Gönderen Konu: Bir Balıkçının Hazine Macerası...  (Okunma sayısı 427 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Panraquezkov

• Kıdemli Üye
  • Scuderia .Tantuni
    • E-Posta
Bir Balıkçının Hazine Macerası...
« : Temmuz 20, 2010, 04:39:30 ÖS »
Fox,Sıradan bir balıkçıydı ve ailesinin bütün maddi yükü ondaydı.
  Sosariada sıradan bi gündü. Hava gayet güzel ve rüzgarsızdı.Fox bunu fırsat bilip küçük teknesine atlayıp Britain de açılmaya başladı.Ama yolda hepsi kafası karıştı ve hep düşünüyordu nasıl daha çok para kazanabilirim diye.Britain şehrindeki balıkçıların fazla olması sebebiyle balık alıcılarına belli bir limite kadar balık satabiliyorlardı.

Fox teknesini durduktan sonra oltasını denize salladı .Oltasını çektiginde yemlerinin yok oldugunu görüyordu ve yeterince balık tutamamıştı.Hava kararmaya başladıgında son kez oltasını attı ve bir agırlık  oldugunu anladı ve hafif gülümsemeyle oltasını çekmeye başladı yukarı dogru. Oltasının ucuna baktıgında  ne görsün ! İçinde kagıt parçası olan bir şişe…
 Gemisini karaya dogru çekmeye başlar ve o arada sayfayı incelemeye başlar. Hayatında ilk defa böyle bişey  görmüştü sıradan bi sayfa degildi bu.Üzerinde resimler ve tılsımlar olan bir sayfaydı.
  Karaya ulaştıgında en yakın arkadaşı olan Lakers’ın yanına gider ve  selam bile vermeden buda nedir der ? Lakers sayfayı eline aldıgında sesi titreyerek bunu nerden buldun ? der
Fox heycanlı bir şekilde yine sorarak bunun ne oldugunu bana söylemicekmisin ? der.
Lakers etrafına baktı ve sessiz bir şekilde anlatmaya başladı;
‘ Bu elinde bir hazine sayfası çok eski bir sayfa oldugu belli ve çok degerli gibi gözüküyor.Ama üzerinde çok tılsım resimleri var çok tehlikeli olabilir.Ben bunlardan daha önce çok açmıştım digerleri gibi degil  bu.Bunun içinde hayatımızı kurtarmak için yeterince gold çıkabilir.Eger gerçekden bunu açmamı istiyormusun ?’ der…

* Fox,Lakersın anlattıklarına baktıgında bunun sonucunda ölümle sonuçlana bilecegine farkına vardı ve ‘ Peki  tamam ‘ dedi. Tam o sırada yakın arkadaşları olan Marijuannanın masaya yaklaştıgını fark ederler ve Lakers  hazine sayfasını katlayıp cebine koyar.
Marijuanna:Dostum neyin var ne saklıyorsun benden  ? der.
 *Marijuanna Sosariada en tanınmış büyücülerinden biridir sadece katillere savaş açmaktadır .Fox ve Lakersın en yakın arkadaşıdır ve sadece onları güvenir.Lakers hızlı hızlı düşünür ve onun yardımı olamadan bu işin yapılamacıgını anlar.

-Lakers: Marijuanna sana bir sır verebilirmiyim.Fox bir şişe buldu okyanusta içinden bir hazine çıktı seninde yardımın olmadan bunu yapamayız bizimle birlikte olurmusun? Deri
-Marijuanna:  Peki  tamam. ‘ der hiç düşünmeden.Çünki kaybedicek hiçbirşey yoktur.Ailesini küçük yaşta Britain çiftlikte Pk’lar tarafından diri diri yakılarak ölümünü izlemiştir .Bunun sonucunda onlardan intikam alabilmek için kendini geliştirmiştir üstüne mage yetenegini kazanmıştır.
-Fox: Nezaman gidiyoruz peki?
-Lakers: Bana bir gece zaman verin evimde haritayı inceliyeyim nerede die sandık yarın yine bu saatte burda buluşalım’ der ve herkz dagılır.

*Laker ewe vardıgında ilk işi sayfayı masaya koyar ve mumlarını yakar.Burasının bir ada oldugunu biliyordu.
Mumu biraz aşagı dogru indirdiginde yan dönmüş bir hilal şeklinde bir dag oldugunu farketti fakat dagın altında ibranice harflerle bir şey yazıyordu.Koşarak büyütecini alarak çevirmeye başladı harfleri ve istedigini öGrendi burası HYTHLOTH du.Yani FİRE İSLAND !

*Tekrar akşam oldugunda 3 arkadaş aynı yerde buluştular.
-fox: Bulabildin mi yerini? Die meraklı birşekilde sorar
-Lakers: Evet buldum fakat gerçekten çok tehlikeli biryer..
-Marijuanna: Hahahaha.Sadece benim oldugum yer tehlikelidir
-Lakers: Fire Island a gidiyoruz beyler hazırlanın ozaman .
-Fox: Ozaman fazla dikkat çekmemek için Britain ufak çölden gemiyle yola çıkalım.
-Marijuanna: Bucs’a ugramamız lazım. Eski bir arkadaştan bana ait olan malzemelerimi almam lazım.
-Lakers: Onlarda nedir?
-Marijuanna: Özel robelerim.

*Fox ewden ayrılmadan önce çocuklarını tek tek uykusunda sarılır öper sanki onlara veda eder gibi..Sabahın ilk ışıklarıyla herkez buluşma yerinde buluşur.Hızlıca yola çıkılır.Bucs limana ulaşırlar. Marijuanna nın arkadaşı görünmez olmuş bir şekilde robeler yere atar ve Kol Ort Por Çekerek uzaklaşır ordan.Fakat sadece 3 robe atmıştır arkadaşı yere.

-Marijuanna: Dur 1 tanesi eksik
-Lakers: Hangisi Eksik?
Marijunna: Boşverin o lazım olmaz herhalde sonuçta ateşe karşı savaşıcaz Fire Robe yanımda.

*Tekrar yola çıkarlar ve Fire İsland’ın kıyılarına ulaşırlar.Fox şok olmuş şekilde etrafa bakıyordur daha önce böle  biyer görmemiştir. Lavlar saga sola uçuşuyor ve etrafda  yeşil zombiler geziyordur…

-Lakers: Biraz daha güneye gitmemiz lazım.Yaklaşık 180 derece daha dönmemiz lazım adanın etrafında.
*fox hızlı bir şekilde dümeni kırarak istelinen yere ulaşmışlardır.Marijuanna kendine savunma büyülerini atmaya başlamıştır bile.

-Marijuanna: Fire Robemide giydim eski günlerime döndüm be hehehe.’ Diyerek ortamı sakinleştirmeye çalışmışdır.
-Lakers:  Tam üstündeyiz şuan Fox sen uzaklaş buradan biraz.Ben vuruyorum çapayı ! İşde görüntü ucu az kaldı beyler.Son vuruş hazırlan Marijuanna.
-Marijuanna: AÇ sen

**Lakers sayfadaki İbranice sözleri okumaya başlar tılsımı kırmaya çalışır.Sözlerini bitirdiginde birden yerin altınta bir sarsıntı oluşur.Kendi katlarından 10 kat daha büyük bir Dragon çıkar.Lakers elindeki çapayı atarak ortadan hızlıca koşmaya başlar bagırarak ve Fox birden bayılır. Marijuanna arkadaşını o halde görünce Dragonun dikkatini kendine çeker ve onların yanında uzaklaşır;

-Marijuanna: Tamam bu Dragonla ben ilgilenirim sadece siz bizden uzak durun.

*Dragon duman kusmaya başladıgında Marijuannanın üstüne geldiginde etkilenmiyordu.Sanki onu yukardan bir güç koruyormuş gibi hissediyordu arkadaşları ve gülmeye sewinmeye başladı Fox ve Lakers.O sırada Marijuanna uzun çabalarından sonra Dragonu öldürür..Şimdi herkezin kafasında tek bir soru işareti kalmıştı.Tılsım gerçekten kırılmışmıydı..Kimse cesaret edemiyordu kiliti açmaya.
-Marijuanna:Benim kendimden başka kaybedicek hiçbirşeyim yok isterseniz ben açabilirim
-Lakers: Eminmisin gerçekten ?

*Marijuanna kiliti açar* fakat  birden yere yıgılır.Marijuanna yerde çırpınmaya başlar agızından ve burnundan köpükler geldigini görürler.Marijuanna zehirlenmişti.Bucs Şehrindeki arkadaşının tek bir eksik robesi onu öldürmüştü Earth Robe si olmadıgından..

Fox ve Lakers sandıgına dokunmadan gemiye geri dönerler.Arkadaşının ölü bedenini alarak oradan uzaklaşırlar…

///// Yagız kardeşime sewgilerle.... İsmail DOLAR. ::) :-*

This fire is out of control .

Çevrimdışı livorno

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • EFSANE SASU REYİZi GERİ VERİN BANA
    • eskilerden
    • E-Posta
Ynt: Bir Balıkçının Hazine Macerası...
« Yanıtla #1 : Temmuz 20, 2010, 04:42:19 ÖS »
özet geç ...

ccc  ÜŞÜYORUZ  SASU REYİZ ccc

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Temmuz 20, 2010, 05:15:25 ÖS »
çok iyi oLmuş yazıda madem öLdü sorun diiL hazineyi aLsaLardı.. adamıda resLeseLerdi mage yeteneği yoksa bandaj res war :P :D :D

Çevrimdışı Archangel

• Üye
  • **
    • Xhelenga Base
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Temmuz 20, 2010, 05:28:13 ÖS »
özet geç ...

Emeğe saygı diye birşey çıkmış duydun mu ? Felaket güzel birşey diyolar. Tavsiye ederim ...
Önümde bir gölge var, attığım her adımı kefenliyor...     Archangel Xhelenga

Çevrimdışı afrodevil

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Temmuz 20, 2010, 05:44:41 ÖS »
Yabancı Kelimeleri Türkçe'ye Çevirseniz Daha Güzel Olabilirdi. Fakat Güzel Bir Çalışma

Çevrimiçi Panraquezkov

• Kıdemli Üye
  • Scuderia .Tantuni
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : Temmuz 20, 2010, 05:53:54 ÖS »
İlk defa  böle bişey yazdım . Acemilik çoktur şuan benm fark edemedigim :)

Çevrimiçi Panraquezkov

• Kıdemli Üye
  • Scuderia .Tantuni
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : Temmuz 20, 2010, 05:54:40 ÖS »
çok iyi oLmuş yazıda madem öLdü sorun diiL hazineyi aLsaLardı.. adamıda resLeseLerdi mage yeteneği yoksa bandaj res war :P :D :D

KANKA hepsini düşündümde ona kalırsam Gatele gitmem gerekirdi :D :D

Çevrimdışı livorno

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • EFSANE SASU REYİZi GERİ VERİN BANA
    • eskilerden
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : Temmuz 20, 2010, 05:57:40 ÖS »
Emeğe saygı diye birşey çıkmış duydun mu ? Felaket güzel birşey diyolar. Tavsiye ederim ...

hemen almaya gidiyorum

ccc  ÜŞÜYORUZ  SASU REYİZ ccc

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Temmuz 20, 2010, 06:01:28 ÖS »
KANKA hepsini düşündümde ona kalırsam Gatele gitmem gerekirdi :D :D
kaL ort por oLmuşsun ama gate mi oLmadı :D beLki markın yoktu hem o kadar bozma :D ama süper yazmışsın vaLLa hiç sıkıLmadan okudum çokta eğLendm . bide hazineyi bırakmayaydın iyiydi adamda boşuna res bekLio :P markını yoLLa bana hazinenin azda diiL lvl4 yada 5 :D
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2010, 11:15:40 ÖS Gönderen: iLkeegg (: »

Çevrimiçi Panraquezkov

• Kıdemli Üye
  • Scuderia .Tantuni
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Temmuz 20, 2010, 06:03:31 ÖS »
2. si için konu düşünüyorum 2. de böle hatalar olmucak :D

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Temmuz 20, 2010, 06:09:25 ÖS »
o zmn konu buLaLım sana. bugunLerde harika yazıLar war buraLarda.. xheLenga aiLesinin üyeLeride çok iyi yazıo.. onLar bide kitap gibi yapmış oku bak sende devam ettiirebiLirsin? devam ederse daha güzeL oLuyo.

Çevrimdışı -Mari Ex-

• Üye
  • **
  • keep'out because we are the cursed Burn'Out
« Yanıtla #11 : Temmuz 21, 2010, 12:23:05 ÖÖ »
wayyy isoma bak elıne saglık :D
darkrainbow ex'burn
syntaxerror coming soon

Çevrimdışı Centaur Ex

• Kıdemli Üye
  • Let's Burnnnn