Gönderen Konu: Revolution UO Connector'u: Karşılaşılabilecek sorunlar ve çözümleri.  (Okunma sayısı 4948 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
Sürekli güncel tutmaya çalışacağım.

Revolution UO'ya bağlanabilmek için herhangi bir Ultima Online sürümünü yüklemeniz gerekmemektedir. Sadece Revolution UO'yu indirip, kurarak bağlanabilirsiniz. Ek olarak: Bilgisayarınıza .NET Framework programını kurmanız gerekmektedir.

Programları bu Link'ten download edebilirsiniz:   http://www.revolutionuo.net/dosyalar

Karşılaşılabilecek sorunlar:  

''Non 7-Zip'' Hatası:
Hata Revolution UO'nun dosyalarını indirirken, bazen eksik indirmesinden kaynaklanmaktadır.
Çözüm: Client'i komple indirene kadar (192 Mb), tekrar ve tekrar indirmeniz gerekir. Örn.: İlk indirmede 54 Mb. 2.cisinde 162 Mb, 3.cüsünde 273 Mb, 4.cü denemede 389 Mb.  

Dikkat: Her Download denemesinden sonra, indirilen Mb sayısını kontrol ediniz. Normal koşullarda her zaman, son Download'dan daha fazla Mb indirmesi gerekmektedir.

''Fonts.mul'' Hatası:  
Çözüm: Revolution klasörünün içindeki setup.exe'yi çalıştırıp, oyuna giriş yapınız.
Dikkat: setup.exe'yi çalıştırırken, Revolution UO'nun tamamen kapalı olmasına dikkat ediniz.

''Ultima online does not appear to be installed correctly on your system. Please re-install UO by running the setup.exe program located on your UO CD-ROM'' Hatası:
Çözüm: Revolution klasörünün içindeki setup.exe'yi çalıştırıp, oyuna giriş yapınız.
Dikkat: setup.exe'yi çalıştırırken, Revolution UO'nun tamamen kapalı olmasına dikkat ediniz.
« Son Düzenleme: Ekim 27, 2010, 08:47:51 ÖS Gönderen: Kara Ben Nemsi »

Çevrimdışı reldresal

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
windows 7 işletim sisteminde oyunu kurduktan sonra setup exe dosyasına tıklayın demişsiniz tıklıyorum sorun buluyor nete bağlanmaya calışıyor sorun için site falan acıyor ama sonucta hiç bişey olmuyor ve calıstırmıyor neticede oyuna giremiyorum nasıl düzeltebilirim o sorunu acaba ?
revolution uo tamamen kapalıyken denedim bu arada.
« Son Düzenleme: Nisan 22, 2010, 12:52:25 ÖS Gönderen: reldresal »

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
Nasıl bir sorun buluyor? Detaylarını yazabilir misiniz?

Çevrimdışı reldresal

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
''Ultima online does not appear to be installed correctly on your system. Please re-install UO by running the setup.exe program located on your UO CD-ROM'' Hatası:
 bu hatayı veriyor daha sonra herşeyi kapatıp setup.exe dosyasına tıklıyorum consoleapplication1 has stopped working windows can check online for a solution to the problem diyor altta close program ve check online for a solution and close the program var check online for a solution olana tıklıyorum problemi arıyor sonra birden kapanıyor hiç bir yere baglanmadan hepsi kapanıyor tekrar connectoru calıstırıp oyuna girmeye calıstıgımda ise tekrar en başa dönüyorum aynı hatayı veriyor :( win7 den memnunun birde bi kaç oyun oynuyabilsem :D

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
Windows 7 ile hiçbir tecrübem yok. Belki bu başlık yardımcı olabilir.

http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,73020.0.html

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
  • Legendary
    • Revolution
    • E-Posta
setup.exe ye sağ tıklayın admin yani yönetici olarak çalıştıra tıklayın. Sorun çözülecektir.
Legendary

Çevrimdışı reldresal

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
cok saolasın stizz halloldu kaç gundür giremiyordum oyuna :D tşkrler tekrardan

Çevrimdışı thekingpin

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
Selamlar oyuna giremiyorum, şöyle bir uyarı ile karşılaşıyorum sebebi nedir?
"Sunucuya bağlanamıyor, lütfen "revolutionUO.exe" bağlantı programını kullanarak deneyin. oysa  ki ben zaten revolution programı ile giremye çalışıyorum ??

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
Client'i tamamen kapatıp tekrar girmeyi denediniz mi?

Çevrimdışı thekingpin

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
evet denedim :(

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
İkonu siyah bir karenin içinde, kırmızı bir R olanı denediyseniz ve tekrar aynı hatayı alıyorsanız, Revolution dosyasını silip tekrar yükleyin, düzelecektir.

Çevrimdışı Walygar

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
Herkese Merhaba;

Oyuna baglanmakta gucluk yasiyorum. Siteden baglanti programini indirdim. Connector'u calistiriyorum client aciliyor sifremi pinimi yaziyorum Revolution yanit vermiyor. Belli bir sure bekledikten sonra sunucu kapali yazisi cikiyor. Revolution 09 klasorunun icinde "setup.exe" diye birsey yok. Oyunu 2 kere sildim tekrar yukledim sorunum cozulmuyor. Sag tiklayin yonetici olarak calistira tikladim o da sorunumu cozmedi. Isletim sistemim vista. Ne yapacagim bilmiyorum. Cozum konusunda fikri olan var mi?

Çevrimdışı mac5

• Üye
  • **
  • Kaybolsun Sesler
    • Akuatürk
Ynt: Revolution UO Connector'u: Karşılaşılabilecek sorunlar ve çözümleri.
« Yanıtla #12 : Mayıs 14, 2010, 12:07:04 ÖÖ »
çünkü connectorler değil client ile bağlanmaya çalışıyorsun o yüzden.

Iconu siyah kutu içinde Kırmızı "R" olan Revolution Uo.exe ile bağlanmayı denersen o önce setup.exe sine kadar dosyaları indirir clientini günceller sonra ki işlemler yukarda yazılı zaten.

Çevrimdışı Walygar

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : Mayıs 14, 2010, 09:14:25 ÖÖ »
Yanlisin var oyuna connectorle baglanmaya calisiyorum

surum kontrol ediliyor
surum su anda guncel
oyun baslatiliyor

bunlar ciktiktan sonra client aciliyo kullanici adi sifre yazinca kaliyo oyle...

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : Mayıs 14, 2010, 09:33:50 ÖÖ »

surum kontrol ediliyor
surum su anda guncel
oyun baslatiliyor

Bu işlemi yaparken, Revolution dosyasında setup.exe'nin oluşturulması gerekiyor normalde. Tekrar kontrol edebilir misiniz?