Gönderen Konu: 1 Mayıs - Usta ve Zanaatkarlar Günü  (Okunma sayısı 898 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lhammer

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
1 Mayıs - Usta ve Zanaatkarlar Günü
« : Nisan 29, 2010, 09:06:21 ÖS »
Çoğu zaman zanaatkarların özellikle madenci ve demirci arkadaşlardan emeklerinin karşılığını alamadıklarını, iş güvenliği olmadığını gibi yakınmalar duyuluyor.

Bu nedenledir ki halkın ve yönetimin, haklı da olsa haksız da olsa ustaların sesini dinleyip, hep beraber doğru karar verilmesini sağlayacak bir hareket lazımdır.

Basitçe mantığı 2 satrıda anlatılmaya çalışıldığı gibi 1 Mayıs'ın Craftizm ya da Usta ve Zanaatkarlar Günü olarak anılmasını ve izin verilen bölgelerde ufak çaplı da olsa hakkımız olan yürüyüş, açıklama, çekiç-kürek-testere-olta vs. bırakma eylemlerinin düzenlenmesini fikrimi sunuyorum.

Yer, zaman, eylem planı ve bu işin oluru gibi konuların tecrübeli zanaatkarların yorumları ile belirlenebileceğini inanıyorum.

Ocağınız daim yansın.
Saygılar.
« Son Düzenleme: Nisan 29, 2010, 09:09:43 ÖS Gönderen: lhammer »
hoppala yarim yaz geldi
çarşıya kiraz geldi
aldım beş okka kiraz
o da yare az geldi

Çevrimdışı Malißu

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • Oyunla Alakalı Herşey
    • E-Posta
Ynt: 1 Mayıs - Usta ve Zanaatkarlar Günü
« Yanıtla #1 : Nisan 29, 2010, 09:21:47 ÖS »
dalgamı geçiyorsun? kimden ne isticez? gmlerden blackrock ingot mu log mu ?
Hayatımın Bineği...

Ctrl+W Yapmamanızı Öneririm...

Çevrimdışı lhammer

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : Nisan 29, 2010, 11:09:19 ÖS »
1. İsteyen istediği kişiden istediğini ister onu ben bilemem.
2. Dalga geçmiyorum, oyun oynuyorum.

Sevgiler.
hoppala yarim yaz geldi
çarşıya kiraz geldi
aldım beş okka kiraz
o da yare az geldi

Kaderblues

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Nisan 29, 2010, 11:23:54 ÖS »
sosyalist - komunist pro***da yapıyorsun arkadaşım.siyasileşiyorsun.21.yy. nerde sosaria nerde.saçmalıyorsun.yetkililerin bu olaya bir el atması lazım siyasi pro***dalara yasak gelmesi lazım.

Çevrimdışı lhammer

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Nisan 30, 2010, 12:34:14 ÖÖ »
Mesajı yazarken herhangi bir smiley ya da başka bir eğlence ibaresi kullanmadığım için olayı fazla ciddi düşünenlere ufak açıklama yapayım. Maksadım sonunda kazanç olmayan ( savaş, piyango, yarış vs. ) bir aktivitede insanları bir arada toplayıp eğlenmek, geyik yapmak ve muhabbetin belini kırmaktı. Bir tane de smiley koyayım da durum yumuşasın  :D

"Değerli Arkadaşım Kaderblues

Harekete çağırdığım kişilerin "Tekel" işçisi değil Sosaria şehri ve kasabaları işçileri olduğunu ve başlığın Role-Play başlığı altında olduğunu düşünürsek açıkca görürüz ki olayın herhangi bir siyasi yaklaşımı yok. Eğer sıkıntı 1 Mayıs'tan kaynaklanıyorsa 2 Mayıs'ta yapalım ben de gelirim diyorsan 2 Mayıs'ta yapalım.

Seninle aynı paralelde düşünürsek savaş içeren ya da içinde katillerin adının geçtiği herhangi oyun içi bir aksiyonun burada paylaşılması halkı kin ve düşmanlığa sevk etmekten direk suç teşkil eder.

Oyun ile gerçek hayat çizgisini çekiyorum ve gerçek hayat, 1 Mayıs, siyasi fraksiyonlar kısmı ile ilgili herhangi bir yorum yapmıyorum bu konu ile ilgili başka bir ortamda dilersen demokratik olarak tartışabiliriz.

Eğer görevliler başlıkta herhangi bir siyasi yaklaşım seziyorlarsa buyursunlar silsinler, eğer ki silinirse aman ha siz siz olun bi daha zanaatkar karakterler için bir iyileştirme istemeyin, siyasi pro***dadan içeri alınırsınız."
hoppala yarim yaz geldi
çarşıya kiraz geldi
aldım beş okka kiraz
o da yare az geldi

Kaderblues

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Nisan 30, 2010, 01:41:18 ÖÖ »
haklısın kardeş ozaman bende katılmak istiyorum yürüyüşe  ;D

Çevrimdışı Castiel

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : Nisan 30, 2010, 02:46:04 ÖÖ »
Servera gelir gelmez dikkatimi çektin ve ne derece umrunda olur bilemem ancak şuana kadar takdir ettiğim bir insansın Ihammer.

Zamanım olursa bende katılımak isterim

Çevrimdışı Sacha

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : Nisan 30, 2010, 05:10:34 ÖS »
Emekçi crafterlar olarak sene de bir gün de olsa eylem!

Çevrimdışı lhammer

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : Nisan 30, 2010, 05:29:18 ÖS »
Servera gelir gelmez dikkatimi çektin ve ne derece umrunda olur bilemem ancak şuana kadar takdir ettiğim bir insansın Ihammer.

Zamanım olursa bende katılımak isterim

Eğer tahmin ettiğim kişi isen sen de şuana kadar fikirleri ve takdiri dikkate alınacak birisin. Dolayısı ile teşekkür ederim.

1 Mayıs Cumartesi günü Minoc bankada olmayı düşünüyorum bir işim olmazsa. 22-24 orası bir saatte. Yarın tam zamanı atarım bana katılmak isteyenler gelebilir. Yere iron itemler yapıp atmayı düşünüyorum.
hoppala yarim yaz geldi
çarşıya kiraz geldi
aldım beş okka kiraz
o da yare az geldi

Çevrimdışı abuziya

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Mayıs 01, 2010, 12:29:03 ÖÖ »
Eğer tahmin ettiğim kişi isen sen de şuana kadar fikirleri ve takdiri dikkate alınacak birisin. Dolayısı ile teşekkür ederim.

1 Mayıs Cumartesi günü Minoc bankada olmayı düşünüyorum bir işim olmazsa. 22-24 orası bir saatte. Yarın tam zamanı atarım bana katılmak isteyenler gelebilir. Yere iron itemler yapıp atmayı düşünüyorum.

ben geleceğim.Denton
DENTON, KINGPIN, HERON, CARGIRIPKIS

KINGPIN FIGHT CLUB

Çevrimdışı Glenfiddich

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Seviyeli bir birliktelik.
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : Mayıs 01, 2010, 12:34:33 ÖÖ »
Denton oradaysa bende oradayım.
Cılgın Sarkuteri

Sucuk,Pastırma. Daima :P

Kocum benim stizz.Sarı power ranger seni.

Serverın hamoua koyayım sizlere birşey olmasın ya.

Çevrimdışı lhammer

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : Mayıs 01, 2010, 01:45:55 ÖÖ »
Etkinlik Takvimim

23.10 : Minoc'ta buluşma
23.15 : Minoc Maden'de topluca kazma vurulması - Maden dışında ağaçlara balta - Balık tutma vs.( Katillere açık hedef, koruyacak olan var mı bakalım ? )
23.25 : 10 dk içinde çıkan hammaddelerden çeşitli ürünler yapılması
23.30 : Britain Bank* önünde muhabbet - slogan - ve yapılan ürünlerin ihtiyacı olana dağıtılması - yoksa yerlere saçılması

Cumartesi gecesi aksiyon bol olur kimseyi aksiyon zevkinden mahrum etmemek lazım.

Herkes davetlidir. Bana katılacakların aktivitenin gerçek hayat ile bağlantısı olmadığını anlaması ve oyun içi bir aktivite olması sebebi ile az da olsa RP yapma isteğine sahip olması öncelikli tercihdir.

*Tercihim Britania'ya yürüyerek gitmektir ama genel olarak yürümeye üşenilirse büyücülerden yardım alabiliriz.
hoppala yarim yaz geldi
çarşıya kiraz geldi
aldım beş okka kiraz
o da yare az geldi

Çevrimdışı lhammer

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : Mayıs 01, 2010, 01:50:59 ÖÖ »
Özellikle yapacağım hareketleri "ben yapacağım, gideceğim" şeklinde söyledim. Kimsenin gelmeme ihtimali de olduğu için.

Eğer tek olmazsam yapacağım herşey orada olup durumu sahiplenenlerin genelinin yaptığını yapmak olacak. Kişiselleştirme ve bencillik olarak algılamazsanız sevinirim.
hoppala yarim yaz geldi
çarşıya kiraz geldi
aldım beş okka kiraz
o da yare az geldi

Çevrimdışı Sacha

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : Mayıs 01, 2010, 01:53:10 ÖÖ »
Bende orada olacağım...
Tek korkum kanlı 1 Mayıs olması ;D :-* >:D

Çevrimdışı Sacha

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : Mayıs 01, 2010, 06:34:38 ÖS »
server gitti,1 mayıs eyleminin saatine kadar bakalım gelecek mi geri ???