çölde trackten görmemiş 2.dkda gıtmıstım oraya ilk northern aradım siz 18.dkda tameledınız.Ayrı yeten sabah cıkan 9dakı maredede güzel uykumu bölmedım ama siz saat kurmuşunuzdur kesin.Persia erken kalkar zaten ben geç yatarım kalkmasına kalkmışta elektrikleri yoktu.Earth steed zaten toprağı öptü.Merak etme eskisi gibi değerli değil spawntakip istersen topla 32432432 bıneklerı serverda bınek arayan adam sayısı cok az eskıden olsa yapabılcekmıydınız bu bınek tamelemelerı buldugunda en az 15 sn sora 40 kısı kafana geldıgınde.Hiç action ıcınde bınek tameledıgınız ss varmı ya ölmüş ya da başkası almış.Ama bizim sslere bak hep basılmışız.Ona rağmen aldığımız binekler var.Sayıca az olmamıza rağmen.Ha görmek ıstıyorsan başla ilk sayfadan ss başlıgından.Artık modası yok spawntakıpın o kadarda ama yalan dolan konusup kendı kıtaplarımla arıyorum demeye ne hacet var tamam gel adam gibi söyle aldık diye umrumda degıl ama yalan söylemiceksin bilader sonra adam kendı kıtap yapmış buluyor helal olsuna cekersınız lafları.

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #153 : Haziran 15, 2010, 04:37:17 ÖS »

Hiç kimsenin kitabı da tam olarak marklanmış değil.. Senin kitaptan da kullanıyorum diğer kitapları da kullanıyorum..

Öpücükler Bisdeeen  :-*  :-*  :-*

Her ss te çantamı görüyorsun hepsi mi senin diyorum ben hiç biri senin değil demiyorum ki..

Mcx  :-*

Sevgiler Bisdeeen :)

Ha 1 tane bile mark yapmadım ve binek buluyoruz bu kitaplarla çoğumuz.. ÜZÜLÜN :)

ben hiç kendi kitabım yazısına rastLamadım ;) zaten bu yazının üstüne bu kopyaladıklarım yeterli olucaktır konuşmaya gerek yok :D  

öpücükLer bisdennn  :-* :-* ÜZÜLÜN :) adam haklı öpücükte :D öpüp öpüp duruyo :D
« Son Düzenleme: Haziran 15, 2010, 04:38:11 ÖS Gönderen: iLkeegg (: »

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #154 : Haziran 15, 2010, 04:38:14 ÖS »
Spawntakip ss başlıgında 10-15 karsılıklı konusmada sadece ss başlığı oldugu ıcın postlar sılınmıstı orda yazmıştı merak etme :) Kanıtın olmaması üzücü ama biz biliyoruz ne yaptıgınızı yani başkalarının bilip bilmemesi önemli değil..
« Son Düzenleme: Haziran 15, 2010, 04:41:54 ÖS Gönderen: Tyalieva Biohazard »

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #155 : Haziran 15, 2010, 04:41:54 ÖS »
ama şuan benim gördüğüm bunlar yazmıştı silinmişti halamında bıyığı olsa amcam olcaktı pehhh :D  ben bunu gördüm bunu sölerim dierleride olmadına göre ki hiçte demiş gibi durmuo yazdıkları kendi sölüo zaten. biraz susunda helal olsun diyin ciddiyim ;)

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #156 : Haziran 15, 2010, 04:45:19 ÖS »
Ya zaten bende yazdıktan sonra postlarım silinsin aynı şeyleri ya da öyle bir şey demiş gibi şeyler yazmam merak etme çok zekisiniz :)

Ayrıca bana şunun cevabını ver sadece 3 gün uyku uyumadan yaptıgımız kıtaplarla server sonuna kadar bınek arayabıldıgımız kıtaplarla yani bu derece degerlı kıtapları alıpta sonra asıl sızın tesekkur etmenız gerekırken sıze sopa sallattırmıyoruz bız alıyoruz sız alamıyorsunuz bız kralız siz apepesiniz tribine girmenize gerek yok demek istedigim bu.Bunu anla önce.Ya şimdi sana desem ben senın 3-4 gun ugrasıp yaptıgın kıtapları server sonuna kadar somursem kullansam hosuna gıdermı dıye alabılmıssen helal olsun o sızın hatanız fılan dıceksın.Tabi olayı yaşamadıgın ıcın dıyeceksın bunları.Eğer başına gelse şuan sinirli bir şekilde yazılar yazardın buraya.Kendimizi kandırmayalım.

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #157 : Haziran 15, 2010, 04:49:23 ÖS »
benim için özel olan bişeyi herkese dağıtmam ben ;) güvendiğim kişilere dağıtırım.. hmm güvenceği kişiyi seçemiyosan o senin sorunun :D ayrıca gerçekten alabilmişse demekki helal olsun :) çok yakın olduğun insanlar bile tame yapmasanda wermeyebilio bazen bi britin runebookunu bile ;) yani helal demek gerek.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #158 : Haziran 15, 2010, 04:56:33 ÖS »
Benim ya da persia ıcın ozel bır şey değildi kitaplar.Bizim için özeldi.Yiğit yani dharma gerek oyun olsun gerek reel olsun cok deger verdıgım kişidir eski biodur.Halada severim kendsini.Niqolede tamerıydı zten.Kitaplar ondada vardı ha kitapları sizle beraber kullanması ona kızmmaı sevmememi gerektirmez hala eskisi gibiyim onunla.Ama yiğitin tanıdıgı sevdıgı kısılere saygı duyarken nedense size duyamıyorum ya da siz saygı duyurmayı pek sevmıyorsunuz ne bileyim mesela hasan yardım ıstedıgınde bınekte adam var dedıgınde gelıyoruz yardım edıyoruz sonunda noluyor.Hep biz sallıyoruz sopayı biraz siz sallayın gibi laf yiyoruz.Bilader önce saygınızı sağlayın saygı çerçevesinde binek arayın laflarınızı edin ondan sonra teşekkür etmemizi bekle bizden.Kitap işini zaten sana anlatamayacagım sanırımda neyse.

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #159 : Haziran 15, 2010, 05:03:46 ÖS »
offf dön dolaş hep aynı yere çıkıo konuşma madem özel diil kitabın Lafını etmeyin kardeşim! benm takıldığım olay bu.  hem bnm için şunun için özel diil diosun hem 3 gun şöle böle yaparak yarattığımız kitapları alsanız sizede koyar cart curt yapıosunuz. karar wersenize. sizin için özeL mi bu kitaplar değersizmi?
« Son Düzenleme: Haziran 15, 2010, 05:04:08 ÖS Gönderen: iLkeegg (: »

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #160 : Haziran 15, 2010, 05:08:24 ÖS »
Özel değilse alabilirsiniz tamam mantığına hayranım evet devam et.Kendi kitaplarinizla arıyorsunuz zaten bizim değil o yüzden bir şey demıyoruz arayın.Bulun tameleyın bız tameleyınce hep bız tamelıyoruz sopa sokuyoruz vs. :)

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #161 : Haziran 15, 2010, 05:18:59 ÖS »
ne tesaduf bende senin mantığına hayran kaldım :D 'özel ama özel diil, özel diil ama alamazsınız yada bulsanızda bizim hakkımız' peh anlamadım ki. bnce siz sıkışıp kaldınız, bi dakka özel oluo bi dakka özel diil.kitapları bulduğumuzu  duyunca yaptığımız başarı olmasın diye özel olmayan şeyler oluyo kitaplar .... sonra kitaplardan binek tameleyip kişiler başarı kazanınca başarı kitaplarda oluo kitapta özel oluo :D çevir kazı yanmasın gibi :D oyunu oynayanLarın %90 ı asena zaten :D sizin gibi :D kıvıııırrr kıvıırrr saLLa sallaaa titret :D asdjaslkfjdasjfşas

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #162 : Haziran 15, 2010, 05:21:30 ÖS »
Tyalieva

O silinen konuda da hiç bir zaman benim kitabımda demedim.. Çantamda 14 tane spawntakip için runebook var..

Bu muhabbet açıldıktan sonra araştırdım..

01 02 03 Numaralı kitaplar Malinin kendi kitapları
04 05 06 Numaralı kitaplar Osman herkimse öyle birinin kitapları tanımam etmem onu.
4 Tane mi ne Mertin kitabı var.. Onunda çok iyi tanıdığı bir arkadaşından aldım.. Hatta muhabbette Mertten alma gel benden al. O bana çakallık yaptı şeklindeydi.. Bu muhabbetten 2-3 saat önce bana Kuzeni çakallık yapmıştı.. Benim olaya uyanmam 5-6 saatimi aldı..

Diğer 4 kitap kimin hiç bilmiyorum.. Benim diyenindir! :D
Llama ve Shire dış dışında mark yapmadım onlarıda bana gate açtılar :P
Hatta daha net söylüyüm bak bu son kez.
Revoya başladı çok uzun zaman olmadı, sadece craft oynadım çok uzun süre Özcanın craft guildindeydim.. Sonra Craft guildini yıktık Özcan oyuna giremediğinden.. Sonra tamer kasmaya karar verdik ve Mastrodonato lara girdim.. Onlarda oyunu bıraktılar veya başka serverlara geçtiler..
Daha sonra Realden tanıdığım Yiğit geldi guild kuruyoruz dedi.. Heart Breakers ı kurduk..

Mark olayına gelicek olursak 4 ay falan oynadığım revo da..
Şehir kitabını FireForge Eminden aldım.. Biodan birisiyle Yiğit birlikte yapmışlar.. O kitabın üzerine 2 kaleyi markladım ilk başta..
Mastrodonato ya geçince tame kalesini ve guild kalesini ( 2 si ayrıydı ) onları markladım.. Bi de 3 ü iç 3 ü dış llama spawnları.. 8 burda
Heart Breakers da kaleyi ve shire dış spawnını markladım.. 2 daha.

Revoda oynadığım süre boyunca 12 kere mark büyüsü yapmışım.. :)

Şimdii sen niye marklamadın olayına gelince..
Sen birtek bunları galiba bana söylüyorsun forumda gördüğüm kadarıyla.. Ama senin kitabın dağılmış durumda..

Enginciğin Biodan atıldığında veya çıktığında o işin doğrusunu bilmiyorum Archon başka söylüyor sen başka.. Biolara o kitapları dağıtmasam ........ bulur onlar binek falan diyen adam.. Ki o zamanda binek alıyordum MALI nin kitaplarla birden spawntakiptekileri sömürmeye başlamamızın sebebi 4 Tamer ın birleşmesiydi.. Bundan sonra bu şekilde istikrarlı şekilde binek alabilceğimizi sanmıyorum sayımız 2 ye düştü çünkü.. Ama bulduklarımızın bizim olması için çabalayacağız.. Bi aralar Twiler baya kalabalık bir guildmiş serverdaki diğer guildleri bıktırırmış :) Efsanesi geliyo bana sadece :) Eski revoculardan 1 tane tanımayan yok :) Bakalım onlar da aramaya başladılar işler nasıl değişecek göreceğiz :) 2 tamer'a düşmemizin üstüne..
Örneğin bu hafta mareyi uniyi bulsam bile tameliyebilmemiz zor görünüyor.. Kitaplar Mali ve Senin kitapların olduğu gibi Tamer charda benim değil Yiğit'in verdiği 90 tame char :) Kasmaya harbi üşeniyorum...

Bi Not Düşeyim; Mert bu tartışma baymadı mı hacı? Ben Engin olayına kadar size sempatiyle bakardım.. Bırak daha didişmeyi, ben bırakıyorum..

Bu sefer 2 nize de gelsin bu;

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #163 : Haziran 15, 2010, 05:25:20 ÖS »

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #164 : Haziran 15, 2010, 05:35:34 ÖS »
Bi Not Düşeyim; Mert bu tartışma baymadı mı hacı? Ben Engin olayına kadar size sempatiyle bakardım.. Bırak daha didişmeyi, ben bırakıyorum..

Engin olayında o mareyı tameleyınce ısın ıcıne archon oalyıda gırmıstı.Archon ıstedı bınegı engın sırf sana vermek ıcın adamla tartıştı ve suan engın sınavlarına calıstıgı ıcın yurtta oldugu ıcın artık nete gıremıyor ve ne yazıkki ordaki mert değildi engindi ve olayları ondan başka bilen yok.Bana anlatmıştı ıstersen bana ınanmayabılırsın ama engin zaten guıldden cıkma gıbı bır durumu yok sadece gıremıyor artık oyuna.O adam sana mareyı vermek ıcın 1 gun tartıştı.Şimdi o olaya kadar sempatıyle bakardım sıze şimdi bakmıyorsun yani.Ya olayları inan bilmiyorsun ve sırf o amre olayında yanlış anladıgından dolayı biraz saldırgan tavırların var ama bir mareye çökecek birisi değildir engin ya da mert.Neyse dediğigin gibi didişmek değil bu olaya açıklık getırmek yapmak ıstedıgım.

ne tesaduf bende senin mantığına hayran kaldım :D 'özel ama özel diil, özel diil ama alamazsınız yada bulsanızda bizim hakkımız' peh anlamadım ki. bnce siz sıkışıp kaldınız, bi dakka özel oluo bi dakka özel diil.kitapları bulduğumuzu  duyunca yaptığımız başarı olmasın diye özel olmayan şeyler oluyo kitaplar .... sonra kitaplardan binek tameleyip kişiler başarı kazanınca başarı kitaplarda oluo kitapta özel oluo :D çevir kazı yanmasın gibi :D oyunu oynayanLarın %90 ı asena zaten :D sizin gibi :D kıvıııırrr kıvıırrr saLLa sallaaa titret :D asdjaslkfjdasjfşas

Sen dedıklerımı anlamıyorsunkı 2432432 kere yazsam anlamayacaksın dediğim kitaplar özeldi özel olmaktan çıktı.Anlayabıldınmı artık zaten özel olamazlar başta özeldi :)