Gönderen Konu: 20.02.2011 Beşiktaş - Fenerbahçe Maçı  (Okunma sayısı 897 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • evliler de sever
    • E-Posta
Ynt: 20.02.2011 Beşiktaş - Fenerbahçe Maçı
« Yanıtla #15 : Şubat 22, 2011, 06:46:05 ÖS »
yapıcak yorum yok çünkü , hakem her iki tarafa görede yalnış kararlar verdi.Schuster yalnış kadro çıkartarak , ferrari bi yerinde olmadan bilinçsizce faul yaparak almeida kaçırdığı %100 gol pozisyonuyla maçı hediye etmiştir zaten.Almeida o golü atsaydı durum daha farklı olabilirdi.Fener ilk yarı güzel oynadı ama 2 1 öne geçtikten sonra top tamamen beşiktaşın kontrolündeydi ki ferrari o penaltıyı yaptırana kadar sonra olanlar oldu zaten.Güzel maçtı tebrik etmek lazım. Kendi takımının transferlerinin ücretini bilmiyip beşiktaşın aldığı adamların ismine göre kafadan fiyat sallıyan sanki verdikleri paralar kendi cebinden çıkıyomuş gibi yorum atan arkadaşlar var , bu adamlarla konu tartışılmaz zaten
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam

Besiktas

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Şubat 22, 2011, 06:51:25 ÖS »
bu adamlarla konu tartışılmaz zaten

Skor taraftarı onlar. Her yerde görmek mümkündür..

Çevrimdışı ElenoraFrvr

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Forever Kingdom
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : Şubat 22, 2011, 07:54:50 ÖS »
Bu maçı Beşiktaş'ın almasını istiyordum. Çünkü zirveye en yakın taraf Fenerbahçe. Beşiktaş'ın zaten şampiyon olması imkansız, bu maçı alsaydı Trabzon'un önü açılacaktı. Bizans yalakaları şampiyon olacağına anadolu takımı şampiyon olsun.
- Elenora Forever.

Çevrimdışı SharKesTeR

• Üye
  • **
« Yanıtla #18 : Şubat 22, 2011, 09:14:27 ÖS »
Bu maçı Beşiktaş'ın almasını istiyordum. Çünkü zirveye en yakın taraf Fenerbahçe. Beşiktaş'ın zaten şampiyon olması imkansız, bu maçı alsaydı Trabzon'un önü açılacaktı. Bizans yalakaları şampiyon olacağına anadolu takımı şampiyon olsun.

Konuyu sapıtma! Fenere .ok atma! Kendi takımınla uğraş!

Eğer tarafsız faydalı bir yorumda bulunucaksan buyur.Edep yahu :-\
(Hiç kimse hiç bir takımı sevmek zorunda değildir ama Bizans yalakaları gibi AĞIR bir hakarette'de bulunamaz) 
rei Von Blei
Einen Kraftstoff, Wie Benzin

Çevrimdışı ElenoraFrvr

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Forever Kingdom
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : Şubat 22, 2011, 09:18:47 ÖS »
Konuyu sapıtma! Fenere .ok atma! Kendi takımınla uğraş!

Eğer tarafsız faydalı bir yorumda bulunucaksan buyur.Edep yahu :-\
(Hiç kimse hiç bir takımı sevmek zorunda değildir ama Bizans yalakaları gibi AĞIR bir hakarette'de bulunamaz) 

Konuyu saptıran yok kardeşim. Konu Fenerbahçe ve Beşiktaş maçı, bende yorumumu paylaştım. Bizans yalakası olan sadece Fenerbahçe değil. Beşiktaş ve Galatasaray takımlarıda buna dahil. Anadoluda İstanbul takımları ''Bizans Takımı'' diye anılır. Herşeyden önce bilgi gerekli değilmi. Senin yaşın kadar tribün kovaladım ben. Edep nedir senden iyi bilirim merak etme. :)
- Elenora Forever.

Çevrimdışı SharKesTeR

• Üye
  • **
« Yanıtla #20 : Şubat 22, 2011, 09:25:17 ÖS »
Biliyoruz herhalde.
Fakat yinede tribünde kullandığınız kalıplaşmış aptalca sözlerinizi burda paylaşmayınız.Bakın mesela şimdi ben Karşıyaka'ya Gâvur izmir takımı falan desem ne kadar aptalca olur dimi? Aynı zihniyet...
rei Von Blei
Einen Kraftstoff, Wie Benzin

Çevrimdışı ElenoraFrvr

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Forever Kingdom
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : Şubat 22, 2011, 09:39:32 ÖS »
Biliyoruz herhalde.
Fakat yinede tribünde kullandığınız kalıplaşmış aptalca sözlerinizi burda paylaşmayınız.Bakın mesela şimdi ben Karşıyaka'ya Gâvur izmir takımı falan desem ne kadar aptalca olur dimi? Aynı zihniyet...

Evet. Türklük gavurluksa bizde gavuruz, derdim. Tüm anadolu aynı şeyi söylüyorsa bu bi gerçektir demektir. İzmir'e gavur diyenler sınırlı sayıdadır. :)
- Elenora Forever.

Çevrimdışı Heineken

• Üye
  • **
  • Jessica
« Yanıtla #22 : Şubat 22, 2011, 10:28:19 ÖS »
yapıcak yorum yok çünkü , hakem her iki tarafa görede yalnış kararlar verdi.Schuster yalnış kadro çıkartarak , ferrari bi yerinde olmadan bilinçsizce faul yaparak almeida kaçırdığı %100 gol pozisyonuyla maçı hediye etmiştir zaten.Almeida o golü atsaydı durum daha farklı olabilirdi.Fener ilk yarı güzel oynadı ama 2 1 öne geçtikten sonra top tamamen beşiktaşın kontrolündeydi ki ferrari o penaltıyı yaptırana kadar sonra olanlar oldu zaten.Güzel maçtı tebrik etmek lazım. Kendi takımının transferlerinin ücretini bilmiyip beşiktaşın aldığı adamların ismine göre kafadan fiyat sallıyan sanki verdikleri paralar kendi cebinden çıkıyomuş gibi yorum atan arkadaşlar var , bu adamlarla konu tartışılmaz zaten

almeida hediye etmedi volkan takımını ipten aldı ki buna hediye diyorsan maç o noktaya gelene kadar Fenerbahçenin kaçırdıkları Beşiktaşın tüm pozisyonlarından fazla dk 5 te golü buluyorz,dia karşı karşıya kaçırıyor,başka bir pozisyonda vuruyor direkten dönüyor,niang karşı karşıya atamıyor,emrenin topunu rüştü 90 dan alıyor,mehmet topuz bomboş vuruyor yandan dışarı,ferrari luganoyu bir güreşçi edasıyla indiriyor hakem devam diyor ve son olarak kırmızı kart görmesi gereken ekrem beraberlik golünü atıyor. 
     Senin yaptığın yorumlara sadece yazıklar olsun denir,objektif ol gs taraftarı olduğunu belli etmeden yorum yap,çocuklaşmayın ! Fenerbahçe maçı eze eze hakede hakede kazanmıştır.
CEMAAT FENERLE BAŞA ÇIKAMAZ !

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • evliler de sever
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : Şubat 22, 2011, 10:54:56 ÖS »
dediğim gibi sizle cidden tartışılmaz ben beşiktaşlı olarak yorum attım oraya + olarak görme problemlerin var onları giderde gel yorum yaz galatasaylı demiş herif ya göz var nizam var.Ben zaten fenerbahçeyi tebrik etmişim ama gitmiş almeidanın atamadığı pozisyona takılmış herif.Tamam senin dediğin gibi olsun volkan çıkarttı golü takımını ipten aldı.Haklısın OK.Ama yazdklarım geçerli , volkan golü çıkartamasaydı , schuster akıllı kadro çıkartsaydı , ferrari adam gibi oynasaydı herşey farklı olabilirdi.Mutlu oldun mu ? Bu arada çocuklaşırsam senin gibi olurum ondan hiç niyetim yok sizle harbi tartışılmaz

Skor taraftarı onlar. Her yerde görmek mümkündür..
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam

Çevrimdışı Heineken

• Üye
  • **
  • Jessica
« Yanıtla #24 : Şubat 23, 2011, 12:24:31 ÖÖ »
olsaydılarla olsaydı bu iş 4. yıldızı takmaya çalışıyoduk bu sene son hafta da kaçırdığımız şampiyonluklarla  ;) 5 tane seçenek sunmuşsun o olsaydı bu böyle olsaydı falanlar filan olsaydı skor taraftarı dediğin adam maçta takımını yanlız bırakmadı deplasmandaydı ayık ol  ;)
« Son Düzenleme: Şubat 23, 2011, 12:53:08 ÖÖ Gönderen: Heineken »

Çevrimdışı Mert_Reyiz

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • ultrAslan
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : Şubat 23, 2011, 02:52:51 ÖS »
Ayık ol hea gfb alayına gider hea patates ederler hea sizi  ;D

*Mert Reyiz
*Cortez Biohazard
*Mert Biohazard

Çevrimdışı Saldım Çayıra

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz!
    • E-Posta
« Yanıtla #26 : Şubat 23, 2011, 03:20:08 ÖS »
abi abartmayın ya altı üstü 3 puan aldık.
HASTASIYIZ DEDDEEEEE!!!

Çevrimdışı Heineken

• Üye
  • **
  • Jessica
« Yanıtla #27 : Şubat 23, 2011, 03:37:10 ÖS »
Ayık ol hea gfb alayına gider hea patates ederler hea sizi  ;D

size neler oldu bu sene be mert  ;D

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • evliler de sever
    • E-Posta
« Yanıtla #28 : Şubat 23, 2011, 04:10:20 ÖS »
olsaydılarla olsaydı bu iş

doğru söylüyorsun olsaydılarla olsaydı bu iş bursadan gol haberi olurdu.

Çevrimdışı Heineken

• Üye
  • **
  • Jessica
« Yanıtla #29 : Şubat 23, 2011, 05:02:51 ÖS »
keşke +18 yapsalardı forumu Allaha emanet.