Gönderen Konu: (S)onsuzluğa B(ölü)nü(yorum)...  (Okunma sayısı 628 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı NightFaller

• Üye
  • **
    • E-Posta
Ynt: (S)onsuzluğa B(ölü)nü(yorum)...
« Yanıtla #15 : Ağustos 06, 2010, 05:47:01 ÖS »
YAZININ SONU

SENDEN AYRILMAK ÖLÜM GİBİ... LİSEDEN SONRA DA GÖRÜŞEBİLMEK DİLEĞİYLE, SENİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIM FUNDA :,(

DİYE BİTSEYMİŞ DAHA GÜZEL OLURMUŞ.

ARTIK ROLEPLAYİ LİSE YILLIĞI TARZI HİKAYELERDEN ARINDIRMAMIZ GEREKİYOR ÇOCUKLAR. KOLLARI SIVAMANIN VAKTİ GELDİ.

Durun arkadaşlar sakin olun belki arkadaşın unutamadığı arabesk bi aşkı olmuştur da o yüzdendir bunca yakarış. Hani negatif eleştiri amenna da böylesi bi hırsta başka şeyler arıyor insan. Kendi ruhsal çöküntülerini benim yazdığım şeylere bulaştırma arkadaşım. "Yazı bi b.ka benzemiyor." (kurmak istediğim bi cümle değil ancak karşılaşabileceğim en gereksiz yorum olabileceğini düşündüğüm için yazıyorum. yani en azından bu yorumu görene kadar böyle düşünüyordum.) desen. Yazıya daha objektif bakabildiğini düşünürdüm...
Ben hiç bir zaman mükemmel rp yapıyorum yada hikaye yazıyorum demedim. Yapabildiğim bu ve paylaşıyorum. Beğenirsin eyvallah deriz. beğenmezsende yapacağın yorum en azından kendi gördüğün eksikleri söylemen olsun da, bizimde düzeltmeye uraşımız olsun.

Böyle bir şeyi daha önce hiç söylemedim ama lütfen bu tarz, anlam ve amaçtan yoksun, içinizde garip bişeyleri depreştirdi diye hırs yaptığınız yorumlarınızı kendinize saklayın.
          Son Gördüğüm Şafak Siz Doğmadan Çok Önceydi...                   NightFaller Xhelenga

Çevrimdışı Kazansky

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : Ağustos 06, 2010, 10:16:37 ÖS »
YAZININ SONU

SENDEN AYRILMAK ÖLÜM GİBİ... LİSEDEN SONRA DA GÖRÜŞEBİLMEK DİLEĞİYLE, SENİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIM FUNDA :,(

DİYE BİTSEYMİŞ DAHA GÜZEL OLURMUŞ.

ARTIK ROLEPLAYİ LİSE YILLIĞI TARZI HİKAYELERDEN ARINDIRMAMIZ GEREKİYOR ÇOCUKLAR. KOLLARI SIVAMANIN VAKTİ GELDİ.

Milyon Dolarlar Harcanan Bir Filmi Seyrettiğinizde. Karakterlerden Birinin Bıyıklarını Beğenmez Filim Kötü Diyebilirsiniz.. Eleştirenin özgürlüğü Bu Kadar Acımasız Olabilir Ve Biz Buna Saygı Duymakla Yükümlüyüz... Ancak Bu Hakkı Bu Kadar Acımasız Ve Cahilce Kullanmak Üzücü..
    Rica Ediyorum. Xhelenga Ailesini Toptan Yorma Be.. Biz Paylaşıyoruz Ve Okuyup Beğenenlerde Var  Beğenmeyenlerde.. Beğenmeyebilirsin.. Ama Yorma Lütfen
Sizden Hiçbirşey Almadım. Ve Hiç Birşey Vermeyeceğim
                                                                          Kazansky Xhelenga

Çevrimdışı VEYSİ

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : Ağustos 06, 2010, 11:25:54 ÖS »
FORUMDA ROLE PLAY TEKELİNİ ELLERİNDE BULUNDURANLARIN, MUHAFAZAKAR VE GELENEKSEL RPCİLERİN BANA KARŞI ÇIKACAĞINI TAHMİN EDİYORDUM AMA İTİRAF EDEYİM BU KADARINI DA BEKLEMİYORDUM. FORUMDA RESMEN VEYSİ'Yİ KARALAMA KAMPANYASI BAŞLATMIŞ BULUNMAKTALAR. SÖZ BİRLİĞİ EDİP ÜZERİME ÇULLANARAK BENİ YILDIRABİLECEKLERİNİ, SESİMİ KESEBİLECEKLERİNİ SANIYORLAR

AMA YANILIYORLAR!

BİLSİNLER Kİ VEYSİ'NİN GÖZÜ KARADIR. BU TÜR OYUNLARA KARNI TOKTUR.

ARKADAŞLAR,

TÜRK ROLE PLAYİNDE GERÇEKLEŞTİRMEK İSTEDİĞİM BİR DİZİ REFORM ÇALIŞMALARINI BAZI BAĞNAZLARIN ENGELLEMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM. BEN VE BENİM GİBİ BİRKAÇ ÇILGIN TÜRK'ÜN YAKTIĞI DEVRİM ATEŞİNİ AFFEDERSİNİZ İŞEYEREK SÖNDÜREMEYECEKLER VE TÜRK ROLE PLAYİ DÜNYA'DA HAK ETTİĞİ YERE ELBET BİR GÜN GELECEK

DAİMA SİZİN OLAN,
VEYSİ
« Son Düzenleme: Ağustos 06, 2010, 11:28:07 ÖS Gönderen: VEYSİ »

Çevrimdışı Archangel

• Üye
  • **
    • Xhelenga Base
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : Ağustos 07, 2010, 01:07:07 ÖÖ »
Hmm politika... Ama yanlıs bolum. Valla dostum hıkayelerınıde okudumda pek cıgır acıcakmıssın gıbı gelmedı. Bence bırseylerı degıstırebılecegıne ınanıyosan ve Türk olduğunu idda ediyorsan, saygı kelimesinin hakkını ver. Yada bıreysel topiclerinde ne ıstıyorsan onu yapabilirsin. Ama lütfen ama lütfen bizim topiclerimizde terbiyesizce ithamlarda bulunma. Liseli fln cidden klavye delikanlılığı kokan haraketlerden uzak duralım.

Eğer o kadar bahsettiğin kadar yureklıysen, dediğim gibi pm üzerinden devam et. Biz buraya hikayelerimizi yazıyoruz. İt dalaşı yapmıyoruz....
Önümde bir gölge var, attığım her adımı kefenliyor...     Archangel Xhelenga

Çevrimdışı Kazansky

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : Ağustos 07, 2010, 01:31:25 ÖÖ »
FORUMDA ROLE PLAY TEKELİNİ ELLERİNDE BULUNDURANLARIN, MUHAFAZAKAR VE GELENEKSEL RPCİLERİN BANA KARŞI ÇIKACAĞINI TAHMİN EDİYORDUM AMA İTİRAF EDEYİM BU KADARINI DA BEKLEMİYORDUM. FORUMDA RESMEN VEYSİ'Yİ KARALAMA KAMPANYASI BAŞLATMIŞ BULUNMAKTALAR. SÖZ BİRLİĞİ EDİP ÜZERİME ÇULLANARAK BENİ YILDIRABİLECEKLERİNİ, SESİMİ KESEBİLECEKLERİNİ SANIYORLAR

AMA YANILIYORLAR!

BİLSİNLER Kİ VEYSİ'NİN GÖZÜ KARADIR. BU TÜR OYUNLARA KARNI TOKTUR.

ARKADAŞLAR,

TÜRK ROLE PLAYİNDE GERÇEKLEŞTİRMEK İSTEDİĞİM BİR DİZİ REFORM ÇALIŞMALARINI BAZI BAĞNAZLARIN ENGELLEMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM. BEN VE BENİM GİBİ BİRKAÇ ÇILGIN TÜRK'ÜN YAKTIĞI DEVRİM ATEŞİNİ AFFEDERSİNİZ İŞEYEREK SÖNDÜREMEYECEKLER VE TÜRK ROLE PLAYİ DÜNYA'DA HAK ETTİĞİ YERE ELBET BİR GÜN GELECEK

DAİMA SİZİN OLAN,
VEYSİ

Role Play Alanı Sanıyordum Burayı ? Seçim Pro***dası Yapıorsun Sen Sanki ?Veysicim.. Canım Benim.. Kendi Tarzın Ve İnanışın Doğrusunda Hikayelerini YAzabilrisin.. Hatta Türk Role Play'i Die Bişey Çıkartıp Çığır Açabilirsin... Yenilikler Yapabilirisin.. Hatta İyi Bi Role Player Olursan Şirinleri Bile Görebilirsin.. Ama Şeker Kardeşim Saygısızca Yaptığın Yorumlara Karşılık Aldığın Olabildiğince Seviyeli Cevaplar Karşısında Ben Ve Benim Gibi Düşünen İnsanlar Hakkında Kötü konuşamassın..

Role Play Hikayesi Yazmak Sanat Yapmak Demektir.. Edebiyat'ın Bir Sanat Olmadığını Kimse Söyleyemez Değilmi ? Ve Bu RP Adı Altında Yazdığımız FRP Tabanlı Hikayelerde Fantastik Edebiyattır Aslında.. Bunu Yazanlarda Başarılı Yada Başarısız Olsun Sanatçıdır. Sanatla Uğraşan Birine Kaba Bir Ruh Yakışırımı ?
« Son Düzenleme: Ağustos 07, 2010, 01:39:27 ÖÖ Gönderen: Kazansky »
                                                                          Kazansky Xhelenga

Çevrimdışı NightFaller

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : Ağustos 07, 2010, 11:51:56 ÖÖ »
Xhelengalar... shut the f.ck up... Yav neyin tartışmasındasınız. İnsanlara ne yapıp ne yapamayacaklarını ya da kim olduklarını biz mi anlatıcaz. Bakın dalganıza, hikayeyle dolduracağımız bölümü boş yazıyla dolduruyoruz yazıktır yaa...
          Son Gördüğüm Şafak Siz Doğmadan Çok Önceydi...                   NightFaller Xhelenga

Çevrimdışı iLkeegg (:

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : Ağustos 07, 2010, 11:55:25 ÖÖ »
hikayeyle dolduracağımız bölümü boş yazıyla dolduruyoruz yazıktır yaa...

bunu bize mi söLüosun  :) ben doLduramam :D
güzeLi gördümü kaLbini çaLmaLı sebebi yoktur anam,
yüzüne baktımı gönLünü yakmaLı sebebi yoktur anam,

canını sıktımı hatunu saLmaLı sebebi yoktur anaam.. ;)

Çevrimdışı NightFaller

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : Ağustos 07, 2010, 12:04:31 ÖS »
bunu bize mi söLüosun  :) ben doLduramam :D

Aslında bizim sevgili ailebireylerine söylüyorumda onlarda ne kadar üstüne alıncak bakalım artık. Neyse ben devam edeyim de yazmaya az sonra yeni bölümü ekliycem. Bi resim beğeneyimde...

Çevrimdışı VEYSİ

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : Ağustos 07, 2010, 12:54:26 ÖS »
Aslında bizim sevgili ailebireylerine söylüyorumda onlarda ne kadar üstüne alıncak bakalım artık. Neyse ben devam edeyim de yazmaya az sonra yeni bölümü ekliycem. Bi resim beğeneyimde...

ŞİMDİ ANLAŞILDI. ADAMIN AŞİRETİ SALDIRMIŞ ÜZERİME.

Çevrimdışı Kazansky

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #24 : Ağustos 07, 2010, 01:14:20 ÖS »
 Şimdi Sen Bu Kadar Girişmi Falan Konuşuosunda.. Bu Role Play Bölümünde Hikaye Yazanların İmzalarını Hiçmi Dikkate Almadın ??
                                                                          Kazansky Xhelenga

Çevrimdışı NightFaller

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : Ağustos 07, 2010, 01:17:29 ÖS »
ŞİMDİ ANLAŞILDI. ADAMIN AŞİRETİ SALDIRMIŞ ÜZERİME.

Bak canım kardeşim sen Xhelenga'yı tanımıyorsunda ben sana anlatayım biraz. Xhelenga ailesi bireyleri  6 yıldan fazladır gerçek hayattada çok samimi olan dostlardan oluşur. Aramızda 23 yaşının altında adam yok ve her birey kendi başına hayatta yaşanabilecek bir çok zorluğu yaşamış ve hala da yaşıyordur. Ki seni de hala muhatap alma nedenimiz karşımızdaki insan hangi yaşta, neler yaşamış, hayattan kendi namına neler öğrenmiş ve görmüş olursa olsun saygı duymamızdır. Şimdi istersen daha fazla zorlama da kendi işine bak, hikayelerini yaz, ne istersen onu yap. Aşiret değil çekirdek aileyiz. Ama gerekirse her bi birey aşiret sayılabilecek değerdedir.

Çevrimdışı VEYSİ

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #26 : Ağustos 07, 2010, 01:24:29 ÖS »
NE DEMEK İSTİYORSUN
CANIMI MI ALACAKSINIZ LAN!

Çevrimdışı NightFaller

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : Ağustos 07, 2010, 01:35:45 ÖS »
Evet bu üslubundan zaten muhattap alınmaması gereken birisi olduğunu anladık. Deli-kanlı dönemlerini tüm Xhelengalar geçirdi. Böyle saçmalıklarla uraşıcak zamanımız yok... Kendine iyi bak sevgili kardeşim. Her şey gönlünce olsun.

En derin saygılarımla. NightFaller Xhelenga...

Çevrimdışı Archangel

• Üye
  • **
    • Xhelenga Base
    • E-Posta
« Yanıtla #28 : Ağustos 07, 2010, 10:56:13 ÖS »
NE DEMEK İSTİYORSUN
CANIMI MI ALACAKSINIZ LAN!

Bizden beklentin neyse söyle. Karşılamak boynumuzun borcu. O kadar gider yapıosun. Sana diyorumki burası hikaye yeri varsa derdin özele gel, ama sende kıpırdanma yok. Eğer prim yapmak ıstıyosan git genele konu aç burayı toplasan 20 kısı okuyor zaten...

Tekrar söylüyorum varsa problemin PM emrine amadedir. Eğer tekrar bu tarz bir yorum yaparsan, yeni bir üslup denicem :D
« Son Düzenleme: Ağustos 07, 2010, 10:57:07 ÖS Gönderen: Archangel »
Önümde bir gölge var, attığım her adımı kefenliyor...     Archangel Xhelenga

Çevrimdışı NightFaller

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : Ağustos 07, 2010, 11:13:20 ÖS »
Yav uraşmayın şunla. :D