Ülkemizde 1 Mayıslar tabii komünist enternasyonel tadında geçtiğinden millet 1 mayıs'ı komünist bayramı filan gibi bir yere oturtuyor kafalarında. Arkadaşlar 1 Mayıs tüm dünyada işçilere haklarının verildiği, kölelikten, insanlığa terfi ettikleri, adam yerine konuldukları, özgürleştikleri gündür. Ve tüm işçilere aittir. Siyasi ise tek siyasi yanı da budur.( Lütfen e zaten oyun için yaptığımızı söyledik bıdı bıdı demesin kimse, sadece 1 mayısla ilgili bir şey yazıldığında, hemen bir yafta geldiğine sinirlendiğim için yazdım bu mesajı.)
Değerli Arkadaşım
Öncelikle 1 Mayıs ile ilgili olan düşüncelerin ile ilgili kişisel görüşüm seninkine paralel olmasına rağmen bunun paylaşılacağı, öğretileceği ya da tartışılacağı yerin burası olmadığını düşünüyorum. Dolayısı ile umarım sana katılan ya da katılmayanlar konu hakkında görüş ve bilgilerini daha önce de belirttiğim gibi farklı şekillerde paylaşabilirler. Karşılıklı yazışmalar konuyu gereksiz farklı yönlere çekecektir.
Şimdi diyeceksin ki en başta uyardım kimse "bıdı-bıdı" yapmasın dedim, sadece naçizane sinirliyken fevri davranmamak gerektiğini ve herşeyin yeri ve zamanında yapıldığında güzel olduğunu hatırlatmak istedim.
İşin özünde isteğim gerçek hayatta herhangi bir kişi-fikir-oluşumla bağlantısı olmadan, Sosaria'da herhangi bir Lord'a, Staff'a ya da Guild Master'a bağlı olmadan, Sosaria'da "emek" verenlerin bir araya gelip, az da olsa role bağlı kalıp eğlenmesini - rahatlamasını sağlamak. Nerede olursa olsun olması gerektiği gibi. ( Öncelikle amacım tabii ki kendi eğlencem. )
Herkese hoşgörü ve eğlence diliyorum.
Sevgiler&Saygılar.
L'hammer