Uzun bir aradan sonra vakit gelmişti. Kılıçlar bilenmiş kalkanlar onarılmıştı. Sosaria için bu kadar huzur dolu dönemden sonra savaşın soğuk yüzü kendini gösterecekti. Bu dönemde Moonglowu kaybettikten sonra geri alamayan British orduları dört elle ana şehir olarak kabul edilen Britain’ne sahip çıkmışlardı.
Lakin bu uzun savaşsız süren zaman artık bitmişti. Blackthorne ordularına hedef göstermişti.. Unutmaması gereken şey ise yaşlı büyücü Madrek’in Lord Britishin sağ kolu olması idi. Bu kadar deneyimli ve erdemli bir büyücü, Blackthorne için tehdit teşkil ediyordu..
Blackthorne ise hakkında çok fazla bir şey bilinmeyen siyah cübbeli bir adama güveniyordu. O adamın ismi ise Mordred idi.
Aylardır savaşmayan Blackthorne ordusu bu savaşı sabırsızlıkla bekliyordu. Britain askerleri ise kendinden emindi. Çıkabilecek her savaş için hazırlıklı idi..
Blackthorne ve yeni adamı Mordred ordusuna güveniyor bunun yüzünden Lord British’i can evinden yani Britain den vuracaktı.
Britain gündüz ve akşam saatleri kalabalık oluyor. Bu yüzden o saatlerde şehre saldırmak, askerlerin yanı sıra halklada mücadele etmek anlamına gelirdi. Gece karanlığında yani saat 00:00 ı geçtikten sonra saldırmak katiller için daha kolay olacaktı..
Britain çok büyük bir şehir olduğu için, şehri kontrol altına almak zordu. Bu sebeple yalnızca etrafa biraz zarar verip korku saçmak ve şehri birkaç gün yağmalamak en akıllıca fikirdi. Bunun yanı sıra Lord British in kalesini ele geçirirlerse eğer uzun bir süredir açılmayan Britain hazinelerini ele geçirmek, Blackthorne katilleri için güzel bir ödül olacaktır..
Kısa Bilgiler:
1)Madrek Kimdir:
Hatırlayacağınız gibi Trinsic şehrinden British korumaları ile getirtilen bir büyücüdür. Bu aksakallı yaşlı büyücü erdemli ve diğer büyücülerden daha fazla güçlü olan irfan sahibi biridir. Britain için çalışmakta, engin bilgilerini ara ara bazı dönemlerde halka aks ettirmektedir. Daha öncesinde yıllardır gizli kalan 4 bacaklı binek puzzle ını halka sunmuştu.. Şu anda Lord Britishin sağ kolu olarak gösterilen bilge büyücü büyü teknikleri ve savaş anında yapmış olduğu ani manevralarla savaşın şeklini bir anda değiştirme gücüne sahiptir..
2)Mordred kimdir:
Şu an için hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor. Blackthorne için çalışıyor. Savaş yeteneğinin çok yüksek olması, aynı anda 4 5 kişiyle kapışması, Blackthorne için umut veriyor. Geçmişi bir sır gibi saklanıyor. Lakin Sosaria da bazı dedikodular krallığa bağlı olduğu yönünde.. (Yakın zamanda detaylı bir Mordred questi olacaktır. İşte o zaman bazı şeyler ciddi anlamda değişecek)
3) Pk lar şehri kontrol ederse eğer Lord British kalesine sığınacak ve Stronghold modeli bir kale savaşı olmasını temenni ediyorum..
4) Eğer ki pk lar kale savaşını başarı ile tamamlar Britain hazinelerine ulaşırsa. Hazine sandığının içindeki altınların yanı sıra kasada bulunan küçük yazıya dikkat etmelerini diliyorum.. O yazı sıradaki quest için bir yardım yada bilgi almanızı sağlayacak ve bu gerçekleşirse serverın kaderi çok başka yerelere gidebilir..
5)Bu tek bir quest gibi gözüksede toplamda 4 quest olacaktır. Hepsi birbirine bağlıdır. Bunu zamana bölmüş durumdayım.. Kaderi seçmek sizin elinizde. 4. maddedeki bahsetmiş olduğum kasanın içindeki yazıya ulaşılırsa eski bir efsane su üstüne çıkacak ve tarih yeniden yazılacaktır..
6)Savaş tarihi belli değildir. Bir hafta içinde olacaktır. Ani bir baskın olacağı için bunuda rp ye dökmek istedim tek belirtmek istediğim nokta gece yarısından sonra gerçekleşecek olması. Çok geç demeyin en rahat olabileceğimiz zaman ve aynı zamanda apachilerin azaldığı anlar o zamanlar oluyor. Daha temiz bir savaş olur diye düşündüm..
7)Blackthorne karakteri benim tarafımdan yönetilecektir. Savaş öncesi pk lar Delucia da stone edilip kan kırmızı pelerinlerimizi giyeceğiz. Hepimiz tek renk olacağız. Daha sonra açılan gate ile korku salacağız..
8)British askerleri ise Britain de bizleri mavi pelerinleri ile bekleyecek.
Hızlı,güçlü ve taktiği iyi olan ekibin kazanması dileği ile..
Saldırı boruları, savaş canları çaldığı zaman Britain kana bulanacak ve bir çok yaşayan canlı er meydanında tarihin tozlu sayfalarında yerini alacaktır..
Quest Master
Anselmo