Gönderen Konu: Uo suz Hayat  (Okunma sayısı 624 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı caleb

• # ilk uyarısını aldı
  • Kıdemli Üye
  • Sert olma kırılırsın , yumuşak olma ezilirsin.
Ynt: Uo suz Hayat
« Yanıtla #15 : Ağustos 30, 2010, 07:08:25 ÖS »
Aşk doktoru Meriç geldi; adam güç beyler.

Çevrimdışı Atahan Twilight

• Üye
  • **
  • Sadece Yaşıyorum
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : Eylül 04, 2010, 01:08:24 ÖÖ »
Uo yu bırakmanın bikaç sonucunu yazayım.

- Sevgili bulunur mutlu mesud sevişilir. (Sevişmenin anlamını +18e çekmeyin sevmek anlamındadır. BKNZ: Eski türk filmleri)
- Zaten sevgili varsa "neden mesajıma geç cevap atıyorsun? Yine o aptal oyundamısın !" gibisinden diyaloglar yaşanmaz.
- Vize veya finaller güzel geçer ve sabaha kadar ekşın yapmadığından bu sınavlara geç kalmazsın.
- Ev içinde aile büyükleri "hadi oğlum bakkala gidip 2 ekmek 10 yumurta al" deddiğinde bakkala zamanında gidersin.
- Evli oyuncular çocuk sahibi olabilir.
- Eve misafir gelen arkadaşlarla iki çift muhabbet edebilirsin.
- Gece ekşında ventten bağırarak konuştuğun için kafana +15 terlik yemezsin. (cemal öptüm seni  :-* )
- Yemek sofrasından annen " oğlum 72 kere bağırdım sofra hazır diye gel artık! " diye cümleler kurmak zorunda kalmaz.
- Telefonun şarja koyarsın herkez sana ulaşabilir.

Aklıma bunlar geldi 9 yıllık UO hayatımda benim ve arkadaşlarımdan duyduğum Ultima olaylarını yazayım dedim...
Atahan Twilight
Evrenkent Twilight

Commander Of Twilight

Benim pc ısınınca multi client açıyor.

JR. PisLick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Eylül 04, 2010, 01:45:46 ÖÖ »
Ev içi olaylar haricinde Diğerlerini yasamadım.. Ev içindede Hep pederden fırca yemişimdir. :DHem Uo nun iyi yanlarıda var.. Arkadşalarına kufur Edip Stres atabiliyorsun!

Çevrimdışı Behemoth

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : Eylül 04, 2010, 07:34:29 ÖS »
- Gece ekşında ventten bağırarak konuştuğun için kafana +15 terlik yemezsin.

iyiymiş
Ne apaçiler gördüm üzerinde seti yok.Ne setler gördüm içinde apaçi yok

Çevrimdışı Revenge Of Burn

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : Eylül 04, 2010, 10:13:46 ÖS »
Charım açıldığından beri bir kere girdiğimi baz alırsak. Benim için değişen çok bişey olmadı hani.
Ama Ultima dostlukları bambaşka kim ne derse desin (:
Blackrainbow Ex.

Çevrimdışı MEROX

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • Sona Doğru
    • gsfdgdfg
« Yanıtla #20 : Eylül 04, 2010, 10:17:35 ÖS »
Evet,Dostluklar Bambaşka =)

Çevrimdışı iLkeegg (:

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : Eylül 04, 2010, 10:33:59 ÖS »
Uo yu bırakmanın bikaç sonucunu yazayım.

- Vize veya finaller güzel geçer ve sabaha kadar ekşın yapmadığından bu sınavlara geç kalmazsın.

- Eve misafir gelen arkadaşlarla iki çift muhabbet edebilirsin.

biraz hayata dönüLebiLiyo cidden bu ikisine katıLıyorum ::) ekLersek..

-arkadaşLarın bi yere çağırdığında gidebiLirsin.

-hatta arkadaşLarını biyere biLe çağırabiLirsin. :D

-rahat rahat uyuyabiLirsin makroda bırakıp düştümü düşermi char derdin oLmaz.. temiz uyku.
güzeLi gördümü kaLbini çaLmaLı sebebi yoktur anam,
yüzüne baktımı gönLünü yakmaLı sebebi yoktur anam,

canını sıktımı hatunu saLmaLı sebebi yoktur anaam.. ;)

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Eylül 04, 2010, 10:52:41 ÖS »
Server gıttıgınde aglıcak adamlar var ya hayat edınmısler uoyu.Hayat desen uo dıcekler adamlar.Eskidendı bu uo ıcın yapılanlar bence.Oyundakı bılmedıgınız kavramlar ıtemler fılan hırs yapıp ogrenme çabasındayken bu saydıklarınız olur bence.Action deli gibi olsa bile arkadaşınız cagırdıgında yemege cagrıldıgınızda gıtmemezlık yapıyorsanız bu oyun kanınıza gırmıstır demek.Ki bu oyun hiçte bu kadar bagımlılık yapcak oyuna benzemıyor bana göre girersin çıkarsın oyundan.

Okulunuzu ekcek kadar,sevgilinizi etkilicek kadar baglılık yapıyorsa dırek bırakın silin revoyu bence.Hani coluk cocuk dolu olan knight online oyunlu ısım bıle daha cok baglılık yapar uodan su son 1-2 senedır.Cunku uoya yenı baslıyanlar çok az.Yeni başlıyan hevestır ılk uoyu ogrenme cabalarınızın oldugu senelerde zevklıydı.Suan zevk verıyorsada dedıgınız gıbı yenı dostluklar ve o dostlarınızla oyun ıcınde gecırdıgınız vakıt-zaman sıze zevk verır.Oyundan bır zevk alabılen kısı kalmamıstır heralde ne bıleyım tek basınıza actıon yapmak yerıne arkadaslarınızla yapmak daha zevk verır ınsan cunku arkadaşlarınızla vakıt geçiriyorsunuz.Bu tek uo da degıl ne bıleyım cs oynarsınız dota oynarsınız vsvs arkadaşlarınızla yaptıgınız her şey zevk verır.Bunu uo zevk verıyor dıye adlandıramayız.Tek basına oynayanlarda arkadaşlık guıld/aıle arayısında oldugundan oynuyorlardır ama tek basına oynamayı sevenlerde var ama genelde tek basına oynayanlar guıld aıle basvurusunda sık sık bulunuyor gordugum kadarıyla.

• Üye
  • **
  • Sadece Yaşıyorum
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : Eylül 06, 2010, 09:00:14 ÖS »
Server gıttıgınde aglıcak adamlar var ya hayat edınmısler uoyu.Hayat desen uo dıcekler adamlar.Eskidendı bu uo ıcın yapılanlar bence.Oyundakı bılmedıgınız kavramlar ıtemler fılan hırs yapıp ogrenme çabasındayken bu saydıklarınız olur bence.Action deli gibi olsa bile arkadaşınız cagırdıgında yemege cagrıldıgınızda gıtmemezlık yapıyorsanız bu oyun kanınıza gırmıstır demek.Ki bu oyun hiçte bu kadar bagımlılık yapcak oyuna benzemıyor bana göre girersin çıkarsın oyundan.

Okulunuzu ekcek kadar,sevgilinizi etkilicek kadar baglılık yapıyorsa dırek bırakın silin revoyu bence.Hani coluk cocuk dolu olan knight online oyunlu ısım bıle daha cok baglılık yapar uodan su son 1-2 senedır.Cunku uoya yenı baslıyanlar çok az.Yeni başlıyan hevestır ılk uoyu ogrenme cabalarınızın oldugu senelerde zevklıydı.Suan zevk verıyorsada dedıgınız gıbı yenı dostluklar ve o dostlarınızla oyun ıcınde gecırdıgınız vakıt-zaman sıze zevk verır.Oyundan bır zevk alabılen kısı kalmamıstır heralde ne bıleyım tek basınıza actıon yapmak yerıne arkadaslarınızla yapmak daha zevk verır ınsan cunku arkadaşlarınızla vakıt geçiriyorsunuz.Bu tek uo da degıl ne bıleyım cs oynarsınız dota oynarsınız vsvs arkadaşlarınızla yaptıgınız her şey zevk verır.Bunu uo zevk verıyor dıye adlandıramayız.Tek basına oynayanlarda arkadaşlık guıld/aıle arayısında oldugundan oynuyorlardır ama tek basına oynamayı sevenlerde var ama genelde tek basına oynayanlar guıld aıle basvurusunda sık sık bulunuyor gordugum kadarıyla.

Umarım ilk paragrafının alt metni aşşağılamak değildir. Ki eminim sende üstekki maddelerin en az ikisini yaşamışındır.

Seninde dediğin gibi bende bu oyuna twilight loncası altındaki dostluk için giriyorum.

Atahan Twilight
Evrenkent Twilight

Commander Of Twilight

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : Eylül 06, 2010, 09:40:37 ÖS »
Evet yaşadım ama eskıden yaşadım.Sımdı bu saydıgın maddelerden hıc bırını yasamıyorum.Ne bileyim action atıyorsam ya da baska bısı bır telefon gelse onemsızde olsa oyun benım ıcın daha onemsız.Yani uo suan uoyu revoda bılmeyen yenı ogrenen adam varmıdır sence.Varsa cok az sayılıdır.Bız yanı oyunu senelrce oynamışsak artık bı noktadan sonra sıkıyor eskıden olsa bı hevestı oyunu oynama hevesi kafeden gırdıgınız zamanlar.Bak o zaman dedıklerın geçerliydi ama suan belkı bende boyledır ama hiç bir zaman hayatımı etkılememesını ısterım bır oyunun.Hele uo hayatta bozamaz sizinde bozmasın ozellıkle okulu olan kardeşlerimiz için söyliyim bunu.

Çevrimdışı iLkeegg (:

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : Eylül 06, 2010, 10:41:01 ÖS »
Evet yaşadım ama eskıden yaşadım.Sımdı bu saydıgın maddelerden hıc bırını yasamıyorum.Ne bileyim action atıyorsam ya da baska bısı bır telefon gelse onemsızde olsa oyun benım ıcın daha onemsız.Yani uo suan uoyu revoda bılmeyen yenı ogrenen adam varmıdır sence.Varsa cok az sayılıdır.Bız yanı oyunu senelrce oynamışsak artık bı noktadan sonra sıkıyor eskıden olsa bı hevestı oyunu oynama hevesi kafeden gırdıgınız zamanlar.Bak o zaman dedıklerın geçerliydi ama suan belkı bende boyledır ama hiç bir zaman hayatımı etkılememesını ısterım bır oyunun.Hele uo hayatta bozamaz sizinde bozmasın ozellıkle okulu olan kardeşlerimiz için söyliyim bunu.

king'sin ok bağımLıLık yapmaz sana dirençLisin okibyy..
biz app yiz bağımLıLık yapar bize  ::) :-*

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Eylül 06, 2010, 10:47:39 ÖS »
Dediklerimden gerçekten bunu mu anladın.Kımseye hakaret ya da oyun bagımlısısınız cıkamıyorsunuz demıyorum ama sankı saydıgınız maddelerde yasadıklarımız eskıdendı gıbı gelıyor sımdı pek boyle yaşayan kısıler kaldımı dıyorum.Neyse kusra bakma(yın) madem oyle anlamak ıstıyorsun(uz) dedıklerımı..

Çevrimdışı iLkeegg (:

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : Eylül 07, 2010, 12:29:04 ÖÖ »
ben yeniyim daha hevesimi aLamadım ::)  bağımLıyım yaşasın iykide öLeyim.

• Üye
  • **
  • Sadece Yaşıyorum
    • E-Posta
« Yanıtla #28 : Eylül 07, 2010, 02:26:04 ÖÖ »

Bende geçmiş zamandan bahsediyorum. Yoksa dediğim gibi şimdiki amacım sadece dostluk içindir. Oyunun zevk vermesi değil. Birlikte bişeyler yapmanın vermiş olduğu zevk.
Atahan Twilight
Evrenkent Twilight

Commander Of Twilight

Çevrimdışı iLkeegg (:

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : Eylül 07, 2010, 03:14:01 ÖÖ »
Bende geçmiş zamandan bahsediyorum. Yoksa dediğim gibi şimdiki amacım sadece dostluk içindir. Oyunun zevk vermesi değil. Birlikte bişeyler yapmanın vermiş olduğu zevk.

ben haLa oyundan zevk aLıyorum.. bu iyi bişey hep app kaLıyım o zmn 8) ::) :-*