Gönderen Konu: Revolution UO Connector'u: Karşılaşılabilecek sorunlar ve çözümleri.  (Okunma sayısı 4961 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fruko

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
Ynt: Revolution UO Connector'u: Karşılaşılabilecek sorunlar ve çözümleri.
« Yanıtla #31 : Haziran 30, 2010, 07:52:22 ÖS »
Merhaba arkadaşlar..

''Ultima online does not appear to be installed correctly on your system. Please re-install UO by running the setup.exe program located on your UO CD-ROM'' Hatası

Ben de bu sorunla karşılaşmaktayım. Revolution klasöründeki setup dosyasını buldum ve bastım fakat hiçbirşey yapmadan sadece bekliyor. Ne yapmam gerek bir yardımcı olsanız çok sevinirim.

Not: İşletim sistemim Windows 7.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : Haziran 30, 2010, 08:03:37 ÖS »
Setupa cıft tıklayınca ufak bır pencere acılıp kapanması lazım sonra connectoru acıp baglanman gerek.

Birde setupa cıft tıklarken connectorun kapalı olması gerekiyor.

Böyle dene birde sorunun cozulmezse bir başkası yardımcı olabilir sorununa.

Çevrimdışı ExtraAlcohoL

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
''Ultima online does not appear to be installed correctly on your system. Please re-install UO by running the setup.exe program located on your UO CD-ROM'' 

bende bu hata çıkıyor güncemelern hemen ardından . bende dediğiniz gibi Revolution'ın klasöründeki Setup dosyasına tıkladım fakat siyah küçük sayfa açılıyor hemen kapanıyor bir gelişme olmuyor ne yapmalıyım ?

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
o zaten hemen acılıp kapanıyor bır sey olmuyor.Sonra gırmeyı denedıgınde oluyor ancak suan server yok o yüzden sonucu ogrenemeyız.

Çevrimdışı attila

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
Revoyu yukledım guncellemelerı yapıldı clıent acılıyor ama connectıon dıyıp kalıyor ne yapmam gerek? Yardımcı olur musunuz ?
True Black Metal

Çevrimdışı caddebursa

• Yeni Üye
  • *
  • Ahmak kendini yakanı hep ataş zanneder ;)
    • E-Posta
Arkadaşlar merhaba . Accuontumu yeni açtım. oyunu kurdum hiç bir sorun yok. fakat oyunu açtıktan sonra kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum CONNECTİNG yazıyor ve Sonrasında COULDN'T CONNECT TO ULTİMA ONLİNE. PLEASE TRY AGAİN İN A FEW MOMENTS. yazıyor. bu sorunu nasılçözebilirim yardım edermisiniz??

Çevrimdışı Caprice

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
Bende Ultima online doesnt appear to be installed cor... problemını alıyrdum.dedgnz yontemlerle sorunu hallettım bugun yenı bır bılgısayar aldım.Yeni bilgisayarımda da aynı hatayla karsılastım basıtce halledecegımı sanarken setup exe dosyasını calıstırmak ıcın tıkladıgımda consoleapplication1 seklınde bır hata vererek calısma durduruluyr o kısacık acılıp kapanma gerceklesmıyor ve hata verılmeye devam edıyor.Bende 64 bit windows 7 kullanyrm yardımcı olmanızı beklıyorum.

Çevrimdışı GhostSpy

• Üye
  • **
    • E-Posta
Bende Ultima online doesnt appear to be installed cor... problemını alıyrdum.dedgnz yontemlerle sorunu hallettım bugun yenı bır bılgısayar aldım.Yeni bilgisayarımda da aynı hatayla karsılastım basıtce halledecegımı sanarken setup exe dosyasını calıstırmak ıcın tıkladıgımda consoleapplication1 seklınde bır hata vererek calısma durduruluyr o kısacık acılıp kapanma gerceklesmıyor ve hata verılmeye devam edıyor.Bende 64 bit windows 7 kullanyrm yardımcı olmanızı beklıyorum.

Setup.exe ye sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır seçeneğini işaretleyin..

Çevrimdışı reesedarkness

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #39 : Ağustos 02, 2010, 10:25:41 ÖÖ »
Arkadaşlar connectoru yukledim ondan sonra uo ml klasoru icinde calıstırdım connector karsıdan biseyler yuklemeye basladı en sonunda herseyi yukledi ve su erroru verdi : ULTİMA ONLİNE DOES NOT APPEARED TO BE İNSTALLED CORRECTLY ON YOUR SYSTEM . PLEASE RE-İNSTALL BY RUNNİNG THE SETUP.EXE PROGRAM LOCATED ON YOUR UO CD-ROM ben bu programı 2 kere daha indirip denedim fakat yine aynı hatayı verdi . vista kullanıyorum . cevabınızı bekliyorum :D

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #40 : Ağustos 03, 2010, 09:10:14 ÖÖ »

''Ultima online does not appear to be installed correctly on your system. Please re-install UO by running the setup.exe program located on your UO CD-ROM'' Hatası:
Çözüm: Revolution klasörünün içindeki setup.exe'yi çalıştırıp, oyuna giriş yapınız.
Dikkat: setup.exe'yi çalıştırırken, Revolution UO'nun tamamen kapalı olmasına dikkat ediniz.

Çevrimdışı hellyeah

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #41 : Ağustos 06, 2010, 07:40:17 ÖÖ »
win7 kullaniyorum. revo yu indirip yukledim fakat setup dosyasini kuramiyorum. "bu urun 64-bit isletim sisteminde desteklenmez" yazisi cikiyor. daha once yazilan butun cozumleri denedim fakat bi yarari olmadi. yrdmci olabilirseniz sevinirim. iyi oyunlar herkese...

Çevrimdışı ediz

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #42 : Ağustos 14, 2010, 02:37:44 ÖS »
Merhaba arkadaşlar.
Dosyalar bölümünde belirtilen Revolution 09.exe yi kurdum. Fakat oyunu çalıştıramadım.
Elimde mevcut bir UO yok. Yani bundan başka hiçbirşey kurmadım. Sitedeki sadece oyunun cilient  timi yoksa içinde oyunu da otomatik olarak yüklüyor mu ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkür ederim.

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #43 : Ağustos 14, 2010, 04:23:40 ÖS »
Sitede indirip kurduğun dosyalar, hem oyunu kaplar , hemde Client'i. Oyunu çalıştıramadım demişsin. Connectör açılıyor mu? Yoksa hiç mi oyuna giremiyorsun?

Connectör açılıyorsa eğer, Güncelleme yapması gerekir. Bu noktaya dikkat et. Ayrıca C: Revolution 09 dosyasındaki setup.exe'yi çalıştırman gerekir. Bunları yapıp tekrar giriş yapmayı dene.
« Son Düzenleme: Ağustos 14, 2010, 04:24:12 ÖS Gönderen: Kara Ben Nemsi »

Çevrimdışı leke900

• Üye
  • **
    • E-Posta
Şimdi karakter hareket edemiyor ama büyü kullanabiliyor,yazabiliyor sonra insanlar görünüyor ama evler eksik mesela kapısı görünüyor ama evin kendisi yok mini-map tamamen mavi internet/pc resetlemek gibi klasik şeyleri yaptım,graphic driver güncel ve şu an revoyu indiriyorum silip yeniden kurucam bakalım olucakmı :( neyse bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Şimdiden teşekkürler

2 saat önce eve geldim ve sonuç:

Uploaded with ImageShack.us