Gönderen Konu: Galatasaray Transfer Gündemi  (Okunma sayısı 3907 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
Galatasaray Transfer Gündemi
« : Mayıs 18, 2010, 01:31:44 ÖS »
Sezonun bitmesiyle transferlerımız başladı bıle,

Ali Turan ve Musa Çağıran sezon içinde gelecek sezon ıcın acıklanmıstı zaten.

Ve bugun resmı sıteden yapılan acıklamaya göre,

' Galatasaray Futbol A.Ş. ile futbolcular, Beşiktaş A.Ş.’den Serdar Özkan ve Bucaspor’dan Mehmet Batdal arasında, Haziran 2010’dan itibaren üç yıl boyunca geçerli olmak üzere sözleşme imzalanmıştır.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur,
Galatasaray Futbol A.Ş.'

Hayırlı olsun bakalım daha kımler gelecek...
[ The Burn'Out ]
Afrodisiak Ex'Burn

Show your respect for afrodisiak

check out my sets@
http://soundcloud.com/ediz-ciloglu1

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • Red Label
Ynt: Galatasaray Transfer Gündemi
« Yanıtla #1 : Mayıs 18, 2010, 02:47:38 ÖS »
Galatasaray'ın Türk oyuncuları ucuza alma politikası devam ediyor.Fakat Mehmet Topal'ın gidişi ve olası Servet-Arda transferleri yerli omurgasını sarsacak, benzer kalitede oyuncularla doldurulmalı.Ali Turan beğendiğim bir oyuncu, Kayserispor ile çok gerginliğe sebep oldu, iyi bir kesici olduğunu biliyoruz fakat pasa dayalı sistemde Lucas ile iyi bir partner olabilir mi bilmiyorum, bence o bölgeye yabancı stoper alınacak bir tane daha, bugün Marca Marquez'i yazmış, keşke gelse.

Mehmet Batdal 1.95 olmasına rağmen çok çabuk bir oyuncu, ama Baros'un yedeği olması için kendini çok geliştirmesi lazım.

Serdar Özkan'ın potansiyeli tartışılmaz, fakat şutları ve pasları çok isabetsiz olabiliyor.Rotasyonda şans bulur.

Musa'yı Altay'dan biliyorum, 92'li olarak geçiyor ama 90'lı olması lazım.Genç bir isim, şans verilirse yeni Mehmet Topal olur.

« Son Düzenleme: Mayıs 18, 2010, 02:48:29 ÖS Gönderen: Dakmor »
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

Çevrimdışı Calimdor Ex.

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : Mayıs 18, 2010, 04:56:42 ÖS »
allah ne muradınız varsa versin. serdar özkanı aldınız ya daha ne isteriz aga. sonunda kurtulduk. inşallah sizde başarılı olur, ona bişi demem tabi ama bizde olmasın yeter.

mehmet batdal da ikinci lig için iyi, süper lig için ortalama, galatasaray için kötü futbolcu.
1'ler ve 0'lar için küçülmenin lüzumu yok. Hepsi geçer, gider. Dostluk baki kalır.

The Burn'out

Çevrimdışı Black_Angel

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #3 : Mayıs 18, 2010, 08:53:25 ÖS »
Olm buluyoruz böyle beleş oyuncuları sonra işimize yaramıyor ben ona üzülüyorum. İnşallah kendilerini kanıtlarlar ama şöyle birşey var Serdar Özkan'ı kaç senedir biliyoruz, bir ütrlü seviyesini yükseltemedi. Umarım Gökhan Zan gibi olmaz :) Gökhan Zan için iyi bir yedek olur dedik adam yedekken bile sakat olabildi :)

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Mayıs 18, 2010, 09:34:20 ÖS »
Açıkcası Serdar özkandan ben gol atmasını beklemıyorum, kanatlarda oynarsa kı muhtemelen oralarda oynayacak,adam gibi topu indirsin forvete pas atsın orta yapsın gol yaptırsın ben buna kafiyim.
[ The Burn'Out ]
Afrodisiak Ex'Burn

check out my sets@

Çevrimdışı Calimdor Ex.

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : Mayıs 18, 2010, 09:39:45 ÖS »
aga top indirir ama saha biter. adam kafayı bi eğiyo ibrahim üzülmez abisi gibi, gittiği yere kadar gidior. no pas, no şut, no beyin afasd
1'ler ve 0'lar için küçülmenin lüzumu yok. Hepsi geçer, gider. Dostluk baki kalır.

The Burn'out

Çevrimdışı Ananas | Hardcore

• Üye
  • **
  • Moh.
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : Mayıs 18, 2010, 11:59:03 ÖS »
Gökhan Zan dan sonra. Yaptıgınız en başarılı transfer serdar özkan çok teşekkürler.Yeminlen.
Her oyuna girdiğinde,Her clienti tıkladıgında."Ne yapıyorum lan ben?" de. Demelisin. Yasina birde zamanını harcadıklarına bak.Düsün.Stres atmak için oynadığını hatırla.Hırsına yenik düşme.Aklını başına al ! Eğlen çık,Bağımlı olma !

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : Mayıs 19, 2010, 12:36:36 ÖÖ »
aga top indirir ama saha biter. adam kafayı bi eğiyo ibrahim üzülmez abisi gibi, gittiği yere kadar gidior. no pas, no şut, no beyin afasd

R1 tuşu takılı kalmıs ;D ;D ;D ;D
[ The Burn'Out ]
Afrodisiak Ex'Burn

check out my sets@

Çevrimdışı Hphsts

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : Mayıs 19, 2010, 08:24:10 ÖÖ »
Yok ki abi Türkiye'de yetişen futbolcu.Kimi alacaksın?  :-[ Bunlarda bi tek Ali Turan az çok iş yapar gibi.Diğerlerini ilk onbiri bırak 80. dk da oyuna almak bile hata olur.  :)
Duc.Brothers

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • ~~Hedef TURÂN~~
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Mayıs 19, 2010, 08:28:32 ÖÖ »
Yerli transfer konusunda en başarılı transferlerden birisi ASerdar Özekan  ve Mehmet Batdal'dır bana göre... Mehmette iyi oyuncu mu evet iyi oyuncu, süper lügde iş yaparmı, çok çalışması lazım.... Galatasaraya katkısı olur mu dersenizde çok çok fazla çalışması lazım... O zaman birşeyler olur...

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • Red Label
« Yanıtla #10 : Mayıs 19, 2010, 06:44:20 ÖS »
Bu arada birkaç güne açıklanır, Gençlerbirliği'nin deli fişeği Mustafa Pektemek'i ve Rapid Wien'in Türk futboluna kazığı genç Avusturyalı Veli Kavlak'ı bağladık.

Baros'a 2 tane genç alternatif geldi, özellikle Pektemek 4-3-3'ün ilerisindeki her bölgede oynayabiliyor ve Sercan Yıldırım'da iken gözler tam ucuza kapatmalıktı, ligin açık ara en iyi genç forveti.

Tottenham'ın Arda için Gio+4 m £'lık teklifi var, Modric gideceği için oradan hem Arda için iyi olur Hotspur sağlam çıkışta olan bir takım. Hem de Gio'yu elde tutup Elano'ya daha fazla sorumluluk yükleyebiliriz.Gelen para ile de Marquez'e gireriz.
« Son Düzenleme: Mayıs 19, 2010, 06:52:03 ÖS Gönderen: Dakmor »
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : Mayıs 19, 2010, 09:15:40 ÖS »
Adnan Polatın Ardayı Tothenhama gonderecegını sanmıyorum ben:S

Daha ust takım hedeflıyor hem arda hemde yonetım bence
[ The Burn'Out ]
Afrodisiak Ex'Burn

check out my sets@

Çevrimdışı Calimdor Ex.

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : Mayıs 19, 2010, 09:53:36 ÖS »
Tottenham'ın bi üstü zaten arsenal, united falan fişman oluyor abi. Şuan Liverpool'un falan çok önünde tottenham (hem takım hem bütçe olarak). Üstelik şampiyonlar liginde oynayacaklar.

The Burn'out

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : Mayıs 20, 2010, 05:05:14 ÖÖ »
Ne bılıyım medya konusup duruyor bu kadar yıldızdır falan fılan gıde gıde oraya mı gıtcek bak Topal bıle Valencıa ya gıtmısken ben ardadan daha buyuk bırseyler beklıyorum.Eger gun gleırde bana gore cok cok cok ust duzey bır takıma gıtmesse onun galatasaraylıgını sorgularım,taraftarda sorgular.
[ The Burn'Out ]
Afrodisiak Ex'Burn

check out my sets@

Çevrimdışı Vortquake De Nogua

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #14 : Mayıs 20, 2010, 05:14:57 ÖS »
tottenham' a giderse arda çok iyi olur bence kendisini premier ligde göstericek hem de sağlam bir takımda stoke falan değil yani, e cl de var tadından yenmez bence.

Bu arada elano için csk dan 9 milyon euro istenmiş verseler ne güzel olur ya la :d