Gönderen Konu: Hırsız Vurgun Ssleri ve Yorumları  (Okunma sayısı 6274 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Besiktas

• Ziyaretçi
Ynt: Hırsız Vurgun Ssleri ve Yorumları
« Yanıtla #15 : Kasım 18, 2010, 05:30:38 ÖS »
Adam haklı. Sen mod'sun.. Olaylara yorum katmaman lazım. Yorumsuz olarak konuları incelemen lazım.ilerde benim başıma böyle bir olay gelse ve senin burada yaptığın yorumdan yola çıksam senin adaletine nasıl inanacağım ben. Mod'sun sen tarafsız olmalısın.
« Son Düzenleme: Kasım 18, 2010, 05:33:58 ÖS Gönderen: Besiktas »

adam

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Kasım 18, 2010, 05:32:00 ÖS »
hyr ben hep böyle gördüm

http://www.revolutionuo.net/forum/forum-sorunlari-132/forum-modertorleri-sizce-adil-mi/msg892164/#new

%30 dan fazlası daha kötüsünü görmedim diyorsa bir iş vardır elbet.

öf ya hırsız vurgun ssleri başlığımın içinede edildi . Hırsız guildi kurucam yakında >:D .

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : Kasım 18, 2010, 05:38:45 ÖS »
Adam haklı. Sen mod'sun.. Olaylara yorum katmaman lazım. Yorumsuz olarak konuları incelemen lazım.ilerde benim başıma böyle bir olay gelse ve senin burada yaptığın yorumdan yola çıksam senin adaletine nasıl inanacağım ben. Mod'sun sen tarafsız olmalısın.
Artı üzüldüğün noktaya bak elemanın biri oyun içi olmayan bir olayla bineği çalıyor bu adamda oyunun kendi bünyesinde bulunan bir skille geri alıyor. Sence hangi tarafa üzülmeli hangi tarafa sevinilmeli.. illegali destekleyen bir yönetim sergiliyorsun şu an.

Dediklerinden pek birşey anlayamadım, kusura bakma.

Steed'ler bu oyunun bir parçası, kullanılsın diye yönetim elinden geleni yapıyor. Bende bankada çürütmesinler düşüncesindeyim, aktif olarak bu düşünceyi tartışıyorum. +35 Armor, bankanın o soğuk karanlığına dayansın diye verilmedi hayvancağıza. Şimdi ben bunu yazarak taraflı mı oluyorum?
« Son Düzenleme: Kasım 18, 2010, 05:39:17 ÖS Gönderen: Kara Ben Nemsi »

adam

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Kasım 18, 2010, 05:42:04 ÖS »
peki mod bey şöyle diyeyim tahrik etme yapalım .Ayrıca kullanmıcamı nerden biliyosun britteki evime zamanında çok girdin ve öldün:S

ayrıca üstte verdiğim linkde bikere adın çıkmış 9 a inmez 8e diyerek sözlerimi sonlandırıyorum. Sıradaki Hırsız ssleri gelsin.

Çevrimdışı Persia

• # ilk uyarısını aldı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : Kasım 18, 2010, 05:46:00 ÖS »
Saçma sapan şeyleri tartışıyorsunuz.Bu konunun amacı farklı.Adam isterse bankasında tutar isterse yere atar isterse şunu yapar bunu yapar seni veya sizi ilgilendirmez.Çok istiyorsan basarsın parayı alırsın bankasında tutup tutmaması sizi ilgilendirmez.Hep aynı muhabbet.yok bankasında çürüyor yok şu yok bu.Bırakın artık şunları ya sıkılmadınızmı aynı laflardan

3d Programmı lan o? :)

Besiktas

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Kasım 18, 2010, 05:49:08 ÖS »
Bu oyunun içindeki her eşya bu oyunun bir parçası. Ayrıca o adamın o hayvana binmesi veya binmemesi bizleri ne ilgilendirir ki. Adam belki koleksiyoncu belki de iyi bir tüccar. Vakti geldiğinde iyi bir paraya satmayı bekliyordur belki.
Bize düşen şunu yapmak açacaksın bir hayvan ehlileştirme karakteri ki benim böyle bir karakterim yok. Ehlileştireceksin bineceksin ekşında. Ha bunu yapamıyorsak gideceğiz basacağız ne kadarsa değeri alacağız öyle ekşında kullanacağız.
Adam oyunun içindeki bir skille hayvanı çalmış, ister koleksiyonunu yapar ister satar.
Forum yöneticisi olarak böyle bir yorum yapman gayet sakıncalı, iş hayatınla aşk hayatını birbirine karıştırıyorsun gibi geliyor bana.
Bu arada adamın durumuna bir laf var Türkçe'de "Zenginin malı züğürdün çenesini yorar" diye.. Bizler çok konuşuyoruz adam için..

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : Kasım 18, 2010, 05:50:45 ÖS »
Nickini söylesende, kime öldüğümüzüde bilsek.  :D

O Steed'i kullanacaksan eğer, zaten hiçbir sorun yok. Ama şu sunucuda o hayvanları kullanan belki 2-3 kişi var. 50 kişi bankasında tutuyor.

Unutma, benim ismin her zaman çıkmıştır, her zaman çıkacaktır. Benim düşüncelerim çoğu zaman terstir. Sana bir Türk (  :) ) atasözü ile anlatayım.
''Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar''.  Açıkçası o ankete bende şaşırdım. O yüzde otuzluk kısmı, %50-70 arası bekliyordum.  

Her dakika yeni hesap açabilince normal oluyor tabii.  :)

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : Kasım 18, 2010, 05:55:20 ÖS »
Bu oyunun içindeki her eşya bu oyunun bir parçası. Ayrıca o adamın o hayvana binmesi veya binmemesi bizleri ne ilgilendirir ki. Adam belki koleksiyoncu belki de iyi bir tüccar. Vakti geldiğinde iyi bir paraya satmayı bekliyordur belki.
Bize düşen şunu yapmak açacaksın bir hayvan ehlileştirme karakteri ki benim böyle bir karakterim yok. Ehlileştireceksin bineceksin ekşında. Ha bunu yapamıyorsak gideceğiz basacağız ne kadarsa değeri alacağız öyle ekşında kullanacağız.
Adam oyunun içindeki bir skille hayvanı çalmış, ister koleksiyonunu yapar ister satar.
Forum yöneticisi olarak böyle bir yorum yapman gayet sakıncalı, iş hayatınla aşk hayatını birbirine karıştırıyorsun gibi geliyor bana.
Bu arada adamın durumuna bir laf var Türkçe'de "Zenginin malı züğürdün çenesini yorar" diye.. Bizler çok konuşuyoruz adam için..

Tamamen haklısın, bize düşmez kimseyi yargılamak.

Ama 'banka süsü' gibi yorum yapıncada 'taraflı' gösterilince sigorta atıyor. Sonra savununcada 'ben seni keserim, vs' laflarla konuyu saptırmak olmuyor. Konuya açıklık getirdiğimize göre resimlerle devam edebiliriz.

Hırsız karakter yetiştireyim ben.  :)

adam

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : Kasım 18, 2010, 05:57:05 ÖS »
he tamam

Çevrimdışı Bloodlust

• Üye
  • **
  • Thief*
    • E-Posta
« Yanıtla #24 : Kasım 18, 2010, 06:04:24 ÖS »
Acıdım vallahi...

Bineğe tabii, yine bankasında kös kös oturmaya mahkum bırakıldı. Green Peace'e haber yolladım, elçilerini yolluyorlar.  :D

Hehe bende baya güldüm ama üzülmeyin adanızda çıkarsa alırsınız bidaha =) Gülmekten öldüm heyy diye arkamdan koşturmasına çok eglenceliydi :D
Bak abi senle sorunum yok birtek mali ve ozan abiyle sorunum var ama hepiniz düşman oldunuz . Serverde kimseyle kötü olmak istemiyorum biz yolumuza bakalım iyi çalmalar

Çevrimdışı Bloodlust

• Üye
  • **
  • Thief*
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : Kasım 18, 2010, 06:06:05 ÖS »
Keşke bütün hırsız hikayeleri böyle iyi yönde ilerlese. Eli öpülesi hırsızmışsın buna acınmaz önünde eğilinir.  :-\

Bu arada bu fotoğrafı çok seviyorum, yeri değil ama çok anlam yüklü  ::)
http://2.bp.blogspot.com/_pGrPzD2lkw0/SXOIlBlg3ZI/AAAAAAAAAeg/Xp3zQ4QFLpM/s400/gazoz+kapak.jpg

Kapakları çok beğendim :D
Bak abi senle sorunum yok birtek mali ve ozan abiyle sorunum var ama hepiniz düşman oldunuz . Serverde kimseyle kötü olmak istemiyorum biz yolumuza bakalım iyi çalmalar

Çevrimdışı Wassabi Twi

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
  • ufkabakan reyiz
    • E-Posta
« Yanıtla #26 : Kasım 18, 2010, 06:08:04 ÖS »
Kara ' cım rica et satsınlar sana bineği sen de al bin ?
a.k.a Cortez Biohazard

Çevrimdışı Bloodlust

• Üye
  • **
  • Thief*
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : Kasım 18, 2010, 06:14:18 ÖS »
Kara ' cım rica et satsınlar sana bineği sen de al bin ?

:D Olurmu hiç konuşmak bedava.

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #28 : Kasım 18, 2010, 06:38:48 ÖS »
Param yetmez.

Çevrimdışı darkovtr

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • me never walk in the Darkness !
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : Kasım 18, 2010, 08:31:38 ÖS »
Bir Türk atasözü var ama forumda söylenmez :) şemsiye yi neden açmaya çalışıyorsunki :) bırak dagınık kalsın adam işini yapmış sende forumda işini yap olsun bitsin :)
Ölürsem Resciye gelme istemem
Regim Biterse Gate Açma istemem
Bandajım Biterse Koyun Kesme İstemem
Tek Bir Dileğim Var
Mutlu Ol Yeter !