Gönderen Konu: Bir Role Play Guildi Kurulursa Katılmayı Düşünürmüydünüz ?  (Okunma sayısı 651 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı afrodevil

• Üye
  • **
    • E-Posta
Bir kaç gündür bir RP guildi kurmayı düşünüyordum. Bu anket playerların tepkisini ve tahmini katılım oranını görmek için oluşturdum.

İyi Oyunlar

Lady Annick
« Son Düzenleme: Temmuz 19, 2010, 11:22:54 ÖS Gönderen: afrodevil »

Çevrimdışı empry

• Üye
  • **
  • kişisel neyim oldu ki mesajım olsun
    • E-Posta
Ynt: Bir Role Play Guildi Kurulursa Katılmayı Düşünürmüydünüz ?
« Yanıtla #1 : Temmuz 19, 2010, 11:25:29 ÖS »
rp için bi char kasıp guilde katılırım. güzel fikir

Çevrimdışı afrodevil

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : Temmuz 19, 2010, 11:28:44 ÖS »
TDK'dan arkadaşlarıda bekliyorum yazım yanlışlarımı bulmaları için...  :)

Çevrimdışı Battalgazi (Aybars)

• Kıdemli Üye
  • Ultima Online Ve RevolutionUO Demirbaşı
    • ÇEVKA
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Temmuz 20, 2010, 01:06:38 ÖÖ »
Evet diyen herkes gelmeyebilir, hevesin kırılmasın. Ama elbetteki gelenler olacaktır.

HÜRMETLER.
‎Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Temmuz 20, 2010, 01:24:16 ÖÖ »
Bundan bir ay önce bir RP ailesi başladı oyuna, guild moduna da geçecekti. Biz hepsini RP den bezdirdik.. Sadece benim gördüğüm 20 den fazla evleri 2-3 tane kaleleri vardı.. Hepsi yenilenmediği için yıkıldı.. Yani oyunu dahi bıraktılar :)

Guild kurulursa, guild e fake char sokup sizi kalenizde toplu kıyıma uğratacağımın sözünü veriyorum :)

Sebebiyse;

Bana göre RP evcilik oynar gibi konuşmak değil.. ( Birisi söylemişti; "RP TRT Türkçesiyle konuşmak değil." diye )
RP Guild'i diye de birşey olamaz bana göre. RP yapmak isteyen insanlar oyun sırasında bu çağda olmayan şeylerden bahsetmeyecek ve de dur bir sıçmaya gidiyom. Msn'e gel gibi laflar kullanmıcak. Bunun dışında oynadığınız oyunu nasıl oynarsanız oynayın RP yapıyorsunuzdur zaten.

Axl

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Temmuz 20, 2010, 01:56:17 ÖÖ »
ßen gelirim arkidiş ;)

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Temmuz 20, 2010, 02:58:01 ÖÖ »
Bundan bir ay önce bir RP ailesi başladı oyuna, guild moduna da geçecekti. Biz hepsini RP den bezdirdik.. Sadece benim gördüğüm 20 den fazla evleri 2-3 tane kaleleri vardı.. Hepsi yenilenmediği için yıkıldı.. Yani oyunu dahi bıraktılar :)

Guild kurulursa, guild e fake char sokup sizi kalenizde toplu kıyıma uğratacağımın sözünü veriyorum :)

Sebebiyse;

Bana göre RP evcilik oynar gibi konuşmak değil.. ( Birisi söylemişti; "RP TRT Türkçesiyle konuşmak değil." diye )
RP Guild'i diye de birşey olamaz bana göre. RP yapmak isteyen insanlar oyun sırasında bu çağda olmayan şeylerden bahsetmeyecek ve de dur bir sıçmaya gidiyom. Msn'e gel gibi laflar kullanmıcak. Bunun dışında oynadığınız oyunu nasıl oynarsanız oynayın RP yapıyorsunuzdur zaten.

tmmda adamLar evciLik oynar gibi konuşmayı seviyosa sana neden şey yapıo bu oLay anLamadım??? ayrıca sen istemiyo oLabiLirsin rp guiLdi senn içiin öyLe bi guiLd oLmaya biLir ama insanLarın şevkini kırmak nie? beLki trt türkçesiyLe konuşmak oyunda bu şekiLde roL yapmak hoşuna gidiyo? ayrıca adam iLLa sana trt türkçesi kuLLanıcamda demiyo ki beLki kasteddiği şey kısaLtıLmış küfürLer yada senin söLediğin msn ye geL biLmem nereye gidiyorum demicek bunu rp oLarak görüyo beLki? demişmi earthmaker Lar gibi nasıLsınız efendim saygıLar cart curt yada başka deişik şeyLer söLicekLeri dememiş yani.

konuya geLince bence oyunda küfretmeyen ve düzgün konuşan biriLerinin özeLLikLe bi guiLdin oLması çok güzeL oLur. ;)
« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2010, 03:00:17 ÖÖ Gönderen: iLkeegg (: »

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : Temmuz 20, 2010, 04:52:35 ÖÖ »
Tamam da ilkecim;

RP oyunun tarzı zaten RP Guild'i diye birşeyin olmasını mantığım almıyor benim. Hani Guild'in amacı RP yapmak olamaz. Guild'in kuralı olabilir RP yapmak.

RolePlay Guild'i deyince benim aklıma direk. Kocacım bugün yemek yapamadım dışardan söyledim kinderrrrrrr.. Geliyor :) Buna da gıcık olduğum ve görmek istemediğim için hertürlü oyun bozanlığı yaparım :)

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Temmuz 20, 2010, 05:26:00 ÖÖ »
tmm da adam zaten günLerdr bar açıyo görmüyo musun? bar iki tane üç tane açıcktır yada guiLddekiLerLe orda takıLıp kaLabaLık yapıcaktır? bn gidiyorum açtığı yerLere çokta eğLenceLi. yani adam 7/ 24 rp takıLmıyodur herade. acti de yapar meseLa ama başka charıyLa başka guiLdde. heves etmiş nie sinir ediosun ki (: insanLar baLık pişirmk dışında bişiLer yapıo diemi??

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Temmuz 20, 2010, 06:33:51 ÖÖ »
tmm da adam zaten günLerdr bar açıyo görmüyo musun? bar iki tane üç tane açıcktır yada guiLddekiLerLe orda takıLıp kaLabaLık yapıcaktır? bn gidiyorum açtığı yerLere çokta eğLenceLi. yani adam 7/ 24 rp takıLmıyodur herade. acti de yapar meseLa ama başka charıyLa başka guiLdde. heves etmiş nie sinir ediosun ki (: insanLar baLık pişirmk dışında bişiLer yapıo diemi??

Tamam da ben kendinden bilmiyorsun daha Role Playin ne olduğunu.. Actide yapar diyorsun acti yaparak da RP yapabilirsin mesela DW Guild'i RP Guildidir.. Sağır ve silsiz cani pis katilleriz biz.. Actionumuzuda çok güzel yaparız.. Bu da RP ye girer. Anladın?

Ayrıca neden tartışıyoruz ki; Ben böyle düşünüyorum. Bana göre saçma geliyor. Uzatmanın manası ne ki?

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Temmuz 20, 2010, 07:04:24 ÖÖ »
ama adamın şevkini kıran sensin ben diiLim sen rp yi acti yanında yapıosun yani sen sadece yanında hoş oLur diosun oysa onLAr acti den daha çok rp Le iLgiLenio demekki. her neyse senin rp dışındada çok onLardan oLduun ortada zaten (: git baLık pişir

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : Temmuz 20, 2010, 08:29:23 ÖÖ »
Ben sürekli RP yapıyorum..

Sadece birisi msn aç deyince ona uzaylı gibi davranmıyorum.

Çevrimdışı Archangel

• Üye
  • **
    • Xhelenga Base
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : Temmuz 20, 2010, 09:00:17 ÖÖ »

Biz katılırız hatta yukardaki tarzı ithamlar olan arkadaşlar varsa bekleriz. Rp den anlayan adam actiondan anlamıcak diye birşey yok :)
Önümde bir gölge var, attığım her adımı kefenliyor...     Archangel Xhelenga

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : Temmuz 20, 2010, 09:22:20 ÖÖ »
Biz katılırız hatta yukardaki tarzı ithamlar olan arkadaşlar varsa bekleriz. Rp den anlayan adam actiondan anlamıcak diye birşey yok :)

Tamamdır. Guild kurulsun eğlenceli dakikalar geçirelim. Oyunda didişsek de burda sevişiriz zaten :)

Çevrimdışı Kazansky

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : Temmuz 20, 2010, 09:33:48 ÖÖ »
 Role Play Ruhumu Hiç Bozmadan Bi Çok Adamı Kesmişliğim Vardır.. Role Play Seviorum Dİe Action Yapamıorum Sanılmasın Öncelikle...

Ancak.. Bir Role Play Guildi Kurup Kendi Anlayış Ve Zevklerine Göre Role Play Yapmak İsteyen İnsanlara Gösterilen Saygısızılık Biraz Sinirlendirdi Birazda Üzdü Beni.. Role Play Sadece TRT Türkçesi İle Konuşmak Dğildir Elbet.. Karakteriniz Azılı Bir Hırsız, Yada Amansız Bi Katil'de Olabilir.. Bu Yüzden Arakdaş Haklı Action İçindede Role Play Yapılması Gereklidir..

Ancak... Arkadaş  Ufacık Haklı Ama Yerden Göğe Kadar Haksız. Nasılmı; Sarhoş Bir Balıkçıyıda Canlandırabilir Player, Saf Bir Madenciyide. Yani Role Play İllaki Action İle Paralel Yapılacak Die Bişey Yok.. Heleki Kendi Anlayış Ve Zevkine Göre Karakterini Canlandıran Adamları Rahatsız Etmeyi Düşünmek FRP Dünyası İçin Çok Büyük Bir Ayıptır.

Tabi Böyle Bir Guild Kurulursa Katılmayı Şerefle Kabul Ederim. Hatta Gerekirse Sırf Oradaki İnsanların Üç Kuruşluk Zevkini Kollamak İçin Yeni Br KArakter Oluşturur Onların Kormuasınıda Üstlenirim. Ve Emin Olunki ''Eğlenen Sadece Ben Olurum''..

« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2010, 09:43:13 ÖÖ Gönderen: Kazansky »
Sizden Hiçbirşey Almadım. Ve Hiç Birşey Vermeyeceğim
                                                                          Kazansky Xhelenga