Yetkili Paneli > Dying Wish

Panpalar.

<< < (6/6)

Ljungberg Cuiviene:
Oğlum Bursa çocuğundan bir daha eksildi . Nasıl baş edicem ben bu apaçilerle :) ?
Neyse , planladığımız gibi . Sen geldiğinde bana haber veriyorsun , görüşüyoruz . Artık alkolün dibine mi vururuz , başka bir şeyin mi , orasına o zaman karar veririz .

Ha bu arada , oyuna da dönersen eğer ; biraz cüsseli ol . Seni göremiyorum bazen . Böyle yanından akıp gidiveriyorum :P

Selehaddin:
Eywallah beyler tamamen bıraktım. bu gecekide son actıondu allaha emanet.

Tufii Cuiviene.:
sevgili burki gıdıktan opuyorum seni :) telefon msn face vb şekilde irtibata geçeriz inşallah bırak bırakma cok önemli degil gene sevişcez biz senle = ) öptm

Aragorn of Bia:
Allaha emanet kardeş. Okulun sağ salim biter inşallah. Ben de bir işe başlayana kadar bu mod devam edip ben de bırakacam sanırım zati. Sen gidince ben zaten loot çekemiom kimse bana silah milah da vermez hani.

Inception:

--- Alıntı yapılan: Aragorn of Bia - 31 Aralık 2010, 03:21:15 ---Allaha emanet kardeş. Okulun sağ salim biter inşallah. Ben de bir işe başlayana kadar bu mod devam edip ben de bırakacam sanırım zati. Sen gidince ben zaten loot çekemiom kimse bana silah milah da vermez hani.

--- Alıntı sonu ---

Ben veririm silah milah selim ayıp edion panpa  :D

Burak , kendine çok iyi bak kardesim aynen selimin dediği gibi inşallah sağ salim biter okulun aksiyonda attığım büyük büyülere kızsanda tuttukları zaman güzel oluyor :) şimdi kimse söylemicek bana ben atıp durcam öyle büyüleri yerini arıcaz umarım en kısa zamanda sahalara geri dönersin sağ salim..

Arkadaşlığın muhabbetin ve herşey için teşekkür ederim kendi adıma. Allah'a emanet ol. Kal sağlıcakla.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git