Gönderen Konu: Moritsiqu Ailesi  (Okunma sayısı 385 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mrokur

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
Ynt: Moritsiqu Ailesi
« Yanıtla #15 : Ağustos 16, 2010, 05:54:42 ÖS »
Genelde forumlarda yazı yazmıyorum sadece bazı başlıkları takip edip gerekli değerlendirmelerimi yapıyorum...

Ailemiz ile ilgili bu başlıkdada yoğun easy ve exburn ailesinin bir üyesinden küfür ile ilgili yazılar yazılmış bu üzücü Castler Moritsiqu oyundan tanıdığımız birisi ailemiz ile yan yana fazla boz göstermiyor... easy ile ilgili bir açıklaması varsa kendisi burda yapar ama sanmıyorum.

benim easy kullanmam konusuna gelince arkadaşlar gördüğünüz üzere oyunda herkes koşarak pot içiyor... kimine göre bu easy kimine göre bu koşarken mouse u iyi kullanma ve yön tuşlarını kullanma... birde cesedi lootlamam ile ilgili birşeyler yazılmış :) bu yazıya sadece güldüm. Çok fazla yorum yapıp yok biz easy kullanıyoruz yaparız yok kullanmayız şöledir böledir diye extra açıklamalara girmek istemiyorum... onun için lütfen konuyu uzatıp bunu tartışmaya çevirmeyelim... Aileye alım konusuna gelince bana Pm veya bu başlık altında katılmak istediğinizi belirtirseniz oyundaki player isminiz ile birlikte... sevinirim...

Bu arada küfüre gelince evet arkadaşlar bir çok ailenin oyuncuları küfür ediyorlar... oyuna sanıyorum fazla kaptırıyoruzki bende dahil olmak üzere en çok kullandığım kelime öğreniceksiniz.. dir :) bu sanırım bi hırs yada oyuna kaptırma artık nasıl yorumluyorsanız... bu tarz şeyler kullanıyorum ama onun dışında ağır hakaret eden bir üyemiz varsa lütfen burda bildirin... kendi içimizde bu konuyu bizde tartışalım... eleştirilere açığız... çok iyi oynuyoruz biz en iyiyiz diye bir iddamız yok ama...

Şunuda eklemeden yapamıcağım...

Sizler oyunu öğrenirken bizler size oyunu öğretenleri kesiyorduk...
Moritsiqu Family :)

Herkese Bol Şans
Neo Moritsiqu

Çevrimdışı Jhum

• Üye
  • **
  • Junior.Oz!
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : Ağustos 16, 2010, 05:57:58 ÖS »

Sizler oyunu öğrenirken bizler size oyunu öğretenleri kesiyorduk...
Moritsiqu Family :)

up up up

Çevrimdışı delici

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : Ağustos 17, 2010, 06:49:02 ÖS »
merhaba ben delici ailenizi görüp etkilendim gördüğüm şeyler beni sizin tarafınızın güçlü olduğunu anladım.oyunda çarım gm warior sizin ailenize girip ailenize güç katmak isterim.17 yaşındayım eğer ailenize katılırsam ailenize savaşlardan elde ettiğim ganimetlerle size dahada güç ve şöhret katacağımı düşünüyorum ve sizin ailenize girmek istiyorum.

Çevrimdışı Jhum

• Üye
  • **
  • Junior.Oz!
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : Eylül 02, 2010, 10:46:26 ÖÖ »
merhaba ben delici ailenizi görüp etkilendim gördüğüm şeyler beni sizin tarafınızın güçlü olduğunu anladım.oyunda çarım gm warior sizin ailenize girip ailenize güç katmak isterim.17 yaşındayım eğer ailenize katılırsam ailenize savaşlardan elde ettiğim ganimetlerle size dahada güç ve şöhret katacağımı düşünüyorum ve sizin ailenize girmek istiyorum.

oyun içinde neo ya pm at