Bu nedenleki copy pastte olsa yanlışta veya hiç olmamışda olsa insanları bu roleplay ruhundan soğutmak yerine olumlu yaklaşsak güzel olucak. Bir zamanlar hatırlıyorum bu severda harbi RP ruhu vardı. Bırakın değişik oyun anlayışları hortlasın kıstırmayın ki şu monotonluk belki bi nevi geçer
Aynen katılıyorum...Dün geceki durumdan sonra bu Questin pek zevkli geçmeyecegine karar verdim.Çünkü bazı player'lar yapılan bu güzel olayın saçma,çocukça ve kendini fazla kaptırmış olarak görüyorlar...Ancak bilmiyorlarki gece geç saatlere kadar oynadıkları bu oyunun formatında belli bir hikaye var...Olaya bu arkadaşlar gibi bakmak yerine birazcık Role Play ruhunu hissedip hikayenin ve Questin bir parçası olmayı tercih edersek oyundan daha fazla zevk alabiliriz...Tabi herkesin düşüncesine saygılıyım ancak stafflar ellerinden geldiğince bir hikaye yaratıp Questi başlatmak istiyorlar ve onların bu çabasına saygı göstermeli alay edici,kaynatıcı laflardan uzak durmamız bence en sağlıklısı...Çünkü bu Questi yaşamak isteyen arkadaşlarada engel olmuş oluyorsunuz...Dün geceki girişim için staff arkadaşlara ve hikayeye katılan player arkdaşlara teşekkür ederim,inşallah diğer arkadaşlarda bir an önce bize katılır ve bence bu oyunun yapılan en güzel ve en zevkli Questini yaşarlar...