Yetkili Paneli > Dying Wish
Göz yaşları sel olmasın.
illuin:
--- Alıntı yapılan: -Mari Ex- - 27 Haziran 2010, 12:58:12 ---eskiden yürürken hapşuramayan erhanın şimdilerde koşarken tüpleri fıcıları sargıları bandajları kullanma sitilinden şikayetcyım :-*
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı yapılan: -Mari Ex- - 27 Haziran 2010, 14:22:40 ---sitilini sevmedim. kendini geliştirdiyse ne mutlu ona =) bende koşarken yöntusu kullanıyorum ama nereye hangi köşeye kostugunu 7 senedir oynuosam cozebılıorum az cok 8) alınmasın gucenmesın erhanımı severım.
--- Alıntı sonu ---
Bana easy vs. yakıstırması yapacak son insanlardandınız o da oldu.
Ben eskiden de bahsettigin yeteneklere sahiptim ancak wireless ile baglandıgımdan surekli lag yapıyordu. bu sorunu cozdum ve artık rahat oynayabiliyorum.
Ote yandan sizinde bildiginiz gibi easy, speed gibi illegal programlar acıldıgında oyundan dusuyorsun artık.
-Mari Ex-:
--- Alıntı yapılan: Sasu - 27 Haziran 2010, 16:16:22 ---Kaybol...
--- Alıntı sonu ---
benı tahrik ediosun sonra salca olurum sana ama duzgunce yazıorum adam akıllı dur.
@erhan öyle diosan öyledir sana tek kelime etmem
''Ote yandan sizinde bildiginiz gibi easy, speed gibi illegal programlar acıldıgında oyundan dusuyorsun artık ,,
denemedim bilmiyorum ek olarak doğrudur
Sasu:
--- Alıntı yapılan: -Mari Ex- - 27 Haziran 2010, 16:34:01 ---benı tahrik ediosun sonra salca olurum sana ama duzgunce yazıorum adam akıllı dur.
@erhan öyle diosan öyledir sana tek kelime etmem
''Ote yandan sizinde bildiginiz gibi easy, speed gibi illegal programlar acıldıgında oyundan dusuyorsun artık ,,
denemedim bilmiyorum ek olarak doğrudur
--- Alıntı sonu ---
Cürmün ne lan senın salça olurmuş... Sende hiç birşey olmaz.
Ben Erhan'ı severim ama Erhan böyle böyle yapıyor...
Sizin dostluğunuza arkadaşlığınıza oyun bilginize çarpayım...
-Mari Ex-:
tmm bilader sende haklısın cok dostsun cok babasın herkez temiz ben yanlışm. sizin yanınza gecn kimse bizle dost kalmıo yanlış anlama oyun oynarken selam veren yollar ayrılınca selamı sabahı kesen adama ben dost demıorum zaten. uzamasın en güzeli kusura bakmaın kirlettık buralarıda ;)
Selehaddin:
ee basta demişler kaybol?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git