Gönderen Konu: .  (Okunma sayısı 665 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nathaniel

• Yeni Üye
  • *
  • Tanrı gibi ben de işimi şansa bırakmam.
    • E-Posta
Ynt: Wanderer Ailesi
« Yanıtla #15 : Aralık 04, 2010, 05:46:09 ÖS »
Yetkilininde bir kusuru yok. Büyük ihtimalle server üzerinde soyadı arattı ve bulunamadı. Yani yüzüğün varlığı birşey ifade etmiyor sanırım.

Kullanmayacağın bir aile ise sende kalsın yüzük problem değil.
« Son Düzenleme: Aralık 04, 2010, 05:46:24 ÖS Gönderen: Nathaniel »
Sapkın eski niyetler bile kutsal kitaptan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm.

Nathaniel

JR. PisLick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Aralık 04, 2010, 06:03:34 ÖS »
Aaa Tşk Ederim yuzuk bende kalacakmıs bak hele. Soy adı kullanmam yada Kullanmama Kimse karısamaz. Sonucda Soyadın Patenti bende. Eger herkez Bir birindeki soy adı kullanacak olsaydı. Bu Aile sistemini Nie getiriliyor...

Tammn Kusurda yetkilide burda.  Ve yuzugun varlıgıda bir cok seyi ifade eder.  Bu aile Sistemi geldiğinde Aile Soy adları yuzunden cogu kişinin kafası ağrıdı. Ve Tum sorumluda suanda yetkilidir.

Çevrimdışı Nathaniel

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : Aralık 04, 2010, 06:05:16 ÖS »
Aaa Tşk Ederim yuzuk bende kalacakmıs bak hele. Soy adı kullanmam yada Kullanmama Kimse karısamaz. Sonucda Soyadın Patenti bende. Eger herkez Bir birindeki soy adı kullanacak olsaydı. Bu Aile sistemini Nie getiriliyor...

Tammn Kusurda yetkilide burda.  Ve yuzugun varlıgıda bir cok seyi ifade eder.  Bu aile Sistemi geldiğinde Aile Soy adları yuzunden cogu kişinin kafası ağrıdı. Ve Tum sorumluda suanda yetkilidir.

Arkadaşım biz aileyiz ve soyadımız ismimizin arkasında taşıyoruz , sen ise zevk için parmağına takmışsın.. bumudur patent?
Herneyse ben daha fazla tartışmaya polemiğe giremicem seninle.. Gereği neyse yapılır.
Sapkın eski niyetler bile kutsal kitaptan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm.

Nathaniel

Çevrimdışı Inception

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : Aralık 04, 2010, 06:05:47 ÖS »
Adam aile kurduğuna pişman oldu :)
Tuana Cuiviene
Dying Wish

Alıntı yapılan: Sasu
Babalar Cortlamaz.

JR. PisLick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Aralık 04, 2010, 06:08:54 ÖS »
Arkadaşım biz aileyiz ve soyadımız ismimizin arkasında taşıyoruz , sen ise zevk için parmağına takmışsın.. bumudur patent?
Herneyse ben daha fazla tartışmaya polemiğe giremicem seninle.. Gereği neyse yapılır.

Benimde Daha 1 hafta onceye kadar tasıdıgım bir soy addır. O yuzden Bilip bilmeden Konusmayacaksınız. Zevk içinmiş. Zevk için yuzuk takacak olsam gider Kendi craftımda yaparım.

Çevrimdışı Barlow.

• Kıdemli Üye
  • * Chronicles Company.
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : Aralık 04, 2010, 06:24:25 ÖS »
Zevk için olsa bile ondaysa önce o almışsa neyin muhabeti dönüyor ister kullanır ister kullanmaz. Siz anlaşma yoluna gidin en iyisi yoksa yüzüğü ilk alan

Pislik olduğu için zaten ona verilcek. Ramo sende Biohazard'sın zaten adamlar yeni başlamış servera bişiler ayarlayın.
« Son Düzenleme: Aralık 04, 2010, 06:27:11 ÖS Gönderen: Barlow. »
Şerefsiz Şeref tabiri ne kadar ironik değil mi ?

ffrht

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Aralık 04, 2010, 07:32:15 ÖS »
bilmiyorum ama bu isim bişi ifade ediyorsa jr. için bence onun hakkı stafflar hata yapmış düzeltmeleri gerek.

Çevrimdışı Nathaniel

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : Aralık 04, 2010, 08:11:19 ÖS »
Benimde Daha 1 hafta onceye kadar tasıdıgım bir soy addır. O yuzden Bilip bilmeden Konusmayacaksınız. Zevk içinmiş. Zevk için yuzuk takacak olsam gider Kendi craftımda yaparım.

Arkadaşım bu sana son postum, eğer benim için büyük anlam ifade ediyor bu soyadını taşıyacağım Rp'mi yapacağım diyorsan. Yetkililere bildir , bize soyadı değiştirme hakkı ve üye olan diğer arkadaşıma da yeni soyadımızı versinler konu kapansın. Ok.

Rp yapacaktık boğazımızda bıraktınız !

Nathaniel

Çevrimdışı Feronia Untouchables

• Üye
  • **
  • The Untouchable's
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : Aralık 07, 2010, 12:47:42 ÖÖ »
Biz Biz Olduğumuz İçin Sevildik
Bizi Satanları Bir Bir Sildik
Geride 3-5 Kişi Kalsakta İçimiz Rahat
Mutluyuz