Gönderen Konu: 12 Eylül'de yapılacak referandumda ne diyeceksiniz?  (Okunma sayısı 2270 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vortquake De Nogua

• Kıdemli Üye
Ynt: 12 Eylül'de yapılacak referandumda ne diyeceksiniz?
« Yanıtla #60 : Eylül 05, 2010, 04:19:11 ÖS »
Bu insanlarla demokrasinin aynı cümle içinde anılması bile güldürüyo beni.
Bence niyetlerini açık açık söyleyerek siyaset yapsalar daha onurlu olur.

Çevrimdışı sosyalist55

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #61 : Eylül 05, 2010, 04:37:30 ÖS »
Bu insanlarla demokrasinin aynı cümle içinde anılması bile güldürüyo beni.
Bence niyetlerini açık açık söyleyerek siyaset yapsalar daha onurlu olur.

o zaman milletten nası oy alcaklar :) sence yaparlarmı

labak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #62 : Eylül 05, 2010, 05:01:26 ÖS »
Yok araştırdım. Tahmin ettiğim gibi çıktı.

ben tahmin yürütmeden araştırdım.seninde öyle yapman gerekiyo bana göre ama özgürsün tabiki.

labak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #63 : Eylül 05, 2010, 05:04:10 ÖS »
o zaman milletten nası oy alcaklar :) sence yaparlarmı

elle tutulur bişey gösterin artık.bu adamların niyeti bu bunuda şu olayla gösterdiler ve bana şu şekilde bi zararı oldu.tabi bunlar kötüdür demek daha kolay olduğu için tercih edilesi duruyo sanırım.

Çevrimdışı Wassabi Twi

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
  • ufkabakan reyiz
    • E-Posta
« Yanıtla #64 : Eylül 05, 2010, 07:00:09 ÖS »
Ya kardeşim adam diyor ki emekli memura grev hakkı bu nedir ya nası grev yapcak emekli adam maaş mı almayacak :)))
Adalet bakanı kurul bakanı olcak adı değişcek yetki full kapasite olacak istedği hakimi savcı ezicek ve mahkemeye veremiceksin adamı böle bir yetkiye sahip hükümet bi hitleri falan tanıyorum ben :)))
a.k.a Cortez Biohazard

Çevrimdışı t.Chuck

• # Yörünge Dışı
  • Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #65 : Eylül 05, 2010, 07:05:38 ÖS »
milletvekillerinin bakan seçilmesi yasaklansın, adalet bakanlığı kapatılsın valla evet dicem :) demokrasiden bahsedip de henüz "güçler ayrılığı" namına kılını kımıldatmayanlar inandırıcı gelmiyor bana :/

Çevrimdışı Wassabi Twi

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
  • ufkabakan reyiz
    • E-Posta
« Yanıtla #66 : Eylül 05, 2010, 07:23:01 ÖS »
Ya zaten samimi olsa darbe maddesinin arkasına saklanıp arkadan bişeler sokmayacak olan adam niye teker teker sunmasın maddeleri meclise?
a.k.a Cortez Biohazard

Çevrimdışı Black_Angel

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #67 : Eylül 05, 2010, 07:44:57 ÖS »
Kişilere konulan siyasi yasak neden 5 seneden 3 seneye düşüyor?
Problem yaratılan partiler neden tamamiyle kapatılmıyor?

Ben bu 2 şıkka takıldım arkadaş.

Çevrimdışı Blademaster.Twi

• Kıdemli Üye
  • Wo bist du ?
« Yanıtla #68 : Eylül 05, 2010, 07:46:31 ÖS »
Eğer evet çıkarsa adalet bakanı yapmak istediği her şeyi rahatça yapabilcek konuma geliyor ve biraz kötü niyetli davrandığı anda yargı tamamen kendi istediği düzene girebiliyor,adalet bakanının yada onun efendisi rte nin iyi niyetliği olduğunu yada olabilceğini düşünenler zaten evet desin.

T.C. Anayasasını çılgınlar gibi evcilik oyunu,izdivaç,yemekteyiz izleyen teyzeler,amcalar belirleyecek hepsinden öte
Gangsta
Maganda 8)

Kro of Tiwiz :P

labak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #69 : Eylül 05, 2010, 07:49:38 ÖS »
Ya kardeşim adam diyor ki emekli memura grev hakkı bu nedir ya nası grev yapcak emekli adam maaş mı almayacak :)))
Adalet bakanı kurul bakanı olcak adı değişcek yetki full kapasite olacak istedği hakimi savcı ezicek ve mahkemeye veremiceksin adamı böle bir yetkiye sahip hükümet bi hitleri falan tanıyorum ben :)))

yetki full kapasite olacak diyip geçme.tamam mahkemeye verilemiyoyu doğrularım açıklarım ama sen full kapasite ne demek onu de abi.

labak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #70 : Eylül 05, 2010, 07:53:57 ÖS »
Eğer evet çıkarsa adalet bakanı yapmak istediği her şeyi rahatça yapabilcek konuma geliyor ve biraz kötü niyetli davrandığı anda yargı tamamen kendi istediği düzene girebiliyor,adalet bakanının yada onun efendisi rte nin iyi niyetliği olduğunu yada olabilceğini düşünenler zaten evet desin.

T.C. Anayasasını çılgınlar gibi evcilik oyunu,izdivaç,yemekteyiz izleyen teyzeler,amcalar belirleyecek hepsinden öte

o konuma nasıl geldiğini açıklayın.bi kabullenmeden yola çıkarsanız verimli olmaz yazınız.adalet bakanı çok yetkilimidi yada yetkiliyse denetim mekanizması varmıdır.bu iki sorunun cevabını vermeden pat diye girerseniz ben hatalı düşünüyosam anlayamam hatamı.

Çevrimdışı Blademaster.Twi

• Kıdemli Üye
  • Wo bist du ?
« Yanıtla #71 : Eylül 05, 2010, 08:02:53 ÖS »
Adalet bakanı yektili değildi demek doğru olur çünkü anayasa değişirse alıcağı yetkilerle.
Denetim mekanızması olmucak işte sorun orda çünkü iktidar kimse yargıyı o ayarlıcak üyelerini,hakimini cartını curtunu yani kendi adamı kendisini yargılıcak.
Tamamen iktidar partisinin yargıyı eline alması demek oluyo yarın bi gün başka bir parti iktidar olursa o kendi düzenini kurucak bu seferde yargıda.
Gangsta
Maganda 8)

Kro of Tiwiz :P

Çevrimdışı Delimaniacc

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #72 : Eylül 05, 2010, 11:42:28 ÖS »
Son dakika;

Oylar içe doğru katlandığında "hayır" oylasan ama "evet" e mürekkep bulaşırsa, evet sayılacakmış. Bak sen niye bu ısrar, saymasanıza ! Oyunuzun hayır sayılmasını istiyorsanız dışa doğru katlayacaksınız haberiniz olsun.

4. madde de yok tabi yeni anayasa taslağında. Allah bilir daha 4. maddenin ne olduğunu bilmeyenler vardır.

Bir çok açık var yeni maddelerde, ki bunların bir kısmını daha önceki bir topicte yazmısştım.

Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmamak lazım anlamayanlara.
« Son Düzenleme: Eylül 05, 2010, 11:58:44 ÖS Gönderen: Delimaniacc »
Atam izindeyiz!!!

Atatürk'ün her işe el attığını sinema olsun, şarkı olsun ama sadece tek hatasının bulunduğunu biliyor muydunuz ?

Hatası : Yunanlıları 15 günde def edeceğiz demiş. Fakat 14 günde halledilmiş

UO oynamama, forumlar da sürünme.

Çevrimdışı sosyalist55

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #73 : Eylül 06, 2010, 02:08:22 ÖS »
elle tutulur bişey gösterin artık.bu adamların niyeti bu bunuda şu olayla gösterdiler ve bana şu şekilde bi zararı oldu.tabi bunlar kötüdür demek daha kolay olduğu için tercih edilesi duruyo sanırım.

Baq şimdi gösteriorum sana elle tutulur bişey sende susuosun tmm mı ?  Bundan 3-5 sene önce hatırlayın tüpraşmıydı neydi büyük bi kocaelide olan firmanın yabancının birine satışını adam 1.3 milyar dolar verdi  se3nin akepe hükümetin sattım gitti dedi sora chp yüksek kurula basvurdu satısı iptal etti kurul sora tekrar satısa sunuldu 4.5 milyar dolara satıldı bu tüprasmı adı herneyse olan firma yani türkiyenin o satısın iptalinden ettiği kaar 3 milyar dolar yaz google arastır inanmıosanda gerçi herkez bilir hafızalardadır eğer bu anayasaya o zaman evet denmipş olsaydı herhangi bi yüksek kurul olmıcakdı veeeee güzelim ülkemin güzelim firması fabrikası herneyse yok fiyatına satılcakdı anladınmı çok bilmiş paşa ? işte bu yüzden hayır diorum ki tayyip amcam zengin akrabalarına güzel türkiyemin güzel firmalarını işletmelerini yok fiyatına satmasın die  Sen evet demeye devam nie bilionmu ? cünkü babanda para vbar bakarrsın bi firmada size satar tayyip amcam ;)

Çevrimdışı Homerun Corleone

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #74 : Eylül 06, 2010, 03:16:19 ÖS »
Türkiye İçin Hayır' lı Olsun.