Gönderen Konu: İrandan İsraile Ultimatom.  (Okunma sayısı 382 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Persia

• # ilk uyarısını aldı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
İrandan İsraile Ultimatom.
« : Mayıs 31, 2010, 06:39:36 ÖS »
En Büyük Ultimatom İrandan Geldi : VURURUZ !!!!
iRAN devlet televizyonundan yapılan açıklamada : İsrail kuşatması altındaki Fili...stinlilere gıda, tıbbi malzeme ve diğer insani yardım malzemeleri götüren gemilere saldırının kabul edilemez olduğu belirtilen açıklamada, "Siyonist rejim İsrail savaş suçu iş...liyor" denildi. Bu arada İran Devlet Başkanı İsrail'in 'sona her zamankinden daha yakın olduğunu' belirtti. Ahmedinejad yaşanan saldırının insanlık dışı olduğunu ancak İsrail devletinin yok olmasına da yardımcı olacağını ifade etti. Ayrıca Mahmut Ahmedinejad ın : İsrail kredisini tüketti bundan sonra tarafımıza yapılacak en ufak bir saldırıda acımaz YIKARIZ dediğini bildirildi.

3d Programmı lan o? :)

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • ~~Hedef TURÂN~~
    • E-Posta
Ynt: İrandan İsraile Ultimatom.
« Yanıtla #1 : Mayıs 31, 2010, 07:01:22 ÖS »

İran'dan saldırıya çok sert tepki
İran, İsrail’in Gazze’ye yardım götüren gemilere saldırısını "vahşice ve insanlık dışı" olarak nitelendirdi.

Devlet televizyonu, "’Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım’ kapsamında Gazze’ye yardım götüren gemilere siyonist İsrail güçlerince düzenlenen saldırıda en az 20 kişinin şehit olduğu, onlarca kişinin yaralandığı" haberlerinin alındığını duyurdu.

"Siyonist İsrail saldırısı vahşice ve insanlık dışı" ifadesi kullanılan haberde, ölü ve yaralı sayısının daha fazla olabileceği belirtildi.

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu da açıklamasında İsrail saldırısını sert dille kınadı.

Açıklamada, "Dünya barışı ve emniyeti için en büyük tehdit siyonist İsrail rejimidir" denildi.

İsrail kuşatması altındaki Filistinlilere gıda, tıbbi malzeme ve diğer insani yardım malzemeleri götüren gemilere saldırının kabul edilemez olduğu belirtilen açıklamada, "Siyonist rejim İsrail savaş suçu işliyor" denildi.

Bu arada İran Devlet Başkanı İsrail'in 'sona her zamankinden daha yakın olduğunu' belirtti. Ahmedinejad yaşanan saldırının insanlık dışı olduğunu ancak İsrail devletinin yok olmasına da yardımcı olacağını ifade etti.

Diye okudum, tüylerim diken diken oldu...

Bizim dış işleri bakanı da çıkıyor, israil bizden özür dilemesi lazım diyor !!!

Bizde biraz dişimizi göstere bilsek ne var ki ya :(

Çevrimdışı Ananas | Hardcore

• Üye
  • **
  • Moh.
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : Mayıs 31, 2010, 08:19:55 ÖS »
Ahmedinejad şu adamın 3 te 1 i kadar erkek olsa şu hükümette.
Her oyuna girdiğinde,Her clienti tıkladıgında."Ne yapıyorum lan ben?" de. Demelisin. Yasina birde zamanını harcadıklarına bak.Düsün.Stres atmak için oynadığını hatırla.Hırsına yenik düşme.Aklını başına al ! Eğlen çık,Bağımlı olma !

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Mayıs 31, 2010, 08:52:06 ÖS »
özür diler affederiz, azcık biraz delikanlı olupta, israilde tutulan insanların buraya getirilmesi için, diş gösterilse daha hoş olabilirdi.
saldırı bize yapılıyor, iran öne atlayıp, yıkarız demekle meşgul, lakin bizimkiler hala küçük çocuk edasıyla, özür dilettirme peşinde.
Thurndike Twi.

Hazır olda değildik, rahatda durmayacağız.
Vurduğumuz yerden ses gelmezse, Twilight değiliz.

Çevrimdışı Ananas | Hardcore

• Üye
  • **
  • Moh.
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Mayıs 31, 2010, 09:06:08 ÖS »
Afedersinde göt yokki baştakilerde.
Her oyuna girdiğinde,Her clienti tıkladıgında."Ne yapıyorum lan ben?" de. Demelisin. Yasina birde zamanını harcadıklarına bak.Düsün.Stres atmak için oynadığını hatırla.Hırsına yenik düşme.Aklını başına al ! Eğlen çık,Bağımlı olma !

Çevrimdışı Ordakal

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : Haziran 01, 2010, 09:44:59 ÖÖ »
başbakan zamanında one minute diyip kızdırmasını biliyodu.hadi şimdide çeksin o restini.

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • Red Label
« Yanıtla #6 : Haziran 01, 2010, 07:02:34 ÖS »
İran yıllardır yıkıyor. Her ülkenin teker teker sesini yükseltip, külhanbeyi olması İsrail'i durduramıyor malesef sittin senedir.
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

Çevrimdışı Anselmo

• Üye
  • **
« Yanıtla #7 : Haziran 03, 2010, 04:53:27 ÖÖ »
Ahmedinejad gerçekten delikanlı sağlam adam böyle bir adam lazım bizede.. Adam direk gidere gider takılıyor bir dönem Amerika saldırıcaktı İrana ozamanda açık açık erkeksen gel patlatırım seni dedi. Amerikan hükümeti kedi oldu.

Yurtiçi politikasını ciddi anlamda takip etmesem bile şunu belirtmek isterimki. Dış politikada 10 numara adam..
It's only after we've lost everything, that we're free to do anything

Çevrimdışı Ordakal

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : Haziran 03, 2010, 05:19:14 ÖÖ »
Başbakan: "tepkimiz sert olacak!"
Ertesin gün başbakan "İsrail'i şiddetle kınıyoruz"

one minute

Çevrimdışı Halim Usta

• # Yörünge Dışı
  • Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Haziran 03, 2010, 07:18:42 ÖÖ »
İranda Rusyaya dayıyor sırtını iran çokmu güçlü sanki bütün gazı rusyadan alıyor :D rusya poh pohluyor iranı.