Gönderen Konu: İbrahim Tatlıses Kafasından Vuruldu.  (Okunma sayısı 1929 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
Ynt: İbrahim Tatlıses Kafasından Vuruldu.
« Yanıtla #45 : Mart 15, 2011, 07:58:43 ÖS »
Herkesın kısısel fıkırlerı vardır karışmak kımseye dusmez.Olduyse sevınıyorsa sevındıgı ıcın ona laf atınca onun gorusu degısmez ya da oldugune uzulen bırıne neden uzuluyorsunkı felan gıbısınden akıl vermek..

Kısaca bırı yazmışsa olurse sevınırım ya da bırısı olurse cok uzulurum dıye sızene arkadaşım?Adamın fıkırlerı sıze mı kalmış.Sevmıyorsa ya da sevıyorsa vardır kendınce haklı sebeblerı sıze mı dustu yargılamak?Üzüldüysen belırtırsın,sevındıysen belırtırsın olur bıter.Birbirinize bulasmak ıcın fırsat arıyorsunuz yeminle.

O degılde yılmaz özdil dılı surtse neyse adam bıldıgın adnan yiyişenses diyor ya dsaf .Yorumlardan adnandaki d yide soylemese degısık bır isim olabılırmıs felan demısler ahahah :D

Çevrimdışı Mcmenemen

• Üye
  • **
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=10000066053
    • E-Posta
« Yanıtla #46 : Mart 15, 2011, 08:30:36 ÖS »
japanyo kalbimde dolayısıyla ibrahime yer kalmadı ama allah şifa versin kader kısmet

Guildleriniz itina ile yıkanır

Elieen Numenor Clear Acc

Trollmü lan o ?

Çevrimdışı ~Proletario~

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #47 : Mart 15, 2011, 08:43:40 ÖS »
Herkesın kısısel fıkırlerı vardır karışmak kımseye dusmez.Olduyse sevınıyorsa sevındıgı ıcın ona laf atınca onun gorusu degısmez ya da oldugune uzulen bırıne neden uzuluyorsunkı felan gıbısınden akıl vermek..

Kısaca bırı yazmışsa olurse sevınırım ya da bırısı olurse cok uzulurum dıye sızene arkadaşım?Adamın fıkırlerı sıze mı kalmış.Sevmıyorsa ya da sevıyorsa vardır kendınce haklı sebeblerı sıze mı dustu yargılamak?Üzüldüysen belırtırsın,sevındıysen belırtırsın olur bıter.

nasıl ya?bi insan ölünce nasıl sevinebilir başka bi insan.gerçekten merak ediyorum bu vurulma olayı "ölürse şevineceğim" diyenlerin gözü önünde olsaydı acaba yine "ohh geberdi iyi oldu" diyebilecekler miydi?
haklısın o kişinin şahsi düşünceleridir ama o düşünceler aşırı derecede yanlıştır.
eğer sen bir insanın öldüğüne sevinebiliyorsan senin katil olabiliten diğer insanlara nazaran daha fazladır.

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #48 : Mart 15, 2011, 08:51:33 ÖS »
ölecek olan kişi her kim olursa olsun. daha öncesinde  her ne iş çevirdiyse, ne yaptıysa yapsın  hiç kimsenin  "o adam hak etmişti zaten" deme lüksü yok bence ona biz karar veremeyiz. belki geç bile kalındı  daha fazlasınımı hak etti  yada hiç hak etmedi
Çevrimdışı.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : Mart 15, 2011, 10:01:24 ÖS »
nasıl ya?bi insan ölünce nasıl sevinebilir başka bi insan.gerçekten merak ediyorum bu vurulma olayı "ölürse şevineceğim" diyenlerin gözü önünde olsaydı acaba yine "ohh geberdi iyi oldu" diyebilecekler miydi?
haklısın o kişinin şahsi düşünceleridir ama o düşünceler aşırı derecede yanlıştır.
eğer sen bir insanın öldüğüne sevinebiliyorsan senin katil olabiliten diğer insanlara nazaran daha fazladır.

Bahsi geçen kişi için bir şey hissetmıyorum ıyı ya da kötü ama benım şahsen ölürse sevinecegım kısıler var.Herkesın olabılır.Sebebinide belirtmek zorunda degıl kımse bence.En azından öldüğüne sevınıpte burada cok uzuldum umarım ıyı olur demıyorlar,yani dürüstçe ne düşünüyorlarsa bu konu hakkında onu soyluyorlar.

Katıllıkle alakası dahi yok.Bu dusunceye ıten sebeblerı vardır sevınenlerın.Yaptıgı etık olmayan bır davranıs olabılır ya da agzından cıkan bırılerını kızdıracak kötü bir laf.Dersenkı her ne olursa olsun insan ölmeyi hak etmıyordur diye.Bende derımkı burada sapık bır herıf 26 yasında yan apartmanımda kapıcıydı ve 7 yasında bır kız cocuguna tacizde bulundu ve suan hapıste 1 yıl hapıs yedı.Ben o adamın şahsen idamına dahi sevinirdim ve o 1 yıl hapısten sonra o adam akıllanırmı hiç sanmam.Şimdi ben bu adam ölürse sevınırsem katıl olarak mı algılanıcam yapma allah askına.Emınım boyle bir şey senınde cevrenden bırıne gelse ya da haberlerde okusan bu adam ölse üzülmezsin aksıne sevınırsın.

Tabi bu sadece benım cevremden bır ornektı boyle bır sey yapmıstır demıyorum ibrahım tatlıses ama yınede mılletı sınırlendırecek bır sey yapmıstır belkıde o yüzden boyle dusunuluyordur.Yoksa ne ıstesınler adamdan en kotu banane derler.

« Son Düzenleme: Mart 15, 2011, 10:10:22 ÖS Gönderen: Tyalieva Biohazard »

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • evliler de sever
    • E-Posta
« Yanıtla #50 : Mart 15, 2011, 10:43:00 ÖS »
26 yaşındaki herifle 7 taciz olayıyla ilgili bi durum yok ortada adamın attığı mesaj "ölürse sevineceğim" ne bir açıklama var neden niçin diye ama ölürse sevinirmiş bak bak adamında sanki çok umrumda ya birisi isanlığını unutmicak senin o adam için sevinmeye sebeblerin var ama böyle farklılık yaratığım ve ilgi çekeyim diye ölürse sevineceğim diye bi mesaj atmanın anlamı yok
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : Mart 15, 2011, 10:49:44 ÖS »
Yok o 26 yasındakı herıfın tacız olayını arkadaşın,"olurse sevıncegım dıye dusunursen bırısı ıcın katıl olabılıten daha fazladır ınsanlar ıcın" demıstı onun ıcın dedım.Olayla ılgılı bır benzetme soz konusu degıl zaten.

Doğru tabi ölürse sevinecegım gıbı bır sözde bulunmak her ne olursa olsun acımasızca duruyor.Öyle bir şey denılcekse neden boyle dusundugunu belırtmelı yani ne yapmıskıde olurse sevınıcekmıs.

Edit:Bu arada ibrahim tatlıses ıcın olurse sevınırım gıbı bır sey kast etmıyorum.Ama olurse uzulurumde demıyorum.Sadece ölürse sevinirim diyenleri için ortada bir sebeb vardır belkı ondan sevıneceklerını belırtmıslerdır diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: Mart 15, 2011, 11:00:11 ÖS Gönderen: Tyalieva Biohazard »

Çevrimdışı ~Proletario~

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #52 : Mart 15, 2011, 10:58:17 ÖS »
Bahsi geçen kişi için bir şey hissetmıyorum ıyı ya da kötü ama benım şahsen ölürse sevinecegım kısıler var.Herkesın olabılır.Sebebinide belirtmek zorunda degıl kımse bence.En azından öldüğüne sevınıpte burada cok uzuldum umarım ıyı olur demıyorlar,yani dürüstçe ne düşünüyorlarsa bu konu hakkında onu soyluyorlar.

Katıllıkle alakası dahi yok.Bu dusunceye ıten sebeblerı vardır sevınenlerın.Yaptıgı etık olmayan bır davranıs olabılır ya da agzından cıkan bırılerını kızdıracak kötü bir laf.Dersenkı her ne olursa olsun insan ölmeyi hak etmıyordur diye.Bende derımkı burada sapık bır herıf 26 yasında yan apartmanımda kapıcıydı ve 7 yasında bır kız cocuguna tacizde bulundu ve suan hapıste 1 yıl hapıs yedı.Ben o adamın şahsen idamına dahi sevinirdim ve o 1 yıl hapısten sonra o adam akıllanırmı hiç sanmam.Şimdi ben bu adam ölürse sevınırsem katıl olarak mı algılanıcam yapma allah askına.Emınım boyle bir şey senınde cevrenden bırıne gelse ya da haberlerde okusan bu adam ölse üzülmezsin aksıne sevınırsın.

Tabi bu sadece benım cevremden bır ornektı boyle bır sey yapmıstır demıyorum ibrahım tatlıses ama yınede mılletı sınırlendırecek bır sey yapmıstır belkıde o yüzden boyle dusunuluyordur.Yoksa ne ıstesınler adamdan en kotu banane derler.

problem dürüstçe ne düşündüklerini söyleyip söylememeleri değil.problem bir insanın ölümüne sevinmek.

o senin kapıcının yaptığının cezası ölüm olmasada ağır bir cezayı haketmiş.ibrahim tatlısesi bu sübyancı herifle aynı kefeye koymak bir mi sence?

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : Mart 15, 2011, 11:07:54 ÖS »
Hayır tabıkıde koymuyorum onu sadece olurse sevınıyorsa bır ınsan katılden farkı ne gıbı bır benzetme yapmısın.Ben onu ornek verdım ve o adam ölürse acık acık ben sevinirim yani.Agır cezayı hak etmıs hak etmesıne ne yaparsa yapsın umrumda degıl ısterse 1 yıl yatsın ısterse omur boyu hapıs.Ama olurda hapıste ya da dısarda bır şekilde ölürse ben uzulmem sevınırım.

Yani bende zaten savunmuyorum aslında olurse sevınırım dıyenlerı ama belkı dıyorum boyle demelerının altında bır sebeb vardır.Gerçi bu sebebi belirtmeleri gerekirdi.

Misalen:
Ölürse cok sevınecegım,cunku .......  gibisinden

anlatabılmısımdır umarım.Yoksa yanı bende savunmuyorum yalnıs anladın.Ama buyutmeyede gerek yok sevınıyorsa sevınıyordur kendı bılecegı şeydir.Sen onu ne kadar yargılasanda ne kadar soyledıgını acımasızca bulsanda bunu adama karşı soyleyınce adamın o fıkrı degısmıyor.Demek ıstedıgım bır noktada bu yani.Boşuna tartışma cıkacaktır.

Neyse boş yere konusuyoruz dedigim gibi sevinen sevinir,üzülen üzülür.İlk başta yargılamanızdakı sebeb anlamıyorumdan kastım bu.Adam o postu edıtlese bıle sanıyormusunkı adam akıllandı :)

Çevrimdışı ~Proletario~

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #54 : Mart 15, 2011, 11:45:29 ÖS »
sonuç ne olursa olsun bir insanın,küçük çocuklara tecavüz etmemiş,70yaşında emekli maaşını çekip evine giden teyzeyi öldüresiye dövüp parasını almamış vb. işleri yapmamış bir insana ölümü layık görmek berbat birşey.ki ayrıca bu yukarda bahsettiğim işleri yapan kişileri de öldürmek bence yanlıştır.eğer onun yaşamasına veya ölmesine sen karar veriyorsan sen o adamın tanrısısındır demektir.

Çevrimdışı Blackrainbow

• Kıdemli Üye
  • Guild Master Of The Burn'Out
    • E-Posta
« Yanıtla #55 : Mart 15, 2011, 11:48:29 ÖS »
Emniyet müdürlüğü Tatlıses'e sıkılan 11 kurşundan sadece 1'inin isabet etmesinden dolayı Sabri Sarıoğlu'ndan şüphelendiklerini açıkladı.
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn

Çevrimdışı ~Proletario~

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #56 : Mart 16, 2011, 12:08:08 ÖÖ »
Emniyet müdürlüğü Tatlıses'e sıkılan 11 kurşundan sadece 1'inin isabet etmesinden dolayı Sabri Sarıoğlu'ndan şüphelendiklerini açıkladı.
ya offfffffff ;D
eğer sen bulduysan bu espriyi harbi helal ;D

Çevrimdışı aLén*

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #57 : Mart 16, 2011, 03:22:13 ÖÖ »
Köpeklerin duası kabul olmayacak.Gökten kemik yağmayacak.

İmparator yaşayacak !

Çevrimdışı _Sasu_

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #58 : Mart 16, 2011, 07:22:50 ÖS »
Köpeklerin duası kabul olmayacak.Gökten kemik yağmayacak.

İmparator yaşayacak !
O kaa