Gönderen Konu: Taslak hazır; 'Özerk Kürdistan' ?  (Okunma sayısı 3873 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı _Sasu_

• Üye
  • **
    • E-Posta
Ynt: Taslak hazır; 'Özerk Kürdistan' ?
« Yanıtla #30 : Şubat 22, 2011, 08:30:45 ÖÖ »
Herşey AKP'nin suçudur zaten. Bir ülkede spor müsabakasında tribünde küfür eden adamı cezaevine atmak için kanun çıkarılıyorda, ''Bizim muhattabımız APO'dur(Bebek katili olan)'' deyip mitinglerde, ''AMACIMIZ ÖZERK KÜRDİSTAN KURMAK'' diye bağıranları mecliste tutmak tamamiyle baştakilerin suçudur! Sen ADAM olsaydın teröristleri meclise sokmasaydın, bunların hiçbiri yaşanmamış olacaktı. Adamların zaten eşkiya olarak dağlarda varlıkları var bide milletvekili olarak mecliste varlıklarını sürdürüyorlar. Benim ülkemi bölmeye çalışanlar, mecliste benim paralarımla karın doyuruyorlar. Hoş tabi ülkeyi bölmek isteyen sadece BDP'lilermi, orasıda tartışılır.

Futbol için küfür eden adam döven bıçaklayan vs vs yapan adamların hepsini hadım edip sokağa salacaksın bence... Futbol işte keyfine varacaksın.Barcelona Real Madrid maçını izlerken herhangi birine küfür ediyormusun. Ama Karşıyaka Göztepe maçı olsa sövmekle kalmaz dalarsın.Ne farkı var ikisinde de futbol oyanıyor ikisinde de takımlar var.

Şimdi herkes diyor ki baraj yüzde 10 barajı kalkmalı...Kalkmamasını da AKP'nin faşist tutumuna bağlıyorlar. Ama sende diyorsun ki BDP'yi AKP sokuyor meclise.Hayır AKP sokmuyor baraj olduğu için bağımsız aday oluyorlar seçiliyorlar sonra partiye giriyorlar.Kalkmalımı evet ama şimdilik erken bence.

Bazı gerçekler var bunları göz ardı ederek birinin peşinden gitmek veya karşısında durmak Don Kişot'luk. Uzun uzun anlatamak isterdim ama üşeniyorum. Kısaca şunu yazayım bir ay öncenin dünya düzeni ile şimdi aynımı.Hayır değil. Hepiniz gördünüz Afrika yeniden yapılanıyor. Otuz sene önce kurmuşlardı düzeni şimdi yıktılar yeniden yapıyorlar. Yapan ABD değil İsrail değil yapan Sermaye,devletler sadece maşa. Dünyayı para yönetiyor.Ve bu para ne isterse herşeyi yapabiliyor.

Açmak için bir örnek vereyim...Geçenlerde Başbakan çıktı dediki Tüsiad toplantısında kendi araba markamızı yapmalıyız üretmeliyiz. Haklımı evet haklı. Peki ilk kim itiraz etti. Koç. Ne dedi teknolojimiz yetersiz. Yani yapmayız biz dedi.Neden Koç itiraz etti diye sormuyorum bile.Nedeni belli.
Peki bu Koç'u yüz kat bin kat güçlü olduğunu düşünün sermaye olarak ve hükümetide desteklediğini sizce Başbakan onun itiraz edeceğini bilerek öyle birşey söyler mi... Söylemez.Söyleyemez.

İşte dünyada ki sermaye kısaca böyle yönetiyor herşeyi.İşlerine ne geliyorsa onu yaptırıyorlar bir şekilde. Bizlerde ideolojilerimiz peşinden vatan kurtarmaya çalışıyoruz.Ve ben bu yüzden diyorum bugün AKP'yi yarın CHP'yi vs suçlayarak birşey olmaz. Herkes işini en iyi şekilde yapacak devlet rolünü iyi oynayacak bizde ekonomik olarak güçlü olacağız o zaman bizde bir yere geliriz memleket olarak.
« Son Düzenleme: Şubat 22, 2011, 08:32:11 ÖÖ Gönderen: _Sasu_ »

Çevrimdışı -Proletario-

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #31 : Şubat 22, 2011, 10:10:52 ÖÖ »
"en iyi dönemini yaşamaktadır."

bu cümleden sonra ne sakin olması ya?
senin "iyi" sözcüğünden anladığın başka sanırım

Çevrimdışı ElenoraFrvr

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Forever Kingdom
    • E-Posta
« Yanıtla #32 : Şubat 22, 2011, 01:44:22 ÖS »
    Futbol için küfür eden adam döven bıçaklayan vs vs yapan adamların hepsini hadım edip sokağa salacaksın bence... Futbol işte keyfine varacaksın.Barcelona Real Madrid maçını izlerken herhangi birine küfür ediyormusun. Ama Karşıyaka Göztepe maçı olsa sövmekle kalmaz dalarsın.Ne farkı var ikisinde de futbol oyanıyor ikisinde de takımlar var.

Şimdi herkes diyor ki baraj yüzde 10 barajı kalkmalı...Kalkmamasını da AKP'nin faşist tutumuna bağlıyorlar. Ama sende diyorsun ki BDP'yi AKP sokuyor meclise.Hayır AKP sokmuyor baraj olduğu için bağımsız aday oluyorlar seçiliyorlar sonra partiye giriyorlar.Kalkmalımı evet ama şimdilik erken bence.

Bazı gerçekler var bunları göz ardı ederek birinin peşinden gitmek veya karşısında durmak Don Kişot'luk. Uzun uzun anlatamak isterdim ama üşeniyorum. Kısaca şunu yazayım bir ay öncenin dünya düzeni ile şimdi aynımı.Hayır değil. Hepiniz gördünüz Afrika yeniden yapılanıyor. Otuz sene önce kurmuşlardı düzeni şimdi yıktılar yeniden yapıyorlar. Yapan ABD değil İsrail değil yapan Sermaye,devletler sadece maşa. Dünyayı para yönetiyor.Ve bu para ne isterse herşeyi yapabiliyor.

Açmak için bir örnek vereyim...Geçenlerde Başbakan çıktı dediki Tüsiad toplantısında kendi araba markamızı yapmalıyız üretmeliyiz. Haklımı evet haklı. Peki ilk kim itiraz etti. Koç. Ne dedi teknolojimiz yetersiz. Yani yapmayız biz dedi.Neden Koç itiraz etti diye sormuyorum bile.Nedeni belli.
Peki bu Koç'u yüz kat bin kat güçlü olduğunu düşünün sermaye olarak ve hükümetide desteklediğini sizce Başbakan onun itiraz edeceğini bilerek öyle birşey söyler mi... Söylemez.Söyleyemez.

İşte dünyada ki sermaye kısaca böyle yönetiyor herşeyi.İşlerine ne geliyorsa onu yaptırıyorlar bir şekilde. Bizlerde ideolojilerimiz peşinden vatan kurtarmaya çalışıyoruz.Ve ben bu yüzden diyorum bugün AKP'yi yarın CHP'yi vs suçlayarak birşey olmaz. Herkes işini en iyi şekilde yapacak devlet rolünü iyi oynayacak bizde ekonomik olarak güçlü olacağız o zaman bizde bir yere geliriz memleket olarak.

Evet haklısın bencede, ülkeleri ekonomi yönetmekte. Yani parası olan konuşuyor, üretimi çok olan konuşuyor. AKP geldi, ülkenin dış borçları artmadımı? Ülke dışa bağlı bir ülke olmadımı? Çiftçinin borcu var diye, üretim yapacağı ineği, tırpanı elinden alınmadımı? Ülkede çiftçilik, tarım şuan çokmu ideal noktalarda? Ben sana söleyim, çiftçilikde öldü tarımda. Ülkemizde bulunan meyveleri bile dışarıdan almaya başladık. Dışa bağlı ülkeler hiçbir zaman tam bağımsız olamaz. Şuanda RECEP TAYYİP ERDOĞAN dünyanın en zengin 3. başbakanımı? EVET. Peki ya Tayyip bey başbakan olmadan çokmu zengindi? HAYIR. Nerden geldi bu para? Ülkenin devlete ait kurumlarını özelleştirmek, yabancılara satmakmı ekonomik anlayıştır? Partilere bilmem kaç bin tl yardım parası veriliyor. NEDEN? Milyonlarca bez parçası yaptırıp tepelere assınlar diyemi? Yolsuzluk yapanların altlarında son model araçlar var, peki ya neden bütün gün tırnaklarıyla elleriyle kazıdığı toprakdan ülkeme üretim sağlayan çiftçimde araba bile yok?
Ben sana söylüyeyim ülkemizde çok fazla para var. O kadar çok para var ki hepsi haybeye ortaya atılıyor. Ülkemizin çoğrafi konumu o kadar çok güzel ki, her türlü meyve, sebze üretimini rahatlıkla yapabiliriz. Buna rağmen dış borç dış borç dış borç.

Sadece 2 dakikanızı ayırın. Bknz ne demiş Osman Paşa'mız;

http://www.facebook.com/video/video.php?v=180200528688489
« Son Düzenleme: Şubat 22, 2011, 01:45:27 ÖS Gönderen: ElenoraFrvr »
- Elenora Forever.

Çevrimdışı SharKesTeR

• Üye
  • **
« Yanıtla #33 : Şubat 22, 2011, 06:43:38 ÖS »
 Bu Halk bunu HAK EDİYOR. Takmayın kafanıza en iyi yöntem ülkeden kaçmak...
rei Von Blei
Einen Kraftstoff, Wie Benzin

Besiktas

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : Şubat 22, 2011, 06:53:39 ÖS »

Hangi ülkede yaşıyorsunuz?

Çevrimdışı -Proletario-

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #35 : Şubat 22, 2011, 07:07:48 ÖS »
işte senin gibi düşünen güçsüzler yüzünden bu faşistler en tepelerde.olmaları gereken yer 2metrekarelik oda.
sen kaçtın ülkenden ben kaçtım o kaçtı en sonunda herkes kaçtı ee sonra?senin ülkene sömürgeci köpekler konduğunda kendi toprağıymış gibi yaşadığında hiçmi üzülmeyeceksin?

Çevrimdışı SharKesTeR

• Üye
  • **
« Yanıtla #36 : Şubat 22, 2011, 08:12:03 ÖS »
Bana ne yükleniyosunuz vatandaş?! 30 Milyon insan Akp'ye oy atıyor.Hangi birine anlatcaksın ki? insanlara bişiyler anlatmaya çalıştığın zaman eleştirilen,dışlanan ve kötü olan yine sen oluyorsun.Belli bir yerden sonra insanın sabrı taşıyor artık.Kömüre buzdolabına aldanıp oyveren ZAVALLI BEYİNSİZLERLE aynı ülkede yaşamak insan onuruna yakışmıyor.Zaten bundan sonra ümit yok artık.

İş işten geçeli çoooook zaman olmuş.Yılanın başı küçükken kesilmeliydi.Varsın ülkeyi faşistler alsın bu halkada eziyet etsin.Etsinler abi etsinler.Bizim Halkımız bu kafayla daha çooook çile çeker daha çooook ezilir.Bu kafayla Sömürülmekten kurtulamaz.Hak ediyor bu Aptallar! Üzülerek Söylüyorum ki HAK EDİYORLAR!
« Son Düzenleme: Şubat 22, 2011, 08:16:34 ÖS Gönderen: SharKesTeR »
rei Von Blei

Çevrimdışı -Proletario-

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #37 : Şubat 22, 2011, 08:18:40 ÖS »
Bana ne yükleniyosunuz vatandaş?! 30 Milyon insan Akp'ye oy atıyor.Hangi birine anlatcaksın ki? insanlara bişiylere anlatmaya çalıştığın zaman eleştirilen dışlanan Kötü olan yine sen oluyorsun.Belli bir yerden sonra insanın sabrı taşıyor artık.Kömüre buzdolabına aldanıp oyveren ZAVALLI BEYİNSİZLERLE aynı ülkede yaşamak insan onuruna yakışmıyor.Zaten bundan sonra ümit yok artık.

İş işten geçeli çoooook zaman olmuş.Yılanın başı küçükken kesilmeliydi.Varsın ülkeyi faşistler alsın bu halkada eziyet etsin.Etsinler abi etsinler.Bizim Halkımız bu kafayla daha çooook çile çeker daha çooook ezilir.Bu kafayla Sömürülmekten kurtulamaz.Hak ediyor bu Aptallar! Üzülerek Söylüyorum ki HAK EDİYORLAR!
pesetmemeliyiz.direnmeli mücadele vermeliyiz bunun için
"mücadele eden yenilebilir, ama mücadele vermeyen çoktan yenilmiştir."
benim içimde hala bir umut var hala "güzel günler göreceğiz" diye düşünüyorum

Çevrimdışı SharKesTeR

• Üye
  • **
« Yanıtla #38 : Şubat 22, 2011, 08:39:42 ÖS »
Bırakın bölsünler ülkeyi beyler.Bölündükten sonra o bölünenler açlıktan ölücekler ortadoğuda zaten.Adamlar bizim sırtımıza yük zaten Vergi kaçırıyolar,uyuşturucu desen neredeyse manav bile satıyo.Sınırlardan yapılan kaçakçılık desen,Elektrik,su vs. hepsi kaçak...
rei Von Blei

Çevrimdışı _Sasu_

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #39 : Şubat 22, 2011, 09:29:44 ÖS »
Evet haklısın bencede, ülkeleri ekonomi yönetmekte. Yani parası olan konuşuyor, üretimi çok olan konuşuyor. AKP geldi, ülkenin dış borçları artmadımı? Ülke dışa bağlı bir ülke olmadımı? Çiftçinin borcu var diye, üretim yapacağı ineği, tırpanı elinden alınmadımı? Ülkede çiftçilik, tarım şuan çokmu ideal noktalarda? Ben sana söleyim, çiftçilikde öldü tarımda. Ülkemizde bulunan meyveleri bile dışarıdan almaya başladık. Dışa bağlı ülkeler hiçbir zaman tam bağımsız olamaz. Şuanda RECEP TAYYİP ERDOĞAN dünyanın en zengin 3. başbakanımı? EVET. Peki ya Tayyip bey başbakan olmadan çokmu zengindi? HAYIR. Nerden geldi bu para? Ülkenin devlete ait kurumlarını özelleştirmek, yabancılara satmakmı ekonomik anlayıştır? Partilere bilmem kaç bin tl yardım parası veriliyor. NEDEN? Milyonlarca bez parçası yaptırıp tepelere assınlar diyemi? Yolsuzluk yapanların altlarında son model araçlar var, peki ya neden bütün gün tırnaklarıyla elleriyle kazıdığı toprakdan ülkeme üretim sağlayan çiftçimde araba bile yok?
Ben sana söylüyeyim ülkemizde çok fazla para var. O kadar çok para var ki hepsi haybeye ortaya atılıyor. Ülkemizin çoğrafi konumu o kadar çok güzel ki, her türlü meyve, sebze üretimini rahatlıkla yapabiliriz. Buna rağmen dış borç dış borç dış borç.

Sadece 2 dakikanızı ayırın. Bknz ne demiş Osman Paşa'mız;

http://www.facebook.com/video/video.php?v=180200528688489

Bak şimdi...Aslında yazdıklarım AKP'yi savunmak gibi algılanabilir ama derdim o değil.Kendi adıma gidip kimseye oy atmadım atmamda hepsi aynı rengin farklı tonları benim için...

Borçların arttığı doğru ama sadece rakam olarak.
Borçlanma haddi diye birşey var işte bu had aslında düştü.
Yani benim için 1 milyon borç çok fazladır senin için 1 milyar borç birşey değildir.Çünkü ben bir milyonu ödeyemem sen bir milyarı ödeyebilirsin. Ama senin borcun benden fazla demek gibi birşey.

Özelleştirmeye gelince , yaşın kaç bilmiyorum ama ben çocukken Özal diye bir adam vardı 40 milyar dolara telekomu satacaktı Almanlara  kıyamet koptu bir kaç sene sonra 24 milyar dolara satacaktı yine kıyamet koptu. Sonra ne oldu Tayyip 6 milyar dolara sattı. Ve bu yazdığımdan emin ol Tayyip satmasaydı onu devirirler gelecek olandan 1 milyar dolara alırlardı... Araştır istersen merak edersen dünyada hiç bir büyük devletin telekomu devlete ait değil.Hepsi bizimkide dahil dev bir konsorsiyuma ait.

Çevrimdışı ElenoraFrvr

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Forever Kingdom
    • E-Posta
« Yanıtla #40 : Şubat 23, 2011, 12:22:12 ÖÖ »
Bak şimdi...Aslında yazdıklarım AKP'yi savunmak gibi algılanabilir ama derdim o değil.Kendi adıma gidip kimseye oy atmadım atmamda hepsi aynı rengin farklı tonları benim için...

Borçların arttığı doğru ama sadece rakam olarak.
Borçlanma haddi diye birşey var işte bu had aslında düştü.
Yani benim için 1 milyon borç çok fazladır senin için 1 milyar borç birşey değildir.Çünkü ben bir milyonu ödeyemem sen bir milyarı ödeyebilirsin. Ama senin borcun benden fazla demek gibi birşey.

Özelleştirmeye gelince , yaşın kaç bilmiyorum ama ben çocukken Özal diye bir adam vardı 40 milyar dolara telekomu satacaktı Almanlara  kıyamet koptu bir kaç sene sonra 24 milyar dolara satacaktı yine kıyamet koptu. Sonra ne oldu Tayyip 6 milyar dolara sattı. Ve bu yazdığımdan emin ol Tayyip satmasaydı onu devirirler gelecek olandan 1 milyar dolara alırlardı... Araştır istersen merak edersen dünyada hiç bir büyük devletin telekomu devlete ait değil.Hepsi bizimkide dahil dev bir konsorsiyuma ait.

Bizde zaten başımızdaki bu adam hep kötü şeyler yapıyor iyi şeyler yaptığı görülmedi demedik. Zaten sadece ülke zararına şeyler yapsa darbe falan olurdu, ayaklanma başlardı falan filan. Bu adam iyi şeyler yapıyor evet, fakat yaptığı yolsuzluklar ve ülkenin zararına yaptırımlar ülkeye kattığı iyiliklerden fazla bu bi gerçek. Doğru söylüyorsun tabikide, hepsi aynı rengin tonları. Başbakan olmadan önce açlıktan ağzı kokan oğlunun, başbakan oldukdan sonra gemileri oluyor, tesadüf olamaz. İnanıyorum ki şuanki tüm partilerin genel başkanları iktidara gelse aynısı olacak. Fakat tek bir kişi hariç, oda Osman Pamukoğlu. Ben diyorum ki; Osman paşa iktidara geçsin, dediklerini yapmasın veya yapamasın. Bende birdaha ne oy atarım ne oy attırırım. Siyaseti vatan aşkıyla yapmak gerek. Cebimize 3-5 milyon dolar girsin diye değil.
- Elenora Forever.