Yetkili Paneli > Dying Wish

Dying Wish

<< < (5/7) > >>

Riki Martin:
27'sinde 21 sularında sunucu açılacakmış eğer problem olmaz ise . Bizimkiler ona göre ayarlasınlar kendilerini :)

Suzsed:
Harbiden koydu bu olay güzel günler geçirmiştik beraber, 4 yıl içinde beni çeken hatalarıma kızmayan herkese çok teşekkür ederim bu saatten sonra dönsemde sadece craft oynarım (önceden ne oynuyorsam :) ) şaka bir tarafa yavaş yavaş pwp öğrenmeye başlamıştım sağlık olsun...

_Sasu_:

--- Alıntı yapılan: realkhan - 21 Mart 2011, 19:12:26 ---Ouz abi, şöyle içimizi dökeceğimiz bir sayfa aç... Ben şu kalleşliği yaptım dercesine bir duvar olsun...

İtiraflar diye... :)

Özledim lan :(

--- Alıntı sonu ---

Buraya yaz işte Selcuk'cum...

realkhan:

--- Alıntı yapılan: Suzsed - 22 Mart 2011, 12:46:46 ---Harbiden koydu bu olay güzel günler geçirmiştik beraber, 4 yıl içinde beni çeken hatalarıma kızmayan herkese çok teşekkür ederim bu saatten sonra dönsemde sadece craft oynarım (önceden ne oynuyorsam :) ) şaka bir tarafa yavaş yavaş pwp öğrenmeye başlamıştım sağlık olsun...

--- Alıntı sonu ---

Sedat Craft oynamana ve hatta sunucu geldiğinde kasman için her şartta destekliyorum, hoş geldin adamım ya :)

Suzsed:

--- Alıntı yapılan: realkhan - 22 Mart 2011, 13:42:36 ---Sedat Craft oynamana ve hatta sunucu geldiğinde kasman için her şartta destekliyorum, hoş geldin adamım ya :)

--- Alıntı sonu ---

Kasacağım kasacağım ama oğuz abi oynarsa :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git