Gönderen Konu: Zulm  (Okunma sayısı 709 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı VEYSİ

• Üye
  • **
    • E-Posta
Zulm
« : Şubat 11, 2011, 10:27:19 ÖÖ »
ON YAŞINDAKİ SELÇUK ÖZER, BABASI CAFER ÖZER'LE BİRLİKTE BRİTAİN'IN KENAR MAHALLELERİNİN BİRİNDE TEK GÖZ BİR ODADA YAŞIYORDU. BABASININ EMEKLİ MAAŞI DIŞINDA BİR GEÇİM KAYNAKLARI YOKTU. ANNESİ KENDİSİNİ DOĞURURKEN ÖLMÜŞTÜ. BABASININ BU YÜZDEN HEP KENDİSİNİ SUÇLADIĞINI HİSSEDERDİ.

BABASI CAFER ASABİ BİR ADAMDI. İÇKİ İÇER, KUMAR OYNARDI, TÜM GÜN SARHOŞ GEZERDİ. İÇKİ VE KUMAR PARASINI NEREDEN BULDUĞU MEÇHULDÜ. SELÇUK'U OKULA YAZDIRMAMIŞTI AMA ONU BİR İŞTE DE ÇALIŞTIRMIYORDU. YAPACAK BİR İŞİ OLMAYAN SELÇUK ÜST KATLARINDA OTURAN ÖĞRETMEN BAY JENİFIRLARIN EVİNE GİDERDİ. BAY JENİFIR DA YALNIZ BİR ADAMDI. BELKİ BU YÜZDEN SELÇUK'U OĞLU OLARAK GÖRÜRDÜ. ONA KİTAPLARINI VERİYOR, MATEMATİK, FEN BİLGİSİ ÖĞRETİYORDU. SELÇUK'UN PARLAK BİR ZEKASI OLDUĞUNU ÇOKTANDIR FARKETMİŞTİ. BU ÇOCUĞUN MUTLAKA OKUMASI GEREKİYORDU.

BİR SABAH YİNE KİMBİLİR HANGİ BATAKHANEDEN EVİNE DÖNEN CAFER BEY'İ GÖRÜP ONU KENARA ÇEKTİ. OĞLUNU MUTLAKA OKUTMASI GEREKTİĞİNİ, SELÇUK'UN ÇOK PARLAK BİR ÇOCUK OLDUĞUNU SÖYLEDİ ONA. SARHOŞ BABA BAY JENIFIR'IN SÖZLERİNE ALDIRIŞ ETMEDİ. ONA OĞLUNU RAHAT BIRAKMASINI EĞER BİR DAHA OĞLUNUN YANINA YAKLAŞACAK OLURSA YUMRUĞUNUN TADINA BAKACAĞINI SÖYLEDİ. BAY JENIFIR BU TİP TEHDİTLERE PABUÇ BIRAKACAK CİNSTEN BİR ADAM DEĞİLDİ. İDEALİSTTİ. KAFASINA KOYDUĞUNU MUTLAKA YAPARDI. GENÇ CAFER NE OLURSA OLSUN OKUYACAKTI.

- Öyle ya da böyle... Bu çocuk mutlaka okuyacak!

DEVAM EDECEK

Çevrimdışı Three Days Grace

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
Ynt: Zulm
« Yanıtla #1 : Şubat 12, 2011, 12:09:05 ÖS »
bu hikayeden bir cacık olmaz sebebi ise rp değil. Normal hikayedir bu. Rpnin ne olduğunu bilmeden başka topiclere "BU HİKAYEDEN BİR CACIK OLMAZ" demen gülünç bir durum.

Çevrimdışı _Sasu_

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : Şubat 12, 2011, 12:13:31 ÖS »
Bay Jenıfır ne ya :=)

Çevrimdışı VEYSİ

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Şubat 13, 2011, 04:30:51 ÖÖ »
bu hikayeden bir cacık olmaz sebebi ise rp değil. Normal hikayedir bu. Rpnin ne olduğunu bilmeden başka topiclere "BU HİKAYEDEN BİR CACIK OLMAZ" demen gülünç bir durum.

HİKAYE BRİTAIN'DA GEÇİYOR NORMAL HİKAYE OLDUĞUNU KABUL ETMİYORUM.

Çevrimdışı Mcmenemen

• Üye
  • **
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=10000066053
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Şubat 13, 2011, 06:05:04 ÖÖ »
ALL CAPSA CEZA YOKMUYDU ACABA MODERATOR ABILER

Guildleriniz itina ile yıkanır

Elieen Numenor Clear Acc

Trollmü lan o ?

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • evliler de sever
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : Şubat 13, 2011, 10:52:45 ÖÖ »
herif rp bölümünü mahvediyor bitanede mod çıkıp engel olmuyor
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam

Çevrimdışı mithatt

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : Şubat 13, 2011, 03:18:59 ÖS »

Cahilsen anlatıyım. İngilterenin ingilizce ve yerel adı british/britain dir. 3 4 ülkenin birleşimi ile Great Britain olmuştur. Senin anlattığın hikaye ingilterede geçiyor.( örnek bay jenıfır) Ha diretirsen Ultimadaki britain de geçiyor diye, şunu derim sana. Rp dediğin tür sadece bir oyunun içerisinde bir şehirde geçmesi demek değildir. Normal hayatta mümkün olmadığı şeylerin sihirlerin ejderhaların vs orta çağ usülüne göre uyarlanmış versiyonudur. Daha çok ayrıntılı anlatabilirdim ama zamanım kısıtlı. Anlayabileceğin şekilde anlattım.

Çevrimdışı VEYSİ

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : Şubat 13, 2011, 03:46:04 ÖS »
Cahilsen anlatıyım. İngilterenin ingilizce ve yerel adı british/britain dir. 3 4 ülkenin birleşimi ile Great Britain olmuştur. Senin anlattığın hikaye ingilterede geçiyor.( örnek bay jenıfır) Ha diretirsen Ultimadaki britain de geçiyor diye, şunu derim sana. Rp dediğin tür sadece bir oyunun içerisinde bir şehirde geçmesi demek değildir. Normal hayatta mümkün olmadığı şeylerin sihirlerin ejderhaların vs orta çağ usülüne göre uyarlanmış versiyonudur. Daha çok ayrıntılı anlatabilirdim ama zamanım kısıtlı. Anlayabileceğin şekilde anlattım.

ÖYKÜLERİMDE BASİT İNSANLARIN SADE YAŞAMLARINA YER VERİYORUM. BRİTAIN'IN KENAR MAHALLELERİNDE GEÇEN BU HİKAYEDE EJDERHALARIN VE BÜYÜLERİN YER ALMAMASI NORMAL.
AYRICA ORDAKİ JENIFIR İNGİLİZCEDEKİ JENNIFER'DAN GELMİYOR ELFÇE'DEN GELİYOR. ELFÇEDE JENIFIR İSMİ "HAYIR SAHİBİ, GÜLER YÜZLÜ" ANLAMINA GELİR.

Çevrimdışı mithatt

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : Şubat 13, 2011, 03:58:21 ÖS »
salladığın ne kadarda belli. Bana kaynak gösterirmisin elfçe hakkında? Eminim elfçeyi kimin bulduğunuda bilmiyorsundur. Ama onuda sallamadan sana ben söyliyim. Yüzüklerin efendisinin yazarı J.R.R Tolkien buldu. Daha doğrusu kendi yarattı. Bana burda rp biliyorum havalarına girme. Bir şeyleride kıvırma. Yazdığın rp değil, normal bir hikayedir. Söyler misin bana ultima online'da fen bilimleri nerde var. Alchemist dersen o simyacıdır. Kimyacı değil. 100 yıl 200 yıl öncesine kadar kimya yoktu. Simyacılık vardı. Senin hikayen ultima online dünyasında geçiyorsa, oyun hakkında hiç birey bilmiyorsun demektir.

Çevrimdışı Ljungberg Cuiviene

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Faceless Void
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Şubat 13, 2011, 04:03:49 ÖS »

;D ;D :D
Küfür edemediğim için kendimi tam anlamıyla ifade edemiyorum , özür dilerim .

Ciara Cuiviene .

Çevrimdışı VEYSİ

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : Şubat 13, 2011, 04:19:06 ÖS »
salladığın ne kadarda belli. Bana kaynak gösterirmisin elfçe hakkında? Eminim elfçeyi kimin bulduğunuda bilmiyorsundur. Ama onuda sallamadan sana ben söyliyim. Yüzüklerin efendisinin yazarı J.R.R Tolkien buldu. Daha doğrusu kendi yarattı. Bana burda rp biliyorum havalarına girme. Bir şeyleride kıvırma. Yazdığın rp değil, normal bir hikayedir. Söyler misin bana ultima online'da fen bilimleri nerde var. Alchemist dersen o simyacıdır. Kimyacı değil. 100 yıl 200 yıl öncesine kadar kimya yoktu. Simyacılık vardı. Senin hikayen ultima online dünyasında geçiyorsa, oyun hakkında hiç birey bilmiyorsun demektir.

O ZAMAN BİZLERİ ULTİMA DÜNYASINDA ÇOCUKLARIN OKULLARDA ALDIĞI EĞİTİM KONUSUNDA AYDINLAT DA DOĞRUSU NEYMİŞ ÖĞRENELİM.

Çevrimdışı mithatt

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : Şubat 13, 2011, 04:22:29 ÖS »
Ultima online dünyasındaki eğitim durumunu öğrenmen kendi imkanlarınla çok zordur.. Ama dersen o zaman kiyacılıkta vardır? O yoktur işte. Sen gördün mü alchemist vendorda aspirinin antibiyotiğin satıldığını?

Kabul etsende daha fazla ezilmesen? Rp yapmasını bilmiyorum de, normal hikaye yazıyorum de. Rahatla.

Çevrimdışı VEYSİ

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : Şubat 13, 2011, 04:33:13 ÖS »
Ultima online dünyasındaki eğitim durumunu öğrenmen kendi imkanlarınla çok zordur.. Ama dersen o zaman kiyacılıkta vardır? O yoktur işte. Sen gördün mü alchemist vendorda aspirinin antibiyotiğin satıldığını?

Kabul etsende daha fazla ezilmesen? Rp yapmasını bilmiyorum de, normal hikaye yazıyorum de. Rahatla.

BEN KİMYA'DAN BAHSETTİĞİMİ HATIRLAMIYORUM HİÇBİR YERDE. FEN BİLGİSİ DEDİM SADECE. FASULYE PAMUK DENEYİ GİBİ ŞEYLER YANİ. BASİT ŞEYLER. NE BİLİYİM HANGİ HAYVANLAR ETOBURDUR, HANGİLERİ ETOBURDUR, HANGİ BİTKİLERİN GÖVDESİ ODUNSUDUR FALAN... BU TİP ŞEYLER.

O ÇAĞLARDA FEN BİLGİSİ NAMINA NE BİLİNİYORSA, MÜFREDET DOĞRULTUSUNDA, BAY JENIFIR KÜÇÜK SELÇUK'A ONLARI ÖĞRETİYOR ÖYKÜMDE.

Çevrimdışı mithatt

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : Şubat 13, 2011, 04:42:16 ÖS »
Diyorum işte!!! O zamanlarda pamuğa fasulye ekmezlerdi!!!! Özellikle ultima online'da!! Laf anla biraz. "Müfredet"(omg:S) sistemi bile orta çağlarda yoktu. Hangi alemdesin bilmiyorumda. Dahada yazmıyorum. Son mesajım bu. Laf anlatmak yoruldum. Rp bölümünü mafhediyorsun. Yetkililer sana dokunmuyor. Devam edebilirsin cahilliğine.

Çevrimdışı -Proletario-

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : Şubat 13, 2011, 05:08:53 ÖS »
var ya moralim sıfırdı.bu cümleden sonra kahkaha ata ata güldüm p.