Gönderen Konu: Başbakan'a Aslantepe Şoku  (Okunma sayısı 1422 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Safinaz

• # Yörünge Dışı
  • Yeni Üye
  • *
  • Sarah
    • E-Posta
Ynt: Başbakan'a Aslantepe Şoku
« Yanıtla #30 : Ocak 16, 2011, 08:29:15 ÖS »
Ha unutmadan, hayatında stad görmeyen adam, DEVLETE DİLENDİĞİ stadın açılışında stadın koltuklarını kırıyor. Şaşılacak olay değil tabi. Keşke bu stad tüm kulüplrin ortak malı olarak, bir olimpiyat stadı gibi kalsa da Galatasaray'ın dilenciliğinin komikliklerinin sonucunu görsek. Ölsek gülmekten, ölsek.
sen önce kendi forum accountun ile yazsana fake-ül islam.

Çevrimdışı zalimoyunbozan.

• # ilk uyarısını aldı
  • Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #31 : Ocak 16, 2011, 08:31:21 ÖS »
Yazdım yukarıda accountumu rahat ol sen.

Unutmadan, vergi muhabbeti yapan Galatasaraylı arkadaşlarımız da varmış. Vergiyle yapılan şeyler yalnızca belli kesimin malı olamaz. Eğer vergiyle yaptırdık o stadı diyorsanız, hepimiz gider oynarız maçımızı o stadda. Yok öyle dünya anlayacağınız. Dilenin, belki 10 puan da eklerler bu sezon skor tabelasına. İyi yapıyorsunuz bu işi.

Çevrimdışı Safinaz

• # Yörünge Dışı
  • Yeni Üye
  • *
  • Sarah
    • E-Posta
« Yanıtla #32 : Ocak 16, 2011, 08:33:12 ÖS »
Yazdım yukarıda accountumu rahat ol sen.

Unutmadan, vergi muhabbeti yapan Galatasaraylı arkadaşlarımız da varmış. Vergiyle yapılan şeyler yalnızca belli kesimin malı olamaz. Eğer vergiyle yaptırdık o stadı diyorsanız, hepimiz gider oynarız maçımızı o stadda. Yok öyle dünya anlayacağınız. Dilenin, belki 10 puan da eklerler bu sezon skor tabelasına. İyi yapıyorsunuz bu işi.
Süpersonik zekalı şahsiyet 150 gram et varmı kafatasının içinde ? Galatasaray SK o stad için ASY arazini verdi. ASY arazisinin beğenilmeyip iptal edilen ihale bedel 250+ milyon euro. Boş konuşma.

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #33 : Ocak 16, 2011, 08:47:33 ÖS »
asprin diğer stadlarda devletin anlayabiliyormusun hepsi 49 yıllığına kiralık  daha sonrada klupler stadları restore edebilir  arazi devletindir her zaman  fenerbahçe yıka yıka tekrar yaptı parça parça stadı beşiktaş da kopmle yıkıp yapmak istiyor    gs de yıkıp yapacaktı daha sonra bu araziyi mustafa sarıgül önermişti  olumlu karşılandı buraya yapıldı   ha gs tek kuruş harcamamış olabilir ama mecidiyeköydeki araziyi 2 yıl sonra tekrar bi sözleşme ile 49 yıllığına daha kiralama hakkına sahipti    oradaki araziyi devlete vererek yerine seyrantepede bi stad yaptırdı anlayabildinmi ?  ayrıyetten devlete ait olmayıpda gs nin rivada arazisi mevcut orayı zamanı gelince satabilir 600 milyon euro değeri war oranında alisamiyenin olduğu yere tt arenanı naynısını yapabilirdi  öyle olmadı böyle oldu araziyi satıp şuanda başka işlerde kullanabilir
Çevrimdışı.

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • Red Label
« Yanıtla #34 : Ocak 16, 2011, 08:52:10 ÖS »
Başlığı tam okumadım, az çok tahmin ediyorum neler yazıldığını.Öncelikle "ali samiyeni verdik" diyen galatasaraylı arkadaşlarım, ali samiyen'i siz kiraladınız ve yanılmıyorsam 2-3 sene sonra kiranız bitiyordu ali samiyenle ilgili. sizin olmayan 1.5 milyar ztrilyarlık araziyi nasıl oluyor da devlete bağışlıyorsunuz.

Siz kabul etseniz de etmezeseniz stadın tek çivisini bile siz çakmadınız. Islıkladığınız adam olmasa stadın maketine lego adamlarınızla girip çıkardınız. Eğer o adamı sevmiyorsanız, size BAĞIŞLADIĞI, sizin DİLENDİĞİNİZ stada da gitmeyiverin. Reddedin. Madem bu kadar "anti endüstriyel, anti paragözlük"sünüz, gitmeyin o stada. O staddaki başarılarla övünmeyin. Çünkü o stadı siz yapmadınız size devlet BAĞIŞLADI. Dilendiğiniz için BAĞIŞLADI. ACIDI. yapamıyordunuz.

Öncelikle bunları bilmenizi isterim. Bir Fenerbahçe'li stadından Recep Tayyip Erdoğan'ı ıslıklayabilir çünkü Fenerbahçe'ye maddi getirisi büyük şeyler yaptırmadı. Bir stad gibi, beşiktaşlılar da ıslıklayabilir göztepeliler de. Ancak o adamın yaptırdığı stada giden bir Galatasaraylı ıslıklayamaz. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan sizin patronunuz artık. Kulübünüzün tek ümidi olan stadı size bağışladı. Alkışlayacaksınız, yağ çekeceksiniz PAŞA PAŞA. Çünkü el şeyiyle gerdeğe girdiniz ve şimdi ceremesini çekeceksiniz.

Keyfine göre burada prim yapmak için 105 senelik klubün taraftarına dilenci deme hakkını kendine bulamazsın. Ağzını toplamanı rica ediyorum.

Bu ülkede futbolu, tuttuğu takımı siyasetten öne koyan milyon tane insan var. Önce Recey Bey bunu düşünsün, Galatasaray'ı karşısına almak istiyorsa. Klavyenizin edebiyle yazın, sen kime alkışlayacaksın yağ çekeceksin diyorsun?

« Son Düzenleme: Ocak 16, 2011, 08:53:56 ÖS Gönderen: Dakmor »
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
  • www.istanbul.edu.tr/isudak
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #35 : Ocak 16, 2011, 08:57:57 ÖS »
Ucu siyasete dayanan konular bu yüzden kilitleniyor...Kilitlenmek zorunda bırakılıyor malesef. Sivrinin biri çıkıyor abuk subuk yazı yazıyor,daha da sivri diğeri çıkıp kafasının  içindeki et miktarını sorguluyor...

Fikirlerimizi hakaret edemeden malesef paylaşamıyoruz...
The person you've called,is busy now..

Çevrimdışı zalimoyunbozan.

• # ilk uyarısını aldı
  • Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #36 : Ocak 16, 2011, 09:06:31 ÖS »
Keyfine göre burada prim yapmak için 105 senelik klubün taraftarına dilenci deme hakkını kendine bulamazsın. Ağzını toplamanı rica ediyorum.

Bu ülkede futbolu, tuttuğu takımı siyasetten öne koyan milyon tane insan var. Önce Recey Bey bunu düşünsün, Galatasaray'ı karşısına almak istiyorsa. Klavyenizin edebiyle yazın, sen kime alkışlayacaksın yağ çekeceksin diyorsun?

Forumdaki Adnan Polat taraftarlarını unutmuşum ben yahu. Şöyle bir durum var ortada, eğer bir stad için parmağını kaldırmıyorsan, o stadı yapan adamı ıslıklamayacaksın. Onurlu insanların bu gibi durumda yapacağı iki şey vardır;

1. Stadı sana yapan insana saygı duyarsın, görüşüne yine katılmazsın ama saygı duyarsın.
2. Madem nefret ediyorsun, onun stadına gitmezsin. Sen hem onun stadını kullan, hem ona küfret. Yok öyle dünya vallahi.

Çevrimdışı Mert Reyiz

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Reyiz.
    • E-Posta
« Yanıtla #37 : Ocak 16, 2011, 09:09:25 ÖS »
Cehalet gerçekten kötü birşey.

Sahaya atılanların minder olduğunu gayet iyi biliyorum.ultrAslan! lı değilim Galatasaray'lıyım.Siz kendinizi öyle görüyorsanız söyleyecek söz yok zaten.Kendi grubunuzda değil diye herkesi fenerlide yaparsınız hainde.

Al buyur kırılan koltuklar...

Al buda helal olsun ultrAslan! dediğiniz grubun bugünkü mesajı...

Kamuoyuna Duyurulur!

Sevgili Galatasaray'lı kardeşlerim,

Avrupa'nın en modern stadlarından birine sahip olmanın haklı gururunu bu akşam hep beraber yaşadık. Bu stadın projesinden yapımına kadar geçen süreçte tüm emeği geçen kişilere, Başkanlarımıza ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz teşekkür ve minnetlerimizi borç biliriz.

Özellikle batıya açılan pencere olan Galatasaray'ımızın böyle bir mabede kavuşması için tüm bürokratik engelleri ortadan kaldıran, yapım aşamasında ise tüm birimlerin bil fiil 24 saat çalışması için gerekli talimatları veren, tabiri caizse bu stadın bitmesini belkide tüm Galatasaray'lılardan daha fazla isteyen ve bekleyen Başbakanımızın bugün stadımızda protesto edilmesi ne spor ahlakı ne siyasi görüş nede ezeli rekabetle adlandırlılabilir.

Daha düne kadar eski stadımızda şu yok, bu yok diye sitem edenler bize bu imkanın verilmesini sağlayan Başbakanımıza ancak teşekkür etmeli ve alkışlamalıydılar. Siyasi görüşleri için fırsat bekleyen bu aciz kişilerin Türk misafir perverliğini ve ahte vefalarını tekrar gözden geçirmelerini şiddetle tavsiye ediyorum.

Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a tüm iyi niyeti ve katkılarından dolayı ultrAslan olarak teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

Oğuz ALTAY
ultrAslan Genel Koordinatörü Paylaş:   

Kardeşim gördüğün koltukların üstünde zıplandığında kırılmış gördüğün üzere.
Biz yaşasın ultrAslan demiyoruz yaşasın ' tam bağımsız ' ultrAslan diyoruz aradaki ironiyi anlarsın inşallah.

*Mert Reyiz
*Cortez Biohazard
*Corty Biohazard

*isteyene gider hiç farketmez.

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • Red Label
« Yanıtla #38 : Ocak 16, 2011, 09:11:35 ÖS »
Küfür eden mi var? Islık veya alkışla protesto yüzyıllardır uygulanan en medeni protesto yöntemidir. Cepten kuruş çıkmadan alınmadı bu tapu, bu arada toki baskanı olacak kişiliksizin aciz dedigi buyuk adamın fotoğafını koyuyorum. Yıl 2004

Elindeki de aslantepe arazisinin tapusudur, teminat verilerek alınmıştır, mevcut arazinize de imar izniyle inşaat yaptırmak takdir edersinki taşeronluğu üstlenecek kişilerin kapıştığı bir yarıştır, televizyonlardan her izlediğinize kanmayın, ayrıca Adnan Polat tuttuğum bir başkan değildir, daha önceki yönetimin payesini kendine biçmeye çalışmadıkça hakkını teslim ederim ama çok sevgili Recep Bey ne kadar dün aciz duruma düşmüşse, Adnan Polat da özürleriyle düşmüştür.

Aciz duruma düşmeyen taraftadır, çünkü bu durumda bile belki de hayatında hiç gitmediği bir yola izdihamda ezilme riskine karşın gelmiştir orada yerini almıştır.

Hiçbir şekilde o taraftara dilenci diyemezsin, aciz duruma sen düşersin

« Son Düzenleme: Ocak 16, 2011, 09:50:11 ÖS Gönderen: Dakmor »
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

Çevrimdışı Skeleton Necrimus

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #39 : Ocak 16, 2011, 09:11:43 ÖS »
çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı? :D

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Mert Reyiz

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Reyiz.
    • E-Posta
« Yanıtla #40 : Ocak 16, 2011, 09:12:29 ÖS »
Daha yazmassın heralde asprincim  :P

*Mert Reyiz
*Cortez Biohazard
*Corty Biohazard

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #41 : Ocak 16, 2011, 11:22:23 ÖS »
Ben olaya bambaşka bir yönden bakıyorum..

Devlet istese yapmazdı gibi veya sadece bir stat yapıldığı için insanların birşeyleri sineye çekmesini beklemiyorum.. Hani 5 kuruş olayına hiç girmek istemiyorum. Sonuçta bu takımlar büyük kitleleri peşlerinden sürükleseler de birer şirketler topluluğudur. Devlet nasıl ki tekstilde vergileri indiriyorsa, nasıl ki turizmi destekliyorsa, nasıl ki tekno parklar kurup AR-GE de yatırım yapıyorsa spor alanında da yapacaktır. Yapmak zorundadır da.Futbolcular sadece küçük bir kesim asıl önemli olan gişedeki adamdan stat içinde ki güvenlik görevlisi; kısaca insanlar ekmek yiyiyor. Ülke reklamını yazmama gerek yok..

Benim anlamadığım.
Bir stat açılıyor ve başbakan açılışa davet ediliyor. Ne olursa olsun herşey bir yana misafire böyle davranmak, ne örfümüzde var, ne de töremizde..
Hani orası spor merkezi, siyasetin yeri orası zaten olmamalı.

Her neyse daha fazla da uzatmamak adına; benim gözümde galatasaray camiası büyük ayıp etmiştir. Tabii ki bu sadece galatasaraya ait bir meziyet değildir. Diğer 2 takım da olsa aynı olayları görürdük diye tahmin etmek zor olmasa gerek. Bu bizim milli değerlerimizin nasıl yozlaştığının göstergesi ve bizim ayıbımızdır diye düşünüyorum..

Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

Çevrimdışı Mert Reyiz

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Reyiz.
    • E-Posta
« Yanıtla #42 : Ocak 16, 2011, 11:26:27 ÖS »
Pakize açılışı tamamen izledin mi ?

*Mert Reyiz
*Cortez Biohazard
*Corty Biohazard

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • The Biohazard..
    • E-Posta
« Yanıtla #43 : Ocak 16, 2011, 11:35:39 ÖS »
Devlet istese yapmazdı gibi veya sadece bir stat yapıldığı için insanların birşeyleri sineye çekmesini beklemiyorum.. Hani 5 kuruş olayına hiç girmek istemiyorum. Sonuçta bu takımlar büyük kitleleri peşlerinden sürükleseler de birer şirketler topluluğudur. Devlet nasıl ki tekstilde vergileri indiriyorsa, nasıl ki turizmi destekliyorsa, nasıl ki tekno parklar kurup AR-GE de yatırım yapıyorsa spor alanında da yapacaktır. Yapmak zorundadır da.Futbolcular sadece küçük bir kesim asıl önemli olan gişedeki adamdan stat içinde ki güvenlik görevlisi; kısaca insanlar ekmek yiyiyor. Ülke reklamını yazmama gerek yok..

Daha bugün gazetelerde vardı, Yıldırım Demirören'in açıklamaları.

Alıntı yapılan: Yıldırım Demirören
Hep birlikte Türk futbolunu bir yere getirmeye çalışıyorsak, kulüplerin en önemli sorunu vergi konusudur. Kulüplerin en büyük ihtiyacı gelir kaynağı yaratmaktır. 800 trilyon vergi ödeyen bir iş adamıyım. Ama kulüplere gelince farklı. Biz sosyal hizmet yapıyoruz. Toplumu birarada tutuyoruz, ama sinema salonu kadar değerimiz yok. Orada KDV yüzde 8, bizde yüzde 18” ifadelerini kullandı.

Reklam yapa yapa "stad yaptım ben, sonra yuhaladılar beni" diyeceğine, önce kulüplerin üzerindeki vergi sorununu kaldırsınlar.

Bunu siz istediniz.
http://www.erepublik.com/en/referrer/amiwrong Gel, E-Vatandaş Ol!

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #44 : Ocak 16, 2011, 11:38:40 ÖS »
dayı vergi almasa bu devlet nereden para koyacak kasasına zaten ülkenin yarısından fazlası bi şekilde vergi kaçırıyor zaten herkez adam gibi vergisini ödese bazı şeylerde o kadar aşırı vergi olmayacak bence
Çevrimdışı.