Gönderen Konu: Avalanche ailesi.  (Okunma sayısı 1549 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jackal numenor

• Kıdemli Üye
  • Barış istiyorsan savaşa hazır ol.
Ynt: Avalanche ailesi.
« Yanıtla #30 : Aralık 18, 2010, 11:48:39 ÖÖ »
Başarılar.

Çevrimdışı Diana

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #31 : Aralık 20, 2010, 05:15:23 ÖÖ »
Hyrlı Olsun Kardeım H.q

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #32 : Aralık 20, 2010, 11:38:56 ÖÖ »
App Morbid görse gözleri dolardı... Gururlanırdı.

Çevrimdışı Fatallius Biohazard

• Yeni Üye
  • *
  • The Biohazard
    • E-Posta
« Yanıtla #33 : Aralık 25, 2010, 12:57:57 ÖÖ »
Aile kutsaldır ve tek kurucusu vardır. Morbid Avalanche "önder"

Kendin ol biraz taklitlerden sakın. Git güzel bir soyisim yap ve akıllardaki hatıralara saygı duy.
Head of

Fatallius Biohazard

Çevrimdışı Luis Avalanche

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #34 : Aralık 25, 2010, 02:13:27 ÖÖ »
fazla bıdı bıdı yapma . Serverda bu ailenin aynısınından varmıydı yoktu bitti .Konuyu niye habire başa getiriyorsunuz  ; işsiz misin güzelim.
içlerine atıyolar sandık ; patladılar ahewahehheah

Afrodizyak istemez doğuştan hazır füzyon

Çevrimdışı The Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
« Yanıtla #35 : Aralık 28, 2010, 08:41:56 ÖS »
zuhdauhdauhzudash çalmak kötü şeydir. Okul çocuklarının eline düştü aile. Yazdığı kelimelere gel. konu başında ben şuyum buyum asıyor kesiyordun noldu kurudun sanırm. Efsane rulaz.
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #36 : Aralık 28, 2010, 09:22:35 ÖS »
asıp kesiyodum en sonki pvpdede kestiğim sen oldun bu 1  :-*

Biz birşey çalmadık. Sonuçta reeldede aynı soyaddan çok olduğu gibi oyundada olabilir oyun bu büyütme bu 2

okul çoçukları diyorsunda  baban yaşında adamda var bu ailede bilip bilmeden konuşma buda 3

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #37 : Aralık 28, 2010, 09:24:25 ÖS »
sırf çenesin koçum buda 4

Çevrimdışı The Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
« Yanıtla #38 : Aralık 28, 2010, 10:22:07 ÖS »
zuahahah
 babam yasında zuahahah
 beni kesemezsin klasım geilsin  benim oynadıgım saatlerde ailen izin vermez yada cafe kapanır.
 hırsız hırsızdır.
 çene olmadıgımı bilen bilir bilmeyen öğrenir. Az laf cok is. ! Beni tanımadan etmeden konusma. Asıl ben sana diyeyim cocugum yasındasın akıllı ol !
« Son Düzenleme: Aralık 28, 2010, 10:23:26 ÖS Gönderen: The Biohazard »
Biz tek siz hepiniz.!

püuhuehue.

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #39 : Aralık 28, 2010, 10:41:39 ÖS »
Freedom Biohazard kimin karakteri ; pvpde onu kestim çokda kısa sürdü?

bide sen niye bukadar hırs yaptın ben anlamadm yani.Hala çenesin bence git kendi bölümünde çene çal post kas.Seni tanıyoruz zaten. Allah akıl versin kısa zamanda iyileş.

Besiktas

• Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : Aralık 28, 2010, 10:46:48 ÖS »
Madem bu ailenin bir parçasıyım sanırım yazma hakkım var..

The Biohazard arkadaşım ben 26'ıma girmek üzereyim, aile yüzüğünün bulunduğu abimizde yaklaşık olarak 33 olması lazım... Babamın yaşını sorarsan şu an 54, dedem ise rahmetli.. Pamuk arkada, hakkın rahmetinde..  Yani yaşı çok çok büyük ama bir işe yaramıyor gördüğün gibi..

Belirtmek istediğim bir başka hususta Avalanche manası bakımından ingilizce çığ demek. Bundan bilmem kaç yıl önce sanane döneminde oyuna Dread ismiyle başlamıştım, nasıl senin ailende Dread ismi varsa ve bu ismi herkesin kullanabileceği normalse Avalanche soy isminide kullanmak benim gözümde o kadar serbest..
Sonuç itibariyle, "ilk bu isimde aileyi kuran kişi aynı dönemde bu kelimeyi ingilizceye yerleştirmedi".. Varolan bir adı benim aileminde kullanmasında bir sakınca yok..
Bence forum içinde gerekli gereksiz tartışma yaratmayı bırakıp, kendi aile sayfanda dilediğince yazmanı temenni ederim. Aile sayfamızı lütfen bu şekilde incir çekirdeğini doldurmayacak tartışmalara sokma.

iyi oyunlar..

Çevrimdışı gandaz

• Yeni Üye
  • *
  • Hinata
    • E-Posta
« Yanıtla #41 : Aralık 28, 2010, 11:33:24 ÖS »
Forum apaçisi biolar işbaşındalar bu adamlar niye her konuya salça anlıyabilmiş değilim ???

Çevrimdışı The Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
« Yanıtla #42 : Aralık 29, 2010, 09:14:58 ÖS »
Madem bu ailenin bir parçasıyım sanırım yazma hakkım var..

The Biohazard arkadaşım ben 26'ıma girmek üzereyim, aile yüzüğünün bulunduğu abimizde yaklaşık olarak 33 olması lazım... Babamın yaşını sorarsan şu an 54, dedem ise rahmetli.. Pamuk arkada, hakkın rahmetinde..  Yani yaşı çok çok büyük ama bir işe yaramıyor gördüğün gibi..

Belirtmek istediğim bir başka hususta Avalanche manası bakımından ingilizce çığ demek. Bundan bilmem kaç yıl önce sanane döneminde oyuna Dread ismiyle başlamıştım, nasıl senin ailende Dread ismi varsa ve bu ismi herkesin kullanabileceği normalse Avalanche soy isminide kullanmak benim gözümde o kadar serbest..
Sonuç itibariyle, "ilk bu isimde aileyi kuran kişi aynı dönemde bu kelimeyi ingilizceye yerleştirmedi".. Varolan bir adı benim aileminde kullanmasında bir sakınca yok..
Bence forum içinde gerekli gereksiz tartışma yaratmayı bırakıp, kendi aile sayfanda dilediğince yazmanı temenni ederim. Aile sayfamızı lütfen bu şekilde incir çekirdeğini doldurmayacak tartışmalara sokma.

iyi oyunlar..

yetkili yapmıslar ama nerde ne konusacagını sanırım ogretmemişler. Forumda herkez özgürdür !!! Forum da istediğim yerde istediğim kişiyi istediğim şekilde eleştiririm. Ne senin aklına ihtiyacım var nede birbaşkasının. he unutmadan ister bu alana yazı yazarım ister kendi alanıma. Bu alan kişiye özel bir alan değildir seni alakadar etmez kısacası. yazılarımdan çok alındı iseniz guild kurar yazdığım yazıları silersiniz... Herkez yerini bilsin. Muhatabım sen deilsin.
Biz tek siz hepiniz.!

püuhuehue.

Çevrimdışı tanermaner

• # ilk uyarısını aldı
  • Yeni Üye
  • *
  • Biz Kazandık !
    • E-Posta
« Yanıtla #43 : Aralık 29, 2010, 10:08:34 ÖS »
sen ne şımarık bişeymişsin ya bu nasıl bi ego anlamadım adam hem aile duvarımıza yazıp atıp tutuyo sonra aileden biri cevap verdiğinde muhattabım sen deilsin diyo hangi kafayı yaşıyosun sen anlamadım kendi kendine muhattab olmayı seviyo heralde bırakalım kendi kendine takılsın en iyisi cevap vermemek en azından sıkılırda susar belki ne yüzsüz herifler var ya.

Besiktas

• Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : Aralık 30, 2010, 02:42:15 ÖÖ »
yetkili yapmıslar ama nerde ne konusacagını sanırım ogretmemişler. Forumda herkez özgürdür !!! Forum da istediğim yerde istediğim kişiyi istediğim şekilde eleştiririm. Ne senin aklına ihtiyacım var nede birbaşkasının. he unutmadan ister bu alana yazı yazarım ister kendi alanıma. Bu alan kişiye özel bir alan değildir seni alakadar etmez kısacası. yazılarımdan çok alındı iseniz guild kurar yazdığım yazıları silersiniz... Herkez yerini bilsin. Muhatabım sen deilsin.
Sayın forum kullanıcısı, bahsetmiş olduğunuz yazıyı yetki almadan önce yazmıştım. Zannettiğinizin aksine de nerede nasıl konuşmam gerektiğini bilmekteyim..
Bu arada hedef göstererek yazdığınız yazıların tabi ki muhattaplarından birisi de benim. Bu ailenin bir ferdi olarak talebim lütfen aile başlığımızı böyle manasız tartışmalara sokmayın. Bu başlığın içeriğini daha güzel şeylerle doldurmak istiyoruz..
Ayrıca sizden ricam lütfen takındığınız agresif tavırlardan arınınız. Bu şekilde bir sonuca gidebileceğinizi düşünmüyorum.
« Son Düzenleme: Aralık 30, 2010, 03:00:33 ÖÖ Gönderen: Besiktas »