Tyalieva
O silinen konuda da hiç bir zaman benim kitabımda demedim.. Çantamda 14 tane spawntakip için runebook var..
Bu muhabbet açıldıktan sonra araştırdım..
01 02 03 Numaralı kitaplar Malinin kendi kitapları
04 05 06 Numaralı kitaplar Osman herkimse öyle birinin kitapları tanımam etmem onu.
4 Tane mi ne Mertin kitabı var.. Onunda çok iyi tanıdığı bir arkadaşından aldım.. Hatta muhabbette Mertten alma gel benden al. O bana çakallık yaptı şeklindeydi.. Bu muhabbetten 2-3 saat önce bana Kuzeni çakallık yapmıştı.. Benim olaya uyanmam 5-6 saatimi aldı..
Diğer 4 kitap kimin hiç bilmiyorum.. Benim diyenindir!

Llama ve Shire dış dışında mark yapmadım onlarıda bana gate açtılar

Hatta daha net söylüyüm bak bu son kez.
Revoya başladı çok uzun zaman olmadı, sadece craft oynadım çok uzun süre Özcanın craft guildindeydim.. Sonra Craft guildini yıktık Özcan oyuna giremediğinden.. Sonra tamer kasmaya karar verdik ve Mastrodonato lara girdim.. Onlarda oyunu bıraktılar veya başka serverlara geçtiler..
Daha sonra Realden tanıdığım Yiğit geldi guild kuruyoruz dedi.. Heart Breakers ı kurduk..
Mark olayına gelicek olursak 4 ay falan oynadığım revo da..
Şehir kitabını FireForge Eminden aldım.. Biodan birisiyle Yiğit birlikte yapmışlar.. O kitabın üzerine 2 kaleyi markladım ilk başta..
Mastrodonato ya geçince tame kalesini ve guild kalesini ( 2 si ayrıydı ) onları markladım.. Bi de 3 ü iç 3 ü dış llama spawnları.. 8 burda
Heart Breakers da kaleyi ve shire dış spawnını markladım.. 2 daha.
Revoda oynadığım süre boyunca 12 kere mark büyüsü yapmışım..

Şimdii sen niye marklamadın olayına gelince..
Sen birtek bunları galiba bana söylüyorsun forumda gördüğüm kadarıyla.. Ama senin kitabın dağılmış durumda..
Enginciğin Biodan atıldığında veya çıktığında o işin doğrusunu bilmiyorum Archon başka söylüyor sen başka.. Biolara o kitapları dağıtmasam ........ bulur onlar binek falan diyen adam.. Ki o zamanda binek alıyordum MALI nin kitaplarla birden spawntakiptekileri sömürmeye başlamamızın sebebi 4 Tamer ın birleşmesiydi.. Bundan sonra bu şekilde istikrarlı şekilde binek alabilceğimizi sanmıyorum sayımız 2 ye düştü çünkü.. Ama bulduklarımızın bizim olması için çabalayacağız.. Bi aralar Twiler baya kalabalık bir guildmiş serverdaki diğer guildleri bıktırırmış

Efsanesi geliyo bana sadece

Eski revoculardan 1 tane tanımayan yok

Bakalım onlar da aramaya başladılar işler nasıl değişecek göreceğiz

2 tamer'a düşmemizin üstüne..
Örneğin bu hafta mareyi uniyi bulsam bile tameliyebilmemiz zor görünüyor.. Kitaplar Mali ve Senin kitapların olduğu gibi Tamer charda benim değil Yiğit'in verdiği 90 tame char

Kasmaya harbi üşeniyorum...
Bi Not Düşeyim; Mert bu tartışma baymadı mı hacı? Ben Engin olayına kadar size sempatiyle bakardım.. Bırak daha didişmeyi, ben bırakıyorum..
Bu sefer 2 nize de gelsin bu;
Öpücükler Bisdeeen