Barlow sen istediğini düşünebilirsin o farketmiyor da..
Beyin bedava ya nasıl yapılır da savede bozulmaz diye düşünmüyorsun ama balık pişiren easycidir abi diyorsun.. Düşünebilirsin böyle birşeyi ama bir de iftirada bulunuyorsun..
Çok konuştunuz olayı açılayalım madem..
Saveler tam 30 dk da 1 geliyor doğrumudur? Benim Windows saatime göre tam 4 geçe geliyor save.. Bu da tamam..
5 dk lık bir kayıt yapıcaksınız.. Tam saveden sonra 4. dk da başladıysan 9. dk da play e basıcaksın.. Bunu da ayarlamana göre artık kaç saat idare edeceği değişir.. %100 tam ayarladıysan koydum server gidene kadar kas da yaparsın. 3500 balık elin hızlıysa 55 sn de falan alıp pişirip kasaya geri atmış oluyorsun 1 dk yeterli bir süre 5 kere loop ettirirsin.. Loopunun sonunda save geleceği sıra play e basarsın.. Kayıdın tam 5 dakikalık olsun. O 10 sn bekleme süresi ( Ben 13-15 yapıyorum ) tam denk gelsin..
Genede tabiki de koydum makroya sal gitsin yapamazsın.. Ama iyi ayarladıysan uyuyup uyanana kadar pişirmeye devam. Beyin bedava ya bedava ne diye hamallık edelim.
Daha da burada konuşacaksın sen biliyorum.. Konu sahibi olarak kilitlenmesini istiyorum.. Ben size daha çok canlı gösteririm..
Aynısını bende sana yapayım hiç bir zaman kesin sonuç vermez kendinde biliyorsun 1 kere yapsan 2ye olmaz.Seninle uğraşma sebebimde kendime göre gayet sağlam bi kaynaktan senin easy işlerine ne denli bulaştığını bildiğimdendir.Ama sorun tek sen değilsin bir sürü kişi yapıyor bunu.Herkesin bu kadar cazip birşeyden uzak durmasını beklemekte saçmalık olur iş gene staffa düşer engellicen biticek hiç kimseyi çoluk çocuğun ihtiraslarıyla uğraştırmıcan.
ha birde uoloop 1500 delayda pişirmiyormuydu bunu? Ve uo loop delayında 1000 değeri 1 saniye mi ediyordu? eğer bu soruların cevapları evet ise (3500/100)*1.5 = 52.5 saniyeye tekabül ediyor.Kayıtta 5 kere balığı alması ve pişirme sonrasında geri atması + her tuşa ekran klavyesinden basması filan üstelik 5 loopta yapıyorsa ->(52.5*5)+13=275.5 saniye ediyor ki bu da 4.6 dakika eder. sana yaklaşık 24.5 saniye gibi balığı alma tekrar boxa koymalık bi boşluk verir.Saniyeyi kaçırsan yada hızlı davransan saniyeden delayın bozulur bi kere bozuldumu yavaş yavaş save süresine denk gelir ki buda macronun içine eder.
Eğer bazı şeyler duymasaydım hakkında bu kadar dakik çalıştırabilceğine bile inanabilirdim.
Ama dediğim gibi sen örneksin sadece örneği verdim bitti bunca kullanan kişi arasında seni karalamaya devam edip sanki başka herkes legal oynuyormuş gibi davranmanın alemi yok.Başka yazı yazmıycam bende.