Yetkili Paneli > Dying Wish
Göz yaşları sel olmasın.
-Mari Ex-:
Sizin oyun anlayısınız guvenılmezlık hainlik vs vs olabilir ama bu tamamıyla farklı birşey. Bu gercek hayattaki güvendir bunu yapan kişi gercekten karektersizdir. Oyunla gercek hayatı karıstırmak buysa oyundada gercek hayattada yapılan onursuzluktur HACKLESEYDI gözümde daha gururlu olurdu. Bu nasıl bir sahtekarlıktırki verilen Tamer char ile oyuna girip lonca evlerinin kapılarını acıyorsunuz. Tufan olsa buralarda eminim buna izin vermezdi herhalde.
Vortquake De Nogua:
Aynı tag altında oynarken de bu şekilde adam kesiyorduk ve siz buna kikir kikir gülüyodunuz?
--- Alıntı yapılan: -Mari Ex- - 09 Temmuz 2010, 11:02:56 ---eminim buna izin vermezdi herhalde.
--- Alıntı sonu ---
Gerçekten çok sağlam bir karaktere sahipmişsin...
-Mari Ex-:
ben denk gelmedim hiç böyle bir olaya? hayır bu işi guildin ıcıne bı karakter sokarak vs... yapsanız anlıcam. karakteri iyilik olsun diye vermiş adam hiç mi utanmadın elin titremedi ? Yapılan sizede yapılsa ayıplardım bi başkasınada ama sizde hata kabullenme gibi bir durum olmuyor nedense bakın dalganıza en iyisi batuda hata güvenip vermiş saf işte.
Blackrainbow Ex.:
Bi dakika ben böyle bişeye müsade etmezdim. Bu birincisi 2. si ben bu hesabı sizden bir Ali'ye birde Selçuğa verdim. Selçuk böyle bişey yapacak birisi değil. Geriye Ali kalıyor. Ne diyeyim Beklemezdim, Dw yiz her türlü pisliği alayınıza yaparız diyede Kaç sene sırt sırta savaştınız sadece oyun içinde düşmanız dediğiniz adamlara bu yapılmaz. Size sonuç olarak karakter emanet etmiştim ki bunuda o arkadaşlar rica etmişlerdi spawn takipde kullanalım diye.
Hem ben ağlamıyorum bunuda bilin. Ben düştüğünüz seviyeye bir bakmanızı öneriyorum.
Ha inanmaz iseniz buyrun....
19.05.2010 22:49:53 ALi batu batu ne zaman
19.05.2010 22:49:55 ALi batu başlayacan revoya
19.05.2010 22:50:03 batu ALi Şuan düşünmüyorum
19.05.2010 22:50:04 batu ALi =)
19.05.2010 22:50:09 ALi batu ):
19.05.2010 22:50:14 ALi batu tamer çar bana emanet reis
19.05.2010 22:50:17 ALi batu merak etme sen
19.05.2010 22:50:21 batu ALi ok
Brodequin Cuiviene:
Senin veya guildinin diğer düşmanlarımızdan bir farkınız yok. Ali ile arandaki mevzu ikinizi ilgilendirir, bizi değil.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git