Gönderen Konu: Büyük Savaş (Quest Bölüm 1)  (Okunma sayısı 1378 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı NightFaller

• Üye
  • **
    • E-Posta
Ynt: Büyük Savaş (Quest Bölüm 1)
« Yanıtla #15 : Temmuz 17, 2010, 10:29:17 ÖS »
Quest yapıldımı hani 00:00 dan sonraydı :(
          Son Gördüğüm Şafak Siz Doğmadan Çok Önceydi...                   NightFaller Xhelenga

Çevrimdışı empry

• Üye
  • **
  • kişisel neyim oldu ki mesajım olsun
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : Temmuz 18, 2010, 12:15:04 ÖÖ »
ya anlamadığım quest e sadık kalınmadı diyorsunuz ama ben iki defa girebildim brite. pk lar aç gibi birbirine daldı. siz quest i DOĞRU yaptınız mı ki staff lara kalkıp queste sadık kalınmadı diyorsunuz. bu server neyi hak ediyor ki. sadece britteki saçma sapan ' acti ' yi hak ediyor.

bunu yalakalık için yazıyorsun diyecek insanlar olacak mutlaka ;  staff lara yalakalık yapsam  elime ne geçer. bana earth steed mark ı mı verecekler.

Çevrimdışı Battalgazi (Aybars)

• Kıdemli Üye
  • Ultima Online Ve RevolutionUO Demirbaşı
    • Mavi Akdeniz Turizm
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : Temmuz 18, 2010, 01:08:24 ÖÖ »
ya anlamadığım quest e sadık kalınmadı diyorsunuz ama ben iki defa girebildim brite. pk lar aç gibi birbirine daldı. siz quest i DOĞRU yaptınız mı ki staff lara kalkıp queste sadık kalınmadı diyorsunuz. bu server neyi hak ediyor ki. sadece britteki saçma sapan ' acti ' yi hak ediyor.

bunu yalakalık için yazıyorsun diyecek insanlar olacak mutlaka ;  staff lara yalakalık yapsam  elime ne geçer. bana earth steed mark ı mı verecekler.

Dostum yalakalık gibi bir düşünce geçmedi aklımdan, birbirine dalan pk'lar olmadı, bazı guildeler yada aileler pk mavi ayrımı yaptırmak zorunda kaldılar. Adam guildçe gelmiş queste, ama guildinin yarısı mavi olarak gelmiş. Bu adamlar birbirlerine tabiiki dalamazlar da zaten. Üstelik bu şekilde hareket eden bir grup vardı, sadece onlar ortalığı karıştırdılar quest adına düşünürsek. Ama ben ortalıkda ne blackthorn nede british görmedim. Kaledeki sandığın içinde olması gereken altınlar vesaire hiç birisi olmadı...

HÜRMETLER.
Söylesem tesiri yok. Sussam, gönül razı değil...(Gökhan)

Axl

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Temmuz 18, 2010, 01:56:34 ÖÖ »

Afedersin ama saçmaladığını belirtmek isterim.Stafflar playerları Queste hazırlamassa öyle birbirlerine dalarlar tabiki...Zaten gz'nin kalktıgını duyan britania'ya akın etti.Belli bir amaç yokki bir kere olayda...Pklar geldi mavileri kesti sonra Guard'lar geldi olay bitti, bu kadar.Ne ortada British var nede Blacktorn,ne baskın ordusu var nede savunma...Birde aynı guilddeki mavi ve pk playerların birbirine dalmama olayı.Bunada bir çözüm aramakta fayda var...

Çevrimdışı Shmeriwan

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : Temmuz 18, 2010, 02:03:03 ÖÖ »
Bunun gerçek quest olduğunu düşünmemekteyim.. Sadece staf kadrosu böyle bir durumda ortaya ne çıkacağını anlamak için kısa bir süre britain korumalarını kaldırdılar.. Zaten bütün savaş bitip guardlar gelince liderleri büyük savaşa hazır olun gibi bir şeyler söyledi.. Buna Blackthorn , askerlerinin Britain askerlerine karşı ne kadar dayanabilecekleri test etmek amacıyla saldırttı diyebiliriz ..

Çevrimdışı Anselmo

• Üye
  • **
« Yanıtla #20 : Temmuz 18, 2010, 02:45:15 ÖÖ »
2 gece önceki olayla bu questin alakası yoktur arkadaşlar.. Sanırım bir kopukluk oldu bu quest daha yapılmadı maddelerde belirttiğim gibi bir gece yarısı yapılacak 1 hafta içinde olacak gece 00:00 dan sonra yapılacak. Yapmış olduğum questlerde organizasyon eksikliğini en aza indirmeye çalışıyoruz.

Tekrar belirtiyorum quest daha yapılmadı..
It's only after we've lost everything, that we're free to do anything

Axl

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Temmuz 18, 2010, 02:49:47 ÖÖ »
Açıklama için teşekkürler... :-*

Çevrimdışı -Mari Ex-

• Üye
  • **
  • THE BURN'OUT ULAN !
« Yanıtla #22 : Temmuz 18, 2010, 09:30:02 ÖÖ »
oha nasıl yanlış anladınız o kadar acıklamanın ardından :)
darkrainbow ex'burn

'hiç kimseyi yakmadım, ateş olduğumu bile bile üstüme gelenlerin dışında...''

Çevrimdışı Battalgazi (Aybars)

• Kıdemli Üye
  • Ultima Online Ve RevolutionUO Demirbaşı
    • Mavi Akdeniz Turizm
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : Temmuz 18, 2010, 11:52:02 ÖÖ »
oha nasıl yanlış anladınız o kadar acıklamanın ardından :)

Şöyle ki; herkes hafta sonu olacağını düşündü doğal olarak, ve 1 hafta içerisinde tek hafta sonu denk geliyordu, ama biz hala bekliyoruz büyük zevkle, yersiz eleştirilerde bulunmuşuz.    (:

HÜRMETLER.
Söylesem tesiri yok. Sussam, gönül razı değil...(Gökhan)

Çevrimdışı -Mari Ex-

• Üye
  • **
  • THE BURN'OUT ULAN !
« Yanıtla #24 : Temmuz 18, 2010, 01:52:33 ÖS »
Dün geceki dialoglarla bu yazmış olduğum yazının alakası yoktur. Bu yazı uzunca bir zaman önce düşünüldü ve dün gece sabaha karşı yazıldı. Hikayenin tamamı ise yaklaşık 5 ay öncesinde belirtilmişti.. Ayrıc***uest istediğim doğrultuda giderse eğer 1 yıl önce düşünülmüş bir projeye imza atılacak.. Sonuç olarak insanlığın kaderini yine insanlar belirleyecek..

Yazmış olduğum questleri tek bir çatı altında toplamaya karar verdim ve hepsinı birbiriyle alakalı bir şekilde hayata geçireceğiz. Bu questinde temeli ''Madrek'in Dönüşü'' adlı queste atılmıştı..

Sözüm sana deildi etraftaki playerların olayın makarasında olmasıydı yanlıs anlasılma olmasın :)
darkrainbow ex'burn

'hiç kimseyi yakmadım, ateş olduğumu bile bile üstüme gelenlerin dışında...''

Çevrimdışı Anselmo

• Üye
  • **
« Yanıtla #25 : Temmuz 18, 2010, 02:55:57 ÖS »
Yok yanlış anlamadım zaten. Şu anda forumlardaki yazılar yada oyundaki hareketlere bakıcak olursak Revolutionun bügüne kadar görmüş olduğu en fazla rp yapan playerı sanırım bu dönemde oldu. Daha önce bu kadar rp ile ilgilenen yoktu.. Umarım sayımız bu doğrultuda artar..

Axl

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Temmuz 18, 2010, 03:04:56 ÖS »
Bazı arkadaşlarında forumu takip etmeleri gerekli bu Quest için...Anselmo senden de ricam yapılan olayların forumlara anında belirtilmesini istiyorum.Bu şekilde Questin bazı bölümlerini kaçıran arkadaşlar onlara bakarak  geri kalmazlar.

Çevrimdışı afrodevil

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : Temmuz 18, 2010, 03:21:54 ÖS »
Bildiğiniz gibi uzun süredir Revolution'da Rp yapmaya çalışıyorum fakat son günlerde bağzı arkadaşlar sayesinde bu olay hiç de eylenceli geçmemeye hatta sinir bozucu olmaya başladı.

Herkezin Rp yapan kişilere daha saygılı ve düzgün davrandığı bir Revolution dileğiyle.

Lady Annick

Çevrimdışı Anselmo

• Üye
  • **
« Yanıtla #28 : Temmuz 18, 2010, 05:58:23 ÖS »
Bu gece saat 01:00 gibi ne dersiniz? 00:30 da başlayabiliriz.. Kesin yapacağız demiyorum. Ortama ve duruma göre hareket edeceğiz. Bakarsınız bir anda Blackthorne askerleri oracıkta olur..

Çevrimdışı Volvo Cuiviene

• Üye
  • **
  • ¶¶¶ Motorcu Reis ¶¶¶
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : Temmuz 18, 2010, 06:00:58 ÖS »
Anselmo 00:00 Olsa Daha İyi Olur  :)
Dostluğun Ötesinde  DW

¶¶¶ Motorcu Reis ¶¶¶