Bu başlığı sık sık takip ediyorum ancak yapılacak etkinliğin en azından 3 gün öncesinden haber verilmesi taraftarıyım.. ''Haydi bu gece olacak toparlanın'' denecek olunursa katılımcı sayısının oldukça az olacağını düşünüyorum.. Vede aklıma takılan bir kaç soru var.Geçen seferki yapılmış bir ön hazırlık -Britainden belirli bir süre korumaların kaldırılması- gibi olmaması için bir uygulama olacak mı ? Çünkü katiller birbirlerine masumlar birbirlerine saldırdı ve herkes cesetleri yağmalamak için uğraştı..Bir diğer sorum ise şu : Önceden belirtmiş olduğunuz gibi katiller kırmızı pelerin , masumlar mavi pelerin giyecekler .. Peki bu pelerinleri Lord Blackthorn ve Lord British askerlerini toplayıp mı verecek ? Eğer böyleyse o esnada pelerin almamış kişiler savaş dışındamı kalacak?.. Ayrıca şöyle bir uygulama düşündüm . Savaş esnasında savaşmayacak masumların sokağa çıkma yasağı konulabilir böylece masumların birbirine düşme ihtimalleri azalır. (Aynı şey katiller için de geçerli olmalıdır tabii ) Yani savaş esnasında bölgeye ışınlanmak veya girmek yasaklansın...
Nacizane Görüşüm..
Saygılarımla ..