Merhaba öncelikle forumlarda 2 tane " Catlakgil " oldu , diğeri arkadaşlar tarafından kurulmuş ama yeteri bilgi içermediğini düşünerekden onu kapayıp bunu açmayı düşündüm.
Olympus zamanında pH ler açıkken charlarını kasmış arkadaş grubu tarafından kurulmuştur. İlk olarak " Seferoglu " ailesiyle olympusa sesini duyurmuş daha sonrada bi değişikliğe gidilip " Catlakgil " e dönüşmüş ve günümüze kadar bu şeklini koruyarak gelmiştir

" Catlakgil " Ailesini serverın genelinde hiç bi dönem oyuncuları sevmezlerdi bunun sebebine gelirsek ; " Catlakgiller dolandırıcı ve yalancıdır , Catlakgiller pusucudur , Catlakgiller küfürbazdır ama kimse gerçeği bilmez aslında sağdan soldan duyduklarından bi kin alır aslını bilmeden damgayı vururlar.
Eskilere dönmek gerekirsek ; evet buyuk vurgunlar yaptık bende dail olmak üzere ama neden durduk yere bi insanın 70m parasını + 30 tane bineğini çalalım

? okadar insafsızmıyız ? Güya arkadaşımız olan şahıs , pazar alanı vendordan " kullanıyorum ben bu ıtemleri " dıyerek bızden 100k ya sattığımız itemleri 40-50k ya alıp 120-130k ya vendorunda satan bir insandı , bunu yakaladık ama belli etmedik böle bişi farkettiğimizi çünkü 100 lerce item verıyorduk arkadasa , en sonunda arkadaşla karar verdik öle ... böle .... diyerek ; ve bi dümenle vurgunu yaptık. Ama arkadas tabi forumlara Catlakgiller böledir öledir yorumları yaparak kendi yaptığı ayıbıda unutarak bizi kötülemiştir.. Siz olsanız naparsınız

Catlakgiller pusucudur derler insanlar ee pusucu olmak sımdı sewilmemek anlamına mı geliyor

ben belki 10 kişi 3 adamı GZ ye kadar kovalamak sonra GZ ye giren adamdan " Eziqler , kesemediniz , haha " gibi laflar duymak hoşuma gitmiyor benim ayrıca , pusu bence bir sanattır
Catlakgiller küfürbazdır derler ; eyw tmm biri bana agır sovdumu , susup eyw diyip sineye cekecek insan değilim hiç birimiz değiliz sadece ben değil bende ne gelirse agzıma kayarım yani , arada sırada sinirden ederiz ama haksızsak gerçekten özür dilemesinide bilirz

KISACASI ; sevilmeyecek kin duyulacak insanlar değiliz , Sevin Bizi

Ailemiz ve Loncamız servera herturlu güzelliği getirmeye ve kaliteyi arttırmayı çabalayacağız , herkeze Başarılar...
Aile Kurucusu : Moriantes Catlakgil