0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
üzme gücünü sen
Ne kullanıyorsun?
Beni savun schoul sana ne veriyorsa 2 katı ulan ! nedersin ? hem ben sana istetmeden veririm sürekli item isteyip durmazsın bi düşün (:
Obaa adam kral ya screen tuşu bozulmuş falan Bence pvpde hıncını klavyeden çıkarttıgın için bozulmuş olabilir monitöründe de bi sıkıntı yoktur umarım Daha önce duydum monitöre kafa atıyormuşsunuz falan ne kadar doğru bilemem amma ve lakin sende böyle şeyler olsun istemeyiz. Ama daha önemlisi versuslarda dumur olup bu lafı yazman eğlenceli olmuş tabii. Bu konuya her baktığında iç çekiceksen konuyu yetkililere söyleyelim kilitlesinler. üzme gücünü sen
Bak abi senle sorunum yok birtek mali ve ozan abiyle sorunum var ama hepiniz düşman oldunuz . Serverde kimseyle kötü olmak istemiyorum biz yolumuza bakalım iyi çalmalar
Yok hayır her şey iyi güzel de, daha iki gün önce kendisi öldü. Print screen falan da almadım, aklıma bile gelmedi. Neden? Umrumda değil. Bunları fazla büyütmemek gerek,hehe.
Yok hayır her şey iyi güzel de, daha iki gün önce kendisi öldü. Print screen falan da almadım, aklıma bile gelmedi. Neden? Umrumda değil. Bunları fazla büyütmemek gerek, hehe.