Yetkili Paneli > Dying Wish

Göz yaşları sel olmasın.

<< < (27/39) > >>

Neshter Biohazard:
son postumdu ama bi noktaya cevap verme geregi duydum.Oyunda beni görmemen normal çünkü Re-name attım^^Ali Babaya sor sölesin sana=)Hımm eet.Coveyi ilk almaya kalktıgınızda aldırmadıgım zamanda çıplak çarla gelip bana küfür eden sizin loncanızdı demi.Eet eet oydu.Buraya yazı yazmamın sebebıde fazla rüya alemındeydınız dedim bi uyandırayım sizi psikolojik açıdan yardım istersenız msnmi ekleyin aliden elimden geldiğince yardımcı olurum.

Tekrar özür diliyerek Son postumdur.

Selehaddin:

--- Alıntı yapılan: Neshter Biohazard - 28 Haziran 2010, 14:29:34 ---.Coveyi ilk almaya kalktıgınızda aldırmadıgım zamanda çıplak çarla gelip bana küfür eden sizin loncanızdı demi

--- Alıntı sonu ---
ne büyük erdem bug yaptığını hatırlatmama gerek warmıdır ? Sidik yarışına dondurelim istersen ? Sizin 2 girişiminiz bugsız ve başarısız oldu sanırım ?  illa ağlat beni deme hadi yazma artık Ali baban kim o gelsin oznm velin ile görüşyim.

Harlem:
Neshter, ya hakaret ettirmek için tahrik etmede iyisin bak bu konuda seni takdir ettim.
Lan takdir edildin helal sana, hadi bu sana yeter bi' kaç yıl, hadi git bakem.

Sasu:
Şu forumlara +13 yaza bilsin  lütfen...

Dharma:

--- Alıntı yapılan: Sasu - 28 Haziran 2010, 16:08:41 ---Şu forumlara +13 yaza bilsin  lütfen...

--- Alıntı sonu ---

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git