Gönderen Konu: Revolution UO Connector'u: Karşılaşılabilecek sorunlar ve çözümleri.  (Okunma sayısı 4960 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
Oyunu silip, yeniden yüklersen düzelir.

Çevrimdışı keiko

• Üye
  • **
    • E-Posta
Selamlar ben daha dün akşama kadar rahatlıkla oynuyordum oyunu bu gün revo ya tıkladım oynu açmak için dosyalarınız eksik yenden yükleyin dedi yükledim yine aynı şeyi yaptı hangi dosya eksik onu tespit ettim Revolution Uo connector kısayolunun hemen altındaki Ultima online iconlu Revolution dosyası ne kadar yüklersem yükleyim otomatik olarak siliniyor anlam veremdim yardımcı olabilecek birileri var mı ?

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
Antivirüs yazılımın varsa devre dışı bırak ya da güvenli uygulamalar kısmından Revo klasörünü ekle.Tehdit olarak gördüğü için dosyayı siliyor olabilir.
Alıntı yapılan: Atahan Twilight
Bilgisayarı ısınınca speed etkisi yaratanlar var. Benimde pc ısınınca multi client açıyor otomatikmen. Çok ilginç hale geldi burası. Yakında hesap makinesiyle girip ölümsüz olanları görebiliriz...

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
desktopu silip connectoru tekrar yuklemelısın
[ The Burn'Out ]
Afrodisiak Ex'Burn

check out my sets@
http://soundcloud.com/ediz-ciloglu1

Çevrimdışı leke900

• Üye
  • **
    • E-Posta
Benim sorunum oyunu silip tekrar yükleyince düzeldi aynı sorunu yaşayanlara bildirilir...

Çevrimdışı keiko

• Üye
  • **
    • E-Posta
breaker kardeşm çok sağol ilginden dolayı ama mcafee illet bi antivirüs programı revo uoyu klasör olarak güvenli diye işaretlenmiyor denedim daha önce bunun haricinde mcafee o kadar arsızki güvenli olarak işaretlemek istediğim dosyayı 1 sn bile barındırmıyor anında siliyor diğer bilgisayardan kopyalamayı denedim herşeyi yaptım olmuyor..ayrıca devre dışı da bırakamadım(beceremedim) elim kolum bağlı öylece oturuyorum hehe :)

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
Antivirüsü kaldırıp öyle bir yüklemeyi denesen ve eğer sonuç olumlu olursa ona göre bir yol izlemen daha mantıklı olur gibime geliyor.Zaten ttnet kampanyası ile yüklediğin mcafee ise bir yerede aktivasyon kodunu kopyaladıysan eğer silebilirsin programı denersin sonra yüklemek istediğinde eğer nette hakkın kalmadı diyorsa ttneti 444 0 375 nolu telefondan 5'i tuşlayarak arayıp tekrar kendine bir lisans hakkı açtırabilirsin.Tüm bunları nereden mi biliyorum 15 yaşımdan beri teknik servisim 28 yaşındayım  ;)
Bilgisayarı ısınınca speed etkisi yaratanlar var. Benimde pc ısınınca multi client açıyor otomatikmen. Çok ilginç hale geldi burası. Yakında hesap makinesiyle girip ölümsüz olanları görebiliriz...

Çevrimdışı Mocca

• Yeni Üye
  • *
mcafee de benimde başıma gelmişti ne yaparsam yapayım güvenlide yapsam o exe dosyası siliniyordu bende sildim başka bir program yükledim başa çıkamadım
kimi gençken öldürür sevdiğini,
kimi yaşlı iken...
şehvetli ellerle boğar kimi,
kimi altından ellerle...
merhametli kişi bıçak kullanır,
çünkü bıçakla ölen çabuk soğur.

Çevrimdışı aaaydinnn

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
ID ve password u giriyorum, uzun bir süre yanıt alamadıktan sonra "Couldn't connect to Ultima Online. Please try again in a few moments" hatası alıyorum. Sebebi ne olabilir ? Nasıl çözebilirim ?

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
Server yok şuan ondan.

Çevrimdışı blackened

• Üye
  • **
  • [D-W] Quantum-Nereidler [-Cuiviene-]
    • E-Posta
servr yk kardeşim
Ben anlamam dünya malı tüm güzeller benim olmalı

Çevrimdışı kibar50

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
pc 64 bit bende fraemwork yuklenmıyo yardımcı olurmusunuz

Çevrimdışı Kraken

• Yeni Üye
  • *
  • The Last Emperor
    • E-Posta
http://www.filehippo.com/download_dotnet_framework_4/

Windows güncellemeni çalıştır bir de. Yukarıdaki linkte 64bit vista ve 7 için uyumlu framework 4 mevcut.
Suyun kaynak olduğu,ağaç kökün saldığı,eşin dostun gittiği yerde bulursun beni.Yolun ayrıldığı,gidenin dönmediği,çarenin olmadığı yerde bekliyorum seni...

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
Oyuna girdikten yaklaşık 2 dk. sonra client kapanıyor.Acaba client mi sorunlu diye siteden indirdim.Onu yükledim ama bu seferde içinde setup.exe yok ve bizim clientin ara yüzü çıkmıyor.Değişik bir arayüz çıkıyor yine revo ama.Bağlanmak isteyince server bulamıyor.Bende ki sorunu geçtim ama sıfır indirdiğim clientte neden böyle bir sorun var :/

Çevrimdışı Jeff_Twilight

• Yeni Üye
  • *
  • Gökhannn
    • E-Posta
Failed to open 'map0.mul' from HD using a maximum install. Either this file is not readable, your system needs to be rebooted, or the file does not exist and you either need to reinstall or switch to a non-maximum install. Bu nedir ya ? Bu hatanın üzerine 3 4 sefer tekrar indirip kurdum ama aynı şeyi diyor yine :S
Eduardo-Cyruski Twilight