Yetkili Paneli > Dying Wish
Dying Wish
Riki Martin:
27'sinde 21 sularında sunucu açılacakmış eğer problem olmaz ise . Bizimkiler ona göre ayarlasınlar kendilerini :)
Suzsed:
Harbiden koydu bu olay güzel günler geçirmiştik beraber, 4 yıl içinde beni çeken hatalarıma kızmayan herkese çok teşekkür ederim bu saatten sonra dönsemde sadece craft oynarım (önceden ne oynuyorsam :) ) şaka bir tarafa yavaş yavaş pwp öğrenmeye başlamıştım sağlık olsun...
_Sasu_:
--- Alıntı yapılan: realkhan - 21 Mart 2011, 19:12:26 ---Ouz abi, şöyle içimizi dökeceğimiz bir sayfa aç... Ben şu kalleşliği yaptım dercesine bir duvar olsun...
İtiraflar diye... :)
Özledim lan :(
--- Alıntı sonu ---
Buraya yaz işte Selcuk'cum...
realkhan:
--- Alıntı yapılan: Suzsed - 22 Mart 2011, 12:46:46 ---Harbiden koydu bu olay güzel günler geçirmiştik beraber, 4 yıl içinde beni çeken hatalarıma kızmayan herkese çok teşekkür ederim bu saatten sonra dönsemde sadece craft oynarım (önceden ne oynuyorsam :) ) şaka bir tarafa yavaş yavaş pwp öğrenmeye başlamıştım sağlık olsun...
--- Alıntı sonu ---
Sedat Craft oynamana ve hatta sunucu geldiğinde kasman için her şartta destekliyorum, hoş geldin adamım ya :)
Suzsed:
--- Alıntı yapılan: realkhan - 22 Mart 2011, 13:42:36 ---Sedat Craft oynamana ve hatta sunucu geldiğinde kasman için her şartta destekliyorum, hoş geldin adamım ya :)
--- Alıntı sonu ---
Kasacağım kasacağım ama oğuz abi oynarsa :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git