Gönderen Konu: 33m le limanları geziyorum, kal vaslamayın ağalar..  (Okunma sayısı 1526 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Axl

• Ziyaretçi
Ynt: 33m le limanları geziyorum, kal vaslamayın ağalar..
« Yanıtla #45 : Temmuz 20, 2010, 05:11:55 ÖS »
Tehdit? ben tehdit etmem ama. Hem bu arada acın belli oldu, sanırsam Ekşi'nin sünepelerindensin ve laf etmemiz aşırı dokunuyor size.
(zaten kime dokunduysak bizim sözlükten çıkamıyor) bknz;her ikisinide takip ediyorum..İnci saçma saçma laflarla ekişyle uğrasıyor..Bende karşı bir tavır almış durumdayım

Ha bu arada inci'nin neyi olduğum sadece oradaki yazarlar tarafından söylenebilcek bir şey sen söyleyemezsin.

Tehdit edemezsin zaten ettiğini sanıyosun.. ;DBenim ne acım olucak ;D henüz  bi sözlük yazarı değilim merak etme...Ekşinin sessizliği efendiliğinden olsa gerek sallamıyolar sizi gördügüm kadarıyla  ;D Bende gördüm arkadaşı bariz incici varya lafları, inci  öper...Dikkat ettimde anca sayfada birbirlerini öpüyolar bunu dile getireyim dedim.Arkadaş bozulmuş olsa gerek komik hareketler yaptı bende tersine gittim madem ağladın hemen  ;D Anlamıyorum nerden geliyo bu özgüven,insanları küçük düşürmeye çalışmak..Demekki zamanında çok ezilmiiş şimdi geçmişin intikamı tarzı bişey ortaya çıkıo insanlarda ;D

ffrht

• Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : Temmuz 20, 2010, 05:13:11 ÖS »
aha konu nereye gidiyor.....

Axl

• Ziyaretçi
« Yanıtla #47 : Temmuz 20, 2010, 05:16:10 ÖS »
aha konu nereye gidiyor.....

konu kitlensin diye yapıyoruz çaktırma ;)

Çevrimdışı livorno

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • EFSANE SASU REYİZi GERİ VERİN BANA
    • eskilerden
    • E-Posta
« Yanıtla #48 : Temmuz 20, 2010, 05:20:28 ÖS »

Tehdit edemezsin zaten ettiğini sanıyosun.. ;DBenim ne acım olucak ;D henüz  bi sözlük yazarı değilim merak etme...Ekşinin sessizliği efendiliğinden olsa gerek sallamıyolar sizi gördügüm kadarıyla  ;D Bende gördüm arkadaşı bariz incici varya lafları, inci  öper...Dikkat ettimde anca sayfada birbirlerini öpüyolar bunu dile getireyim dedim.Arkadaş bozulmuş olsa gerek komik hareketler yaptı bende tersine gittim madem ağladın hemen  ;D Anlamıyorum nerden geliyo bu özgüven,insanları kü*** düşürmeye çalışmak..Demekki zamanında çok ezilmiiş şimdi geçmişin intikamı tarzı bişey ortaya çıkıo insanlarda ;D

http://i30.tinypic.com/adp1dl.jpg

ccc  ÜŞÜYORUZ  SASU REYİZ ccc

Çevrimdışı Hitlerin bıyığı

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • www.40yapar.com
    • E-Posta
« Yanıtla #49 : Temmuz 20, 2010, 05:21:08 ÖS »
@axl
Sürekli smiley kullanman şuan kudurduğunun gerçeği biliyor musun? hatta klavyeni tuzlayıp yediğine bile iddaa'a girebilirim. Çünkü; 7-8 yaşındayken ben de öyle yapıyordum. Bak inci'nin laflarını hafife alma aramızda bariz üstün zekalı herifler var ve bu "öper" falan davasını yapan bizler değiliz. Senin gibi dışarıdan özenip gelen ondan sonra da üyelik açıldığında direk saldıran liseli hatta ilkokul düzeyindeki tipler.
Gelelim şimdi zamanında ezilme noktasında. Şu ana kadar beni ezebilen ve bastırabilen tek kişi "annem" oldu nedeni ise ona beslediğim sevgi idi. Onun haricinde hep üstteydim ben herkes'e karşı tabirinle hep ezen taraftaydım. ;)

p.s; gene ağladın, ezildin vs. vs. falan filan tarzı muhabbet ediceksen cidden cevap verme sarmıyorsun çünkü. hep aynı şeylerin etrafında dönüyorsun dünya gibi. şimdi başını yastığına koyup, geri kalan hayatın için üzülebilirsin ya da ne bilim "kınayt onlayn" oyna.
« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2010, 05:22:05 ÖS Gönderen: Hitlerin bıyığı »

Çevrimdışı livorno

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • EFSANE SASU REYİZi GERİ VERİN BANA
    • eskilerden
    • E-Posta
« Yanıtla #50 : Temmuz 20, 2010, 05:23:46 ÖS »
@axl
Sürekli smiley kullanman şuan kudurduğunun gerçeği biliyor musun? hatta klavyeni tuzlayıp yediğine bile iddaa'a girebilirim. Çünkü; 7-8 yaşındayken ben de öyle yapıyordum. Bak inci'nin laflarını hafife alma aramızda bariz üstün zekalı herifler var ve bu "öper" falan davasını yapan bizler değiliz. Senin gibi dışarıdan özenip gelen ondan sonra da üyelik açıldığında direk saldıran liseli hatta ilkokul düzeyindeki tipler.
Gelelim şimdi zamanında ezilme noktasında. Şu ana kadar beni ezebilen ve bastırabilen tek kişi "annem" oldu nedeni ise ona beslediğim sevgi idi. Onun haricinde hep üstteydim ben herkes'e karşı tabirinle hep ezen taraftaydım. ;)

p.s; gene ağladın, ezildin vs. vs. falan filan tarzı muhabbet ediceksen cidden cevap verme sarmıyorsun çünkü. hep aynı şeylerin etrafında dönüyorsun dünya gibi. şimdi başını yastığına koyup, geri kalan hayatın için üzülebilirsin ya da ne bilim "kınayt onlayn" oyna.

neyse nokta.

yeter sna bukadar .
« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2010, 05:33:44 ÖS Gönderen: livorno »

ccc  ÜŞÜYORUZ  SASU REYİZ ccc

ffrht

• Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : Temmuz 20, 2010, 05:30:32 ÖS »
uzatmayın ya...

Axl

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : Temmuz 20, 2010, 05:36:58 ÖS »
Kendi doğrularınızda hala rezil olmaya devam ediyosunuz haberiniz yok usta...Smiley'in fazla kullanılmasıyla ne alakası var kudurmanın anlamış değilim.Sonuçta görsel olarak iletişim kuruyoruz burda ve inan bunları yazarken çok eylendiğim için ordada belirtmek istedim...Smiley kullanmanın 7-8 yaş için geçerli oldugunu düşünen zihniyet, zaten belliki o yaşlardan beri at gözlüğüyle dolanıyo etrafta....Sana göre çocukça yada saçma olabilir sanane benden hocam ben her kelimenin arasına smiley kullanıyosam  sana ne dokunanı var??Ha şimdi insanların karakteristik yapısı ve düşüncesini smiley ifadelerinden çıkarıcaksan sana gülerim (bkz: ;D ;D ;D :D :D :D ;) ;) ;) :) :) :) :P :P :P) Benim gibi dışarıdan özenip gelen demek hmm evet sözlük olayını geç öğrendim haklısın ama buna özentilik denenebilirmi o da göreceli...Nitekim sizlerde doğarken sözlükle doğmadınız.Bakın aynı şeyi sözlüktede yapıyosunuz.İnsanları tanımadan etmeden kendince egolarınızı tatmin etmeniz hayatımda gördügüm en saçma olay.Beni tanımıyosun bilmiyosun hala smileyden yola çıkarak ilkokul düzeyi tipler diyerek kendini tatmin ediyosun belliki.Neyse güzel oldu bu olay :) Tekrar ediyorum herhangi bir sözlükle alakam yok.Tartışmanın bu boyuta gelmesinide sizin çıkışlarınız sağladı.Benim saldırı gibi bir amacım yoktu ki uğraşmam zaten.Sadece en başta latife babında bir eleştiri yolladım oltaya düşen düştü...
« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2010, 05:37:22 ÖS Gönderen: Axl »

Çevrimdışı Hitlerin bıyığı

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • www.40yapar.com
    • E-Posta
« Yanıtla #53 : Temmuz 20, 2010, 05:43:06 ÖS »
Cidden moron'sun ve şu ana kadar iletişim kurmaya çalıştığım en kalın kafalı insansın diyebilirim. Lafları çarpıtmaktan başka amacında yok tipik savunma halleri. Ben pes ettim konuşmaya çalışmıcam bu saatten sonra. Sen "eylenmene" devam et belki ilerde lazım olur ve şu insanları tanımadan laf etme konusuna gelince hayır yapmıyoruz ama sen en başından beri yaptığın için çokta zor olmuyor galiba. Buraya son post'um bişe yazmak istemiyorum buraya daha fazla bir şey istersen mesaj at oradan vereyim "kolyeni".
« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2010, 05:43:33 ÖS Gönderen: Hitlerin bıyığı »

Çevrimdışı Mcmenemen

• Üye
  • **
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=10000066053
    • E-Posta
« Yanıtla #54 : Temmuz 20, 2010, 05:47:06 ÖS »
Kendi doğrularınızda hala rezil olmaya devam ediyosunuz haberiniz yok usta...Smiley'in fazla kullanılmasıyla ne alakası var kudurmanın anlamış değilim.Sonuçta görsel olarak iletişim kuruyoruz burda ve inan bunları yazarken çok eylendiğim için ordada belirtmek istedim...Smiley kullanmanın 7-8 yaş için geçerli oldugunu düşünen zihniyet, zaten belliki o yaşlardan beri at gözlüğüyle dolanıyo etrafta....Sana göre çocukça yada saçma olabilir sanane benden hocam ben her kelimenin arasına smiley kullanıyosam  sana ne dokunanı var??Ha şimdi insanların karakteristik yapısı ve düşüncesini smiley ifadelerinden çıkarıcaksan sana gülerim (bkz: ;D ;D ;D :D :D :D ;) ;) ;) :) :) :) :P :P :P) Benim gibi dışarıdan özenip gelen demek hmm evet sözlük olayını geç öğrendim haklısın ama buna özentilik denenebilirmi o da göreceli...Nitekim sizlerde doğarken sözlükle doğmadınız.Bakın aynı şeyi sözlüktede yapıyosunuz.İnsanları tanımadan etmeden kendince egolarınızı tatmin etmeniz hayatımda gördügüm en saçma olay.Beni tanımıyosun bilmiyosun hala smileyden yola çıkarak ilkokul düzeyi tipler diyerek kendini tatmin ediyosun belliki.Neyse güzel oldu bu olay :) Tekrar ediyorum herhangi bir sözlükle alakam yok.Tartışmanın bu boyuta gelmesinide sizin çıkışlarınız sağladı.Benim saldırı gibi bir amacım yoktu ki uğraşmam zaten.Sadece en başta latife babında bir eleştiri yolladım oltaya düşen düştü...
http://images.encyclopediadramatica.com/images/7/73/Trollface.png

warsa türkçesi verin eksimi :(

Guildleriniz itina ile yıkanır

Elieen Numenor Clear Acc

Trollmü lan o ?

Çevrimdışı strahtmore

• Üye
  • **
    • Flash oyunlar sitesi.(www.esoyun.com)
    • E-Posta
« Yanıtla #55 : Temmuz 20, 2010, 05:47:52 ÖS »
//
« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2010, 05:49:06 ÖS Gönderen: strahtmore »

Çevrimdışı strahtmore

• Üye
  • **
    • Flash oyunlar sitesi.(www.esoyun.com)
    • E-Posta
« Yanıtla #56 : Temmuz 20, 2010, 05:48:45 ÖS »
biliyorum .

ama ben bu arkadaştan video istiyorum .
kendide atacağini söylemişti , hala bekliyorum .

bu adam easy ile yapiyor sorun orda .

benim gönlüm rahat bende pişiriyorum  :D

Çevrimdışı Castelli

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #57 : Temmuz 20, 2010, 09:53:50 ÖS »
Kişi easy hack ile maden odun ve balık pişirimi suçundan banlanmıştır.
Yüzde ısrar etme, doksan da olur. İnsan dediğinde, noksan da olur. Sakın büyüklenme, elde neler var. Bir ben varım deme, yoksan da olur.  * Hz. Mevlana