An itibariyle Xhelenga Ailesi olarak forumun Role Play kısmındaki bütün hikayelerimizi sildik ve yenilerini eklemeyeceğimizi de bildirmek isteriz.
Gerekçemiz şudurki gözlemlediğimiz kadarıyla bizim yazmamızdan ve anlattıklarımızdan hoşnut olmayan bazı arkadaşlarımız var. Tabiki bu her serverda olmuştur. Kendim de Bizzat Slayertr ve *** Inc. gibi serverlarda hem yöneticilik hem server sahipliği yaptım. Bu noktada oluşabilecek her türlü tepki tipine alışığım. Ancak tecrübe ettiğim hiçbir serverda böyle bir durumun oluşmasına imtiyaz tanıyan bir staff ekibiyle karşılaşmamıştım. Buda bize ve bana tecrübe oldu. Gerek Moderatör'e bildir, gerek Pm yoluyla, hakkımızda role play bolumune acılmıs olan, ancak role playle alakası olmayan bir topic'i şikayet etmeme rağmen sonuç alamamak bizi gerçekten derin yaraladı.
Kendimizce sizin istediğiniz gibi "Ti" ye alalım dedik ancak biz bu değiliz. Biz herşeyin çok çok azda olsa saygıyı hakettiğine inanıyoruz ve bence Bu serverın gerek player, gerek staff olarak role play namına ıhtıyac duydukları şeyin sadece geyik muhabbeti olduğuna inanıyoruz.
Biz elimizden geldiğince destek vermeyi denedik. Gerek Role Play guildi diyip Hayat kadını karakterı canlandırmaya nıyetlerı olan bir grup ınsanla dıalog kurduk, gerek yaaa siz ne özentisiniz anladık kardeşsinizde .... tarzı yorumları olan insanlarla uğraştık. Ancak bu noktalarda kendimizi çok yanlız hissettik.
Şu andada yazdığımız topic'in 3-5 kişi tarafından okunup sonra 2 ... 3.. sayfa dıye gerileyecegini ve XXX kisinin Baaak demiştim işte liseli edebiyatına çomah soktum yorumlarının olacağını göze alarak bu bölüme açtığım son topic'i açmış bulunmaktayım.
Kelime seçimlerimde hata olduysa lütfen kusura bakmayın. Amacım kesinlikle densizlik değil sadece dışa vurumdu.
Saygılarımla...
Archangel XHELENGA