Gönderen Konu: Beşiktaş 2011 Kadrosu  (Okunma sayısı 2421 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • evliler de sever
    • E-Posta
Ynt: Beşiktaş 2011 Kadrosu
« Yanıtla #75 : Şubat 26, 2011, 12:30:33 ÖS »

Not: Fenerbahçe karşısında, Türklüğe küfür eden, Türkleri sevmeyen Yunanistan'ın aşırı milliyetçi takımı PAOK'u destekleyenlerden TÜRKİYE ADINA KONUŞMASINI BEKLEYEMEYİZ, öyle değilmi? Beşiktaş taraftarının yaptığı gibi, bizde şimdi Türkiye adına değil kendi adımıza konuşuyoruz. :)

peki bunları biliyormusun

hani yok rengi siyah beyazmış, yok simgesi kartalmış, yok selanik'e göçen beşiktaşlılar kurmuşmuş falan filan...
hepsini geçtim, sırf beşiktaşlı sporcuları arisli holiganlardan korudukları için kurulması gereken dostluktur.

kimileri tesislerinde kendi oyuncusunu döverken, bunlar bütün yunanistan'ın tepkisini almalarına rağmen, tribünlerde beşiktaş için türk bayrağı açan adamlar.
kimileri beşiktaş ve galatasaray'ın avrupa'da kaybetmesi için dua ederken, bunlar bütün yunanistan'ın tepkisine rağmen, beşiktaş kafilesini koruyan adamlar.

sizin ne zekanız yeter bu dostluğu anlamaya...ne de ömrünüz...
sizin için vefa ve dostluk semt adıdır. iki ülkenin bayrağı farklıysa siz dost olamazsınız.

bizim tribünlerimizde ırk, dil, din ayrımcılığı yok.
biz sizin gibi ırkçı, faşist değiliz.

bizim dostlarımızı pasaportuna göre değil, yüreğine göre seçeriz.

beşiktaş-paok dostluğu, kimi köpeklere inat devam edecektir.

alıntı.

yani bi önceki topicde ülkendeki takıma istanbul'dan diye başka semtden diye bizans yalakası diyen adam bu sözleri söylemeye hakkı yok otur aşşaya şimdi.Fenerbahçenin yenilgisi bu dostluğa kesildi fenerbahçenin paok'a yenilmenin sebebi biz destekledik diyedir kesin.
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2011, 12:37:53 ÖS Gönderen: deligibi »
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam

Çevrimdışı Saldım Çayıra

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz!
    • E-Posta
« Yanıtla #76 : Şubat 26, 2011, 01:33:29 ÖS »

sakin ol şampiyon..
HASTASIYIZ DEDDEEEEE!!!

Çevrimdışı Elenora Forever

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
  • Forever Kingdom
    • E-Posta
« Yanıtla #77 : Şubat 26, 2011, 02:18:27 ÖS »
peki bunları biliyormusun

hani yok rengi siyah beyazmış, yok simgesi kartalmış, yok selanik'e göçen beşiktaşlılar kurmuşmuş falan filan...
hepsini geçtim, sırf beşiktaşlı sporcuları arisli holiganlardan korudukları için kurulması gereken dostluktur.

kimileri tesislerinde kendi oyuncusunu döverken, bunlar bütün yunanistan'ın tepkisini almalarına rağmen, tribünlerde beşiktaş için türk bayrağı açan adamlar.
kimileri beşiktaş ve galatasaray'ın avrupa'da kaybetmesi için dua ederken, bunlar bütün yunanistan'ın tepkisine rağmen, beşiktaş kafilesini koruyan adamlar.

sizin ne zekanız yeter bu dostluğu anlamaya...ne de ömrünüz...
sizin için vefa ve dostluk semt adıdır. iki ülkenin bayrağı farklıysa siz dost olamazsınız.

alıntı.

yani bi önceki topicde ülkendeki takıma istanbul'dan diye başka semtden diye bizans yalakası diyen adam bu sözleri söylemeye hakkı yok otur aşşaya şimdi.Fenerbahçenin yenilgisi bu dostluğa kesildi fenerbahçenin paok'a yenilmenin sebebi biz destekledik diyedir kesin.

Sen Türkiye'de adamları destekler sanal ortamlarda kardeşlik ve reklam peşinde koşarsan Paok taraftarıda arisli taraftardan senin topcularını korur. Paok'un Türk bayrağı açtığını ben hiç bir yerde görmedim, aksine Türklüğe küfürler savuran ne ırkçı/nefret söylenimi ile Türklere küfür eden bir taraftar topluluğu olarak bilinir Paok'lu taraftarlar. Bir maçta Beşiktaş için türk bayrağı açıp 31 maçta Türkiye'ye küfür eden adam açmasın benim bayrağımı istemez. ;)
Türkiye'de ilk bilinen kardeşlik, Karşıyaka ve Karagümrük kardeşliğidir. Bizim kardeşliğimiz öyle bir kardeşliktir ki her İstanbul'a gidişimizde Karagümrük'e uğramadan rahat edemeyiz. Tanımadığımız insanlara ''Ben Karşıyaka'lıyım Karşıyaka'dan geldim'' dediğinde seni bağrına basarlar evin yoksa ev ayarlarlar yemeğin yoksa yemek. Öyle sanaldan BİZ PAOKLA KARDEŞİZ diyip Paok Türkiye'ye geldiğinde maçlarına gitmekle kardeş olunmaz. Bizim derdimiz İSTANBUL'la değil. O bizans kelimesinide İstanbul için söylemeyiz, sadece İstanbul için söylesek zaten bir İstanbul takımı olan KARAGÜMRÜKLE 70'lerden beri kardeş olmazdık.
Dost dediğin kardeş dediğin Türk bayrağı açıyor dediğin Paok taraftarı İstanbul'a geldiğinde otobüslerden Fenerlilere saldırmak için indiğinde aynı anda hem Türk basın mensuplarına saldırmışlardır hemde Türk polisine. Bayrağımı ayaklar altına alıp çiğneyenle kardeş olan benim gözümde onunla aynıdır.

Not: İzmir'de Karşıyaka'da yaşıyorsun. Yaşında ufak zaten. Tv başından takım desteklemekle taraftarlık olunmaz. :)
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2011, 02:20:42 ÖS Gönderen: Elenora Forever »

-Selam bugla item kasıp kral olan panpalar.

- Elenora Forever.
- Forever Kingdom

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • evliler de sever
    • E-Posta
« Yanıtla #78 : Şubat 26, 2011, 03:08:16 ÖS »

Sen Türkiye'de adamları destekler sanal ortamlarda kardeşlik ve reklam peşinde koşarsan Paok taraftarıda arisli taraftardan senin topcularını korur. Paok'un Türk bayrağı açtığını ben hiç bir yerde görmedim, aksine Türklüğe küfürler savuran ne ırkçı/nefret söylenimi ile Türklere küfür eden bir taraftar topluluğu olarak bilinir Paok'lu taraftarlar. Bir maçta Beşiktaş için türk bayrağı açıp 31 maçta Türkiye'ye küfür eden adam açmasın benim bayrağımı istemez. ;)
Türkiye'de ilk bilinen kardeşlik, Karşıyaka ve Karagümrük kardeşliğidir. Bizim kardeşliğimiz öyle bir kardeşliktir ki her İstanbul'a gidişimizde Karagümrük'e uğramadan rahat edemeyiz. Tanımadığımız insanlara ''Ben Karşıyaka'lıyım Karşıyaka'dan geldim'' dediğinde seni bağrına basarlar evin yoksa ev ayarlarlar yemeğin yoksa yemek. Öyle sanaldan BİZ PAOKLA KARDEŞİZ diyip Paok Türkiye'ye geldiğinde maçlarına gitmekle kardeş olunmaz. Bizim derdimiz İSTANBUL'la değil. O bizans kelimesinide İstanbul için söylemeyiz, sadece İstanbul için söylesek zaten bir İstanbul takımı olan KARAGÜMRÜKLE 70'lerden beri kardeş olmazdık.
Dost dediğin kardeş dediğin Türk bayrağı açıyor dediğin Paok taraftarı İstanbul'a geldiğinde otobüslerden Fenerlilere saldırmak için indiğinde aynı anda hem Türk basın mensuplarına saldırmışlardır hemde Türk polisine. Bayrağımı ayaklar altına alıp çiğneyenle kardeş olan benim gözümde onunla aynıdır.

Not: İzmir'de Karşıyaka'da yaşıyorsun. Yaşında ufak zaten. Tv başından takım desteklemekle taraftarlık olunmaz. :)

kardeş değil dost demişim kardeşlikle dostluk farklı kavramlardır.Hem ben sana karşıyaka ile karagümrüğün arasında bi bağın olup olmadığını veya ne durumda olduğunu yazmadım.Beşiktaşın paok taraftarı ile niye dost olduğunu bi alıntıyla söyledim.İyi okuduysan sırf istanbullu die 3 büyüklere bizans yalakası dedin ve banlandın.Evet dediğin doğru kardeş takımlar arasında gittiğin yerde iyi karşılanırsın bu sadece senin takımın ve kardeş takımı için geçerli değil.Sadece niye paoklarla dost olduklarını belirttim ben.Ayrıca paoku savunduğum yok sitelerinde bi slayt gördükden sonra benimde onların hakkındaki görüşüm değişti ama sen gelipte kendi evinde fenerbahçeyi yenen paoku eski bi nedenden dolayı dost olan beşiktaşa laf atamassın.Ben izmirden değilim.Benim taraftarlığımı kendimden başkası bilemez.Tabi senin gibi karşıyakalıyım her maça giderim 10 senedir tribündeyim ayakları yapmadığım için sana sanal tarafar gözükebilirim.Ben taraftarlığımı tribüne gittiğimde yaparım bi oyun formunda değil.
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
  • Forever Kingdom
    • E-Posta
« Yanıtla #79 : Şubat 26, 2011, 03:31:41 ÖS »
kardeş değil dost demişim kardeşlikle dostluk farklı kavramlardır.Hem ben sana karşıyaka ile karagümrüğün arasında bi bağın olup olmadığını veya ne durumda olduğunu yazmadım.Beşiktaşın paok taraftarı ile niye dost olduğunu bi alıntıyla söyledim.İyi okuduysan sırf istanbullu die 3 büyüklere bizans yalakası dedin ve banlandın.Evet dediğin doğru kardeş takımlar arasında gittiğin yerde iyi karşılanırsın bu sadece senin takımın ve kardeş takımı için geçerli değil.Sadece niye paoklarla dost olduklarını belirttim ben.Ayrıca paoku savunduğum yok sitelerinde bi slayt gördükden sonra benimde onların hakkındaki görüşüm değişti ama sen gelipte kendi evinde fenerbahçeyi yenen paoku eski bi nedenden dolayı dost olan beşiktaşa laf atamassın.Ben izmirden değilim.Benim taraftarlığımı kendimden başkası bilemez.Tabi senin gibi karşıyakalıyım her maça giderim 10 senedir tribündeyim ayakları yapmadığım için sana sanal tarafar gözükebilirim.Ben taraftarlığımı tribüne gittiğimde yaparım bi oyun formunda değil.

Servera başladığım daha ilk gün senin ismin kulağıma geldi. Seni dövüp videoya çekene çeşitli ödüller vericekler bu serverda. :) Facenden baktımda 15 yasında falansın, İzmir Karşıyaka'da oturuyorsun. Gidip 15 yaşında bi arkadaşla muhattab olmak bana yakışmaz diye reddettim. Herkese ana bacı küfür ediyormuşsun, hepsi geldi kulağıma bir bir. 15 yaşınla İzmir'de oturduğuna göre televizyon seyircisinden başka hiçbirşey olamazsın. Burda yalan konuşup kendimizi kandırmayalım, öyle değilmi Orçun Olgun. :)

Ayrıca ben 10 senedir tribündeyim şöyleyim böyleyim ayakları yapmıyorum. Her biri doğru, varsa Karşıyaka'lı arkadaşın Merter Karşıyaka diye sorarsın. :)

Neyse konumuz bu değil, özel mesaj atıyorum.
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2011, 03:37:29 ÖS Gönderen: Elenora Forever »

- Elenora Forever.
- Forever Kingdom

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • evliler de sever
    • E-Posta
« Yanıtla #80 : Şubat 26, 2011, 03:35:59 ÖS »
Konuyu saptırıyorsun izmirden değilim dedim sana yazdıklarıma cevap ver sen boşver nereli olduğumu.Kimsenin anasına bacısınada sövcek kadar düşmedim kulaktan dolma laflarla gelme bana beni tanıyan tanıyor izmirden olmadığımı biliyor.Neden hep konuları farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun?baksana gülücükler felan ne yaptığını şaşırdın tartışıyoruz şurda hemen sanal tehtidlere başvurma yapma böyle.Bu yolla hiç bi yere gelemessin anca milletin gözünde ufalırsın.Beni kiminle karıştıyorsun bilmiyorum ama adını sanını şuraya yazda bende öğreniyim

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
  • Forever Kingdom
    • E-Posta
« Yanıtla #81 : Şubat 26, 2011, 03:39:05 ÖS »
Sanal tehdit atan yok. Konu dağılmasın diye özel mesaj attım. Oradan cevap verirsen sevineceğim.

@Beşiktaş güzel bi kadroya sahip fakat yıldızlar bekleneni veremedi.

- Elenora Forever.
- Forever Kingdom

Çevrimdışı Ljungberg Cuiviene

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Faceless Void
    • E-Posta
« Yanıtla #82 : Şubat 26, 2011, 03:41:32 ÖS »
Önce bir süper lige çıkın da , daha sonra tartışırız karşıyaka'yı . Ayrıca 18 yaşında bir çocuğun , hatta sakalları çıkmamış bir çocuğun yaş muhabbetine girmesi çok komik olmuş .
Küfür edemediğim için kendimi tam anlamıyla ifade edemiyorum , özür dilerim .

Ciara Cuiviene .

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
  • Forever Kingdom
    • E-Posta
« Yanıtla #83 : Şubat 26, 2011, 03:51:57 ÖS »
Önce bir süper lige çıkın da , daha sonra tartışırız karşıyaka'yı . Ayrıca 18 yaşında bir çocuğun , hatta sakalları çıkmamış bir çocuğun yaş muhabbetine girmesi çok komik olmuş .

Bay muhalefet, herkese muhalefet. :)

- Elenora Forever.
- Forever Kingdom

JR. PisLick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #84 : Şubat 26, 2011, 03:58:56 ÖS »
Yazılar incelene kadar konuyu kilitliyorum.