Gönderen Konu: israilin yardım gemilerine operasyonu.  (Okunma sayısı 212 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
israilin yardım gemilerine operasyonu.
« : Mayıs 31, 2010, 10:14:27 ÖÖ »
bu kadar haysiyetsizlik ve şerefsizlik olmaz. kimsenin müdahale edememesi ayrıca üzücü olmakla birlikte, ölenler türk vatandaşı.
yardım gemilerini engellemenin milyonlarca yolu olmalıydı bana göre, yazık oldu umarım cevabını en güzel şekilde verirler.
Thurndike Twi.

Hazır olda değildik, rahatda durmayacağız.
Vurduğumuz yerden ses gelmezse, Twilight değiliz.

Çevrimdışı belalim

• Forum Üst Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
Ynt: israilin yardım gemilerine operasyonu.
« Yanıtla #1 : Mayıs 31, 2010, 11:37:57 ÖÖ »
Kınama mesajlarının dışında bir şey olacağını düşünmüyorum. Devletimiz bu gibi durumlarda siyasi yönden 'rest' çekebiliyorlar sadece. Bu yapılan affedilir cinsten değil, bunu anlamaları gerekiyor devlet büyüklerimiz. Nerede gemimize saldırı yapıldıysa oraya göndereceksin deniz kuvvetlerimizi. Deniz kanunları çiğnenirse çiğnensin, hukuksal anlaşmalar varsa artık hukuki bir değeri kalmamıştır.

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : Mayıs 31, 2010, 11:45:09 ÖÖ »
durum onu gösteriyor da, daha fazlası lazım bizim için. aaa ben sana rest çektim, kimin umrunda ki? israilden savunma silahları alıyorduk, onların bizden aldığı, askeri malzeme bot v.s, bu durumda biz  onlara muhtaç olmuş oluyoruz, olmayalım arkadaş, başka bir çaresi vardır mutlaka. gereken yapılmalıdır bence, ama sanmıyorum.
Thurndike Twi.

Hazır olda değildik, rahatda durmayacağız.
Vurduğumuz yerden ses gelmezse, Twilight değiliz.

Çevrimdışı Lucius

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Mayıs 31, 2010, 04:16:03 ÖS »
eğer ahmedinejad karışırsa bu konuya bizim de onun yanında yer almamız gerekir.

amerikanın doğrudan israili savunacağını sanmıyorum, arkadan izleyip kazanan kesinleşince onun tarafında olurlar hep.

türkiye-iran ittifakına karşı koyabilecek devlet sanmıyorum ki olsun.
twilight zone

Çevrimdışı Persia

• # ilk uyarısını aldı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Mayıs 31, 2010, 04:35:51 ÖS »
Kınama mesajlarının dışında bir şey olacağını düşünmüyorum. Devletimiz bu gibi durumlarda siyasi yönden 'rest' çekebiliyorlar sadece. Bu yapılan affedilir cinsten değil, bunu anlamaları gerekiyor devlet büyüklerimiz. Nerede gemimize saldırı yapıldıysa oraya göndereceksin deniz kuvvetlerimizi. Deniz kanunları çiğnenirse çiğnensin, hukuksal anlaşmalar varsa artık hukuki bir değeri kalmamıştır.

+ olarak İran-Türkiye ittifakından bahsetmiş arkadaş İran nükleer gücünü silah yönunde değil enerji yönünde kullanıyor baskılar nedeniyle bunuda unutmayalım bence artık iş çığrından çıkmaya başladı bi kaç milyon nüfüsuyla tüm dünyaya kafa tutan İsraile biri dur demelı artık bence.

3d Programmı lan o? :)

Çevrimdışı Lucifer!

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Sabahın Oğlu
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : Mayıs 31, 2010, 05:44:52 ÖS »
İranla Türkiye bir araya gelirse yahudi kalmaz.Ama şuda bir gerçek onlardan silah alınıyor çoğu sistem onların elinde nükleeri olmasa İran'da bu kadar kafa tutamaz.
edepli insan edebinden susar edepsiz de nasıl susturdum sanar

Çevrimdışı Nonserviam

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Robinho Fenerde..PARDON Yanlış anons.
    • UNITIMSAH
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : Mayıs 31, 2010, 05:49:42 ÖS »
tayyip gene başlar davostaki gibi sadece ahkam kesmeye şov amaçlı halk kahramaını olmaya 2 sert laf soyler sonra bizim milletimiiz bizim başbakana bak ne gider koydu kral bu der.Hiç birşey olmaz .
Alıntı yapılan: belalim
Anlamsız muhabbetlere döndüğü için kilitlenmiştir.