Gönderen Konu: Guvensizlik!!!!!!!!! adam sandık!!!  (Okunma sayısı 842 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lark

• # Yörünge Dışı
  • Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
Ynt: Guvensizlik!!!!!!!!! adam sandık!!!
« Yanıtla #45 : Kasım 02, 2010, 07:25:05 ÖÖ »

Bu.1  İlk önce ismimi bilmiyorsun Kenk diğil.   Susmak  isdedim fakat olmadı demekki konuşmak Gerekiyor.

Yaklaşık 1,5 2 ay önce  Cove'da ice Steed çıktı kalenin içinde bizde seni çağırmıştık Dostumuz sanmıştık Gelip bineği kestin sonra Küfür ettin Dalganı geçtin
biz Naptık sustuk Değilmi ?

Dark Steed olayına Gelelim Ben sana Evi sattım sonra sen bana dark Steed'i de Sat dedin benda sana Hadi canım uza çocukmu kandırıyosun dedim küfür ettin oyundan
evi sana Devrettim Yalanmı ? fakat amacın ne bilmiyorm  burda 35m için kendim düşük düşürecek kadar karaktersiz diğiliz Bankamdaki parayı ve Binekleri Gel gösterim sana
oyunda bir  Başarın yok diğe Elaleme Pislik atmayı bırak..

sen öyle adamsınki Parayı yere atıcaksın hiç tanımadığın insana hiç konuşmadığın insana. sana inannanlarda senin Seviyendeler onun için benim içim Rahat.
10 yıldır oynuyorm 1 kişi çıksın Legend Craft'Lover veya Marquez Necrimus Benim hakkımı yedi desin. Eğerki biri ıspatlarsa bana ben bu oyunu bırakırım.
way ben senın yalanının te mına koyam işte işin içinden cıkmak için kıvır cnm kıvır dansoz oldun lan sen bana o para koymaz ama senın ailenın ben ve millet ne olduhunu anladi onun için sevindim he evinide 25m sattim 10m kardasın unutma kendini avutma :)

Çevrimdışı Roland Bourgeous

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #46 : Kasım 02, 2010, 08:16:47 ÖÖ »
Yalana bak yalana İce bir kere Ben Kestim Daha dogrusu kapıyı Ben acmadım siz invasporlayarak kestiniz Cove degil Moonglow tetritory Fellowların kalede cıktı yalan söledigin nerden belli Ben senı uzaktan yakından tanımam o Maliydi Sen özcansın Yalan Sallıyorsun bari biraz mantıklı salla Yaw bukadarda yalan atılmazki Steed Diyorsun İce Steed?İce Steedi Kalenın İcinde Ben Kimseye Tame ettirmedim 7 8 tane tamer arkadasım vardı sana tame ettırsem sen gonul koycan ona ettırsem o gonul koycak?diger bir husus seni ben tanımıyorumki özcan efendi dostum kanka v.s oluyoruz???? ki sen muhattapım diildinki orda mali muhattapımdı?Orda hic bir tamere kapıyı acmadım Enes meric v.s hepsi geldi onlarda delıkanlı cocuklar tameleyınce dırek verırler sızın gıbı yalan diiller genede ayrı gayrı olmasın dıye acmadım ama siz naptiniz msnden ana avrat küfür edip engellediniz??olaya bak ya hem ben kapıyı acmıcam hem sana kufur etcem böle bir olay varmı?bırakın bu işleri ...FAKE Satişlar yapıordunuz forumdan yok lava 15m yok dark 15 m yok zar zurt 3 5 m Alayı Faso Fiso...He Shire mustaları ucuza satmıs olabılırsın ayrı dava.Gelelim Dark Steede Dark steede ben almadım ki Zalimsinyar Blackmasktı almak isteyen..Sen naptın adama kanka ben sana evi devredeyim güven meselesi?sen parayı ver sonra ben dark steedi veririm sende evi devredersin demedinmi?Buraya gelmiş üste cıkmak İcin YAlan dolan haberler yazıyorsun?Ben yıllardır bu serverdayım Beni herkes tanir herkes bilir ...Yasının Kalıbının Adamı Delikanli olda yalan dolan seyler yazma buraya ok? Aile konusmasında evi sattim parasini Cikardim hesabi diyorsun Yaw bukadar olmaz arkadas ...Herkes biliyor Forumda larkın steed aradıgını ne evinden bahsedıyorsun?Halin duman hayatın yalan olmus senın.Sorun blackmaskın iyi kotu birisi oldugu diil tamam küfür edebilir kimse sevmeyebilir Onu bir kenera koydum senin yalan sölemen Yakısmadı sana ...Simdi cok merak ediyorum bunlara karslık Ne cevap vercen...
« Son Düzenleme: Kasım 02, 2010, 08:31:14 ÖÖ Gönderen: Roland Bourgeous »
Sevilmek Sen Beni Sevince Güzel...

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #47 : Kasım 02, 2010, 08:36:26 ÖÖ »
Yalana bak ya birde diyor evi sattim yaw bukadar olmaz kardesim adam zaten steed arıyor yırtına yırtına ne evınden bahsedıyorsun?göz göre göre yalan sölüyorsun.paran olabilir itemin olabilir gözün acsa doymassın zaten oda ayrı bir dava..ben zaten Oyunu bıraktım 3 4 aydır gırmıyorum he  diceksin sanane kardesim sen ne karısıyorsun Senimi aldi derdi diceksiniz?bu adam böle yalan dolan söleyınce cildirdim o yüzden yorum yapma geregi duydum nese basınızı agrıttım hürmetler cümleten

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #48 : Kasım 02, 2010, 08:43:37 ÖÖ »
Ben bu Larkla Roland Bourgeous'u çok seviyorum. Çok iyi anlaşıyorlar ve doğruları göstermeye çalışıyorlar.

Eyv Güzel Kardesim Sen Beni Nasıl Seviyorsan Ayni Sekilde hatta 2 kat fazla Bende Seni Seviyorum  ;)
« Son Düzenleme: Kasım 02, 2010, 08:44:42 ÖÖ Gönderen: Roland Bourgeous »