Gönderen Konu: British Halkın'a Seslendi...  (Okunma sayısı 395 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Axl

• Ziyaretçi
British Halkın'a Seslendi...
« : Temmuz 17, 2010, 02:01:00 ÖÖ »
En sonunda Lord British gelicek tehlikeyi fark etti ve bu gece saat 02:50 civarlarında Britania halkını uyardı...Şimdi halkının bir an önce hazırlanıp Lord British'in emirlerini beklemelidir...

Axl

• Ziyaretçi
Ynt: British Halkın'a Seslendi...
« Yanıtla #1 : Temmuz 17, 2010, 02:16:58 ÖÖ »
Lord British İle Lord Blackthorn Britain banka üstünde birbirlerine meydan okudular...Kötülerin Lordu olan Lord Blackthorn bir gün Britania şehrini ele geçireceğini ve tahta oturacagını söyledi...Buna cevap veren Lord British,kutsal şehir Britania'nın halkı ve savaşçılarının buna izin vermeyeceğini söyledi...Britania halkı panikte ve endişe içinde...Savaş yakındır...

Çevrimdışı MEROX

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • Sona Doğru
    • gsfdgdfg
« Yanıtla #2 : Temmuz 17, 2010, 02:25:17 ÖÖ »
Korkmayın Ben Varım.

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Temmuz 17, 2010, 02:38:23 ÖÖ »
Blackthorn neden kötülerin lordu pardon da...

Axl

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Temmuz 17, 2010, 02:52:40 ÖÖ »
Lord Blackthorn Lord British ile kardeştir...Ancak Blackthorn'ün British'in tahttında gözü vardır.Ve o taht'ın kendisinin hak ettiğini iddia etmektedir.Sonuçta Lord British'e ve British'e sağdık insanlara göre kötü bir insandır,düşmandır...

Axl

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Temmuz 17, 2010, 02:57:07 ÖÖ »
Uzun yıllar Sosaria topraklarındaki süren savaş sonunda sona ermişti. Lord British çetin geçen bir savaştan sonra Lord Blackthorn u yenmişti. Lord British, Blackthorn canını bağılamış ve ömür boyu kalesinde hapsetmişti. Sonunda Sosaria topraklarına ebedi huzurun geldiğine herkes inanıyordu. Sosaria topraklarında tehlike kalmadığı için Lord British ordusunu bunca yıllar kendisine verdikleri hizmetler için ödüllendirip, ailelerinin yanlarına gitmelerini söylemişti. Ama Lord Blackthorn gizli bir ajan tarafından kaleden kaçırıldı ve eski gücüne kavuştu...Şimdi intikam peşinde...

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : Temmuz 17, 2010, 03:05:02 ÖÖ »
Copy paste

Axl

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Temmuz 17, 2010, 03:07:58 ÖÖ »
Copy Paste olabilir biraz fikir uyandırsın diye kullandım  zaten... Stafflar farklı bir hikayede kullanabilir.Takılmamak gerek diye düşünüyorum sadece olayı kavrayalım...
« Son Düzenleme: Temmuz 17, 2010, 03:09:38 ÖÖ Gönderen: Axl »

Çevrimdışı Led Zeppelin

• Üye
  • **
« Yanıtla #8 : Temmuz 17, 2010, 06:13:47 ÖÖ »
o değilde dün britishle blackthorne brit bankada takılıyorlardı. işin garip yanı blackthorne maviydi. anlamadım ki ben ???

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • ~~Hedef TURÂN~~
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Temmuz 17, 2010, 09:01:46 ÖÖ »
o değilde dün britishle blackthorne brit bankada takılıyorlardı. işin garip yanı blackthorne maviydi. anlamadım ki ben ???

:o :o :o

Çevrimdışı -Mari Ex-

• Üye
  • **
  • keep'out because we are the cursed Burn'Out
« Yanıtla #10 : Temmuz 17, 2010, 09:50:26 ÖÖ »
 Blackthorn tahtta gözü olduğu için herzaman şehirde bir Chaos ortamı yaratmak istemiş ve Britishe karşı savaşabilcegi, baş kaldırabilcegi tüm kötülerle anlaşmıştır. Sadece  karmaşık saçma kimin kimin yandaşı olduğu belli olmayan amacsız savaşlar var. Masum veya katil herkezin gözünde büyülü silahlar, robeler değerli mallar parıldıyor nefeslerini sadece bunları ele geçirmek için harcıyorlar gözlemledim ...  Chaos düzeni tüm Sosariada hüküm sürmekte savaş gerçektende yaklaştı. Bir sonraki şafağı görebilceklerini zannetmiyorum...

Bu nedenleki copy pastte olsa yanlışta veya hiç olmamışda olsa insanları bu roleplay ruhundan soğutmak yerine olumlu yaklaşsak güzel olucak. Bir zamanlar hatırlıyorum bu severda harbi RP ruhu vardı. Bırakın değişik oyun anlayışları hortlasın kıstırmayın ki şu monotonluk belki bi nevi geçer 
darkrainbow ex'burn
syntaxerror coming soon

Axl

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Temmuz 17, 2010, 10:48:40 ÖÖ »
Bu nedenleki copy pastte olsa yanlışta veya hiç olmamışda olsa insanları bu roleplay ruhundan soğutmak yerine olumlu yaklaşsak güzel olucak. Bir zamanlar hatırlıyorum bu severda harbi RP ruhu vardı. Bırakın değişik oyun anlayışları hortlasın kıstırmayın ki şu monotonluk belki bi nevi geçer  

Aynen katılıyorum...Dün geceki durumdan sonra bu Questin pek zevkli geçmeyecegine karar verdim.Çünkü bazı player'lar yapılan bu güzel olayın saçma,çocukça ve kendini fazla kaptırmış olarak görüyorlar...Ancak bilmiyorlarki  gece geç saatlere kadar oynadıkları bu oyunun formatında belli bir hikaye var...Olaya bu arkadaşlar gibi bakmak yerine birazcık Role Play ruhunu hissedip hikayenin ve Questin bir parçası olmayı tercih edersek oyundan daha fazla zevk alabiliriz...Tabi herkesin düşüncesine saygılıyım ancak stafflar ellerinden geldiğince bir hikaye yaratıp Questi başlatmak istiyorlar ve onların bu çabasına saygı göstermeli alay edici,kaynatıcı laflardan uzak durmamız bence en sağlıklısı...Çünkü bu Questi yaşamak isteyen arkadaşlarada engel olmuş oluyorsunuz...Dün geceki girişim için staff arkadaşlara ve hikayeye katılan player arkdaşlara teşekkür ederim,inşallah diğer arkadaşlarda bir an önce bize katılır ve bence bu oyunun yapılan en güzel ve en zevkli Questini yaşarlar...
« Son Düzenleme: Temmuz 17, 2010, 11:06:45 ÖÖ Gönderen: Axl »

Çevrimdışı Bathysmall

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : Temmuz 25, 2010, 02:23:06 ÖÖ »
Yanlız british ile blackthorne kardeş değilki.sadece aynı yerde doğdular.??Yoksa ben yanlışmıyım.
-Bathysmall-

Çevrimdışı shaky.buffalo

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : Temmuz 27, 2010, 01:32:47 ÖÖ »
Olum hikayeye göre British kayıp ya da ölü, kullanmayın şu adamı rakı mezesi gibi ikide bir.
i'll kill your mother, then i'll buy a jet ski and we'll have a holiday.

http://ayberkozen.blogspot.com