Gönderen Konu: Büyük Ihanet ( Quest Bölüm 1 )  (Okunma sayısı 1480 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nydrian

• Oyun Görevlisi
  • Üye
  • World Builder
    • E-Posta
Büyük Ihanet ( Quest Bölüm 1 )
« : Ekim 03, 2011, 04:33:23 ÖS »
Quest Tanıtım Videosu :  

Revolution Uo - Büyük Ihanet ( Quest Bölüm 1 )

Quest Hikayesi :

Alıntı
Tanrıların da hayalleri vardır, sonsuz güce rağmen ulaşamayacakları tek bir değer kör etmiştir gözlerini.Karşılıksız sevgi.Büyük yapıları,
temiz sokakları, güler yüzlü insanları ile Şehrin Lordu British'e beslenen karşılıksız sevgi hayallerinin bir yansıması , gözlerinin gördüğü en aydınlık
ufuk çizgisiydi.Büyük heykeller ilk gün ki gibi parıldar, huzurla gök yüzüne bakardı.Lord British şehirin bu huzuru içerisinde daha bir güvendeydi
herzaman.

Bu güzel şehirdeki heybetli kalesinde güzel bi sabaha , mükemmel kahvaltısı ile başlamıştı o gün.Onu hiç bir zaman yanlız bırakmayan en güvendiği
dostları, askerleri ve komutanları yanındaydı.Her sabah olduğu gibi kahvaltıdan sonra tek tek hepsinin suratına bakmaya başladı, amacını ona yakın olanlar
çok iyi bilirdi, heybetinden ona söylenemeyen kişisel sorunlarını arardı gözlerinde dostlarının.Sıranın başında bekleyen silah ustası Merlin ile başladığında gözleri tamamen hüzün dolmuş ve bazı şeyler hissetmişti o kara gözlerde ama sessizliğini koruyup yanlız kalacagı zamanı beklemeyi seçen Lord British ilk kez bir kararından pişman olacağını bilmiyordu.

Kahvaltı sonrası çayını içmeye bahçeye çekildiğinde Nyrdrianı çağırmalarını istedi ama dakikalar sonrasında gelen cevap onu kuşkulndırdı."Lordum kendisi kaleden atı ile hızla uzaklaşmış.! " sözü üzerine hızla ayağa kalktı ve kalenin kapısına çıktı . Çok uzakta tozu dumana katarak ilerleyen kara atı ile Merlin'i gördü.Odasına cıktı balkonunda simsiyah bir zarf farketti kırmızı mühürlü ve yanında kaos damgalı bir hançer. Mektubun sonunda ise ihanetin tadı sana daha acı gelecek yazıyordu.! Terk edildiğini ve ihanete uğradığını anladığında çok geç olmuştu. Şehirin kapılarına kadar dayanan beklenmeyen kaos güçlerinden gelen horultular herşeyi belli etti.

Ordular hızla kaleden çıktı ve şehirde bir arbede başladı. Masum çocuk dinlemeden kıyım yapan katiller kaos güçleri şehiri kan gölüne çeviriyordu.British de silahlarını kuşanıp savaş meydanı olan güzel sokaklarda kılıç sallamaya başladığı anda Blacktorn görüldü uzaklardan. Katil lordunun yanındaki siyah atlının Merlin olduğunu farkettiğinde en büyük yenilgisini almış yaşlı kahramanın gözlerinden bir damla yaş akmıştı kan dolu sokaklara.Savaş 2 gün boyunca devam etti , büyük bir yenilgiye uğrayan Lord British kalan askerleri ile birlikte kaçmak zorunda kaldılar.

Şehir uzun bir savaş sonrası kaos un Blacktorn'un eline geçmiş , kara bayraklar dalgalanmaya başlamıştı. Bulutlar daha bir siyah sokaklar hiç olmadığı kadar acı doluydu.Tezgahtar ise kimisi ölmüşdü kimiside dükkanlarını kapatıp kaçmışlardı.Hızla British'in hazinesinin yanına giden Blacktorn ve Merlin hazine odasına yöneldiler. Kimsenin bilmediği efsanelere konu olan bu odanın kapısını kırdıklarında kocaman odanın ortasında sadece bir kutu farkettiler. Olamazdı büyük hazine bir kutuya sığamazdı.! Sinir ile açtılar kendi bıraktıklarına benzeyen bir hançer vardı sadece , basit bir demirci yapmıştı belliki paslanmış tahtası çürümeye başlamıştı.Yanında ki yazıda ;

" Tanrıları bile kıskandırabilecek kadar büyük hazinem Merlin evladım Merlin,bu hançer sana hayat versin, özgürlük o bedenden sıyrılmak ile başlayacak.. " yazıyordu .

Şaşkınlıkla kafalarını kaldırdıklarında duydukları büyü dolu ses onları korkutmuş ve telaşlandırmıştı...

İhanetin acısını tadma sırası Blacktorne deydi...

Quest Konusu :

Merlin Lord British'in çok güvendiği bir o kadar oğlu kadar sevdiği birisidir.Ancak Lord British bu güvenden pişman olacağını bilmiyordu.Blackthorne Merlin'e altın , şöhret ve saygı teklif edip onu kendi tarafına çekiyor ve Lord British büyük bir ihanet'e uruyor.Bu ihanetin sonucunda şehirde büyük bir savaş çıkıyor...

Kahramanlar :

Quest Başlangıç Tarihi : 08.10.2011 - Cuma

Quest Bitiş Tarihi : 09.10.2011 - Pazar
« Son Düzenleme: Ekim 08, 2011, 06:35:52 ÖS Gönderen: Nydrian »

Çevrimdışı Schindler

• Üye
  • **
  • Veliaht Of Do'Urden - Cehennet Do'urden
    • E-Posta
Ynt: Büyük Ihanet ( Quest Bölüm 1 )
« Yanıtla #1 : Ekim 05, 2011, 11:50:33 ÖÖ »
wuuuuu (: yüreğine sağlık güzel olmuş.

British brtiaini unutabilir artık (:
ォ          The Do Urden            ォ
               ⎝⏠⏝⏠⎠           

Egoist değilim// YENİDEN!

Çevrimdışı blackthorn

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : Ekim 05, 2011, 11:59:33 ÖÖ »
inş kalabalik olur oyun. daha güzel olur ozmn.

Çevrimdışı Nydrian

• Oyun Görevlisi
  • Üye
  • World Builder
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Ekim 05, 2011, 03:15:37 ÖS »
Okuduğunuz için ben teşekkür ederim.

Çevrimdışı inanc78

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Ekim 05, 2011, 05:29:23 ÖS »
Rothschild'lar olarak, gereken yapılacaktır...
Kashiwa Rothschild

Çevrimdışı Nydrian

• Oyun Görevlisi
  • Üye
  • World Builder
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : Ekim 07, 2011, 08:53:19 ÖÖ »
Quest maç nedeni ile 1 gün ertelenmiştir.08.10.2011 Cumartesi günü saat 20.00'da başlayacaktır.
« Son Düzenleme: Ekim 07, 2011, 09:24:39 ÖÖ Gönderen: Nydrian »

Çevrimdışı inanc78

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : Ekim 07, 2011, 01:39:10 ÖS »
....maç nedeni ile yok bayramdan dolayı yok bilmem neden dolayı, in game içi aktiviteler ertelenirmi ya. hadi diyelim ertelendi..bu maçın olacağı 1 ay önceden belli, sabahın 8'indemi bu bilgi verilir.

loncayı böyle yaptıgınız sürece kapalı tutmayı düşünüyorum. bilginize. gerek yok...
görünen köy kılavuz istemiyor.

edit: kelimelerinize dikkat edin. / cBlack
« Son Düzenleme: Ekim 07, 2011, 04:26:48 ÖS Gönderen: cßlack »
Kashiwa Rothschild

Çevrimdışı cßlack

• ~
  • Kıdemli Üye
« Yanıtla #7 : Ekim 07, 2011, 04:29:24 ÖS »
....maç nedeni ile yok bayramdan dolayı yok bilmem neden dolayı, in game içi aktiviteler ertelenirmi ya. hadi diyelim ertelendi..bu maçın olacağı 1 ay önceden belli, sabahın 8'indemi bu bilgi verilir.

loncayı böyle yaptıgınız sürece kapalı tutmayı düşünüyorum. bilginize. gerek yok...

bu asabiyet nedir? sanki hesabını kapattık. Abartı tepki vermeye ne kadar çok meraklısınız. iptal etmedik, alt tarafı bir gün ertelendi. Maç bir ay öncesinden belliydi evet. Bu atlanmış. ama bizde Questi 1 saat kala ertelemedik. Ayrıca keyfimiz içinde ertelemedik. Zaten az oyuncu sayısı daha da azalmasın. Quest az oyuncuyla heba olmasın daha fazla zevk alınsın diye.
« Son Düzenleme: Ekim 07, 2011, 04:33:30 ÖS Gönderen: cßlack »

Çevrimdışı Cryptic

• Yeni Üye
  • *
  • Arthas Ex Burn-Sharon Ex Burn-Liv
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : Ekim 08, 2011, 08:57:09 ÖÖ »

Bu gibi insanlara ne yapsanız yaranamazsınız. Bu gibi insanların emeğe saygısı sıfır. Bunun gibilere cevap vermeye bile değmez.  Bunun gibilersiz oyun daha güzel.
Herkese iyi Eğlenceler...
**********Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur!************

Çevrimdışı cßlack

• ~
  • Kıdemli Üye
« Yanıtla #9 : Ekim 08, 2011, 09:11:50 ÖÖ »
bunu anlayabilen oyuncuların olması sevindirici.

Öyle bir konuma gelinmiş ki, herkes birbirini gazlayıp, biri oradan bir şey diyor, diğeri bundan pay çıkartıp o başka birşey diyor. Kendi oynadıkları sunucuya köstek olmaktan başka bir şey değil.

Sonrada yeni oyuncu gelmiyor. Böyle abartılı tepkilerinizi gören oyuncular gelir mi? Bu oyunu oynayan bizler değiliz. Sizlersiniz, kendi oynadığınız oyuna köstek olmayı bırakmalısınız artık.

Çevrimdışı Nydrian

• Oyun Görevlisi
  • Üye
  • World Builder
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : Ekim 08, 2011, 07:48:33 ÖS »
Cove için zafer, şimdilik Lord British'in. Ancak yarın Lord Blackthorne bir sürprizle tekrar Cove'da olacak.

Çevrimdışı inanc78

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : Ekim 08, 2011, 09:50:52 ÖS »
Cryptic, bana forum agar abiliği yapma!, burası 2 yalakalık yapacak yer değil senin için!
player sayısının 23 lerde gezdiği son 1 aydır o sayının en az 10'unu ben ve loncam oluşturmakda! tüm loncalar patır patır dökülürken inadına tüm arzu ve isteğim ile server sayısının yarısını oluşturacak diriliğe sahibim.
her akşam cove da azda olsa birşeyler dönüyorsa! herşeye rağmen ailemin ve loncamın sayesindedir!

birde oradan ahkam kesiyor bilgi sahibi olmadan! bunun gibiler dedigin adamımn faaliyetleri bunlar! Sen ne yapıyorsun revo için ? ha ? oyuna girdiginiz yok! başka başka yerlerde takılırsınız. burada yazmak için yazarsınız. böyle bıdı bıdı yapacak yerde değil burası! haklı bir isyanın lideriyim! haklı bir mücadelenin asabi karakteriyim! bu serverın 90 100 lerde gezerken, bu sayılara düşeceğini aylar öncesinden binlerce mesaj ve yorum ile anlatmaya çalıştık! mücadelemi verdiginizi sanıyorsunuz ha ? sayın yönetici arkadaş! Ben tolgaya telefon açıp bu konuda dürüstçe duygu düşüncelerimi anlatacak öz eleştri yapacak karaktere ve güce sahibim. Benim mi asabiyetim gözünüze battı  ? benim kadar mücadele verdiniz mi? yönetici olarak? dünya kadar isimi o gece için koordine ediyorum. en az lonca içi yada dışı plan yapıyorum. sabahın köründe bir öğreniyorum maç var! biz bilmiyormuyuz maçın oldugunu? ona regmen feragat edip plan yaptıgım isimlere,  ertelendi demek zorundamıyım ben sizin her zamanki plansız istikrarsız tavırlarınızdan dolayı ?
sonrada bunun gibiler böyle şöyle.

Ah tolga ah!  vericen bu serverı bana varya. mum ederim bunları mum!!!

neyse! size bir sır vereyim mi ? Herkezin bildigi bir Sır!
İLGİ VE ALAKANIZ YOK BAYLAR! YOK!!!!

bu benim değil sizden birilerinin yorumları! Gerisi sana kalmıs. al şapkanı önüne düşün!
Nerde yanlıs yaptık diye! bu serverda herşey biteer bir ben ve loncam kalır onuda bil.. bendeki Sebat kimsede de yoktur.. zamaanla görürsün.
Kashiwa Rothschild

Çevrimdışı inanc78

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : Ekim 08, 2011, 09:58:37 ÖS »
Bu arada! Kelimelerime itina ile özenle dikkat ediyorum hiç merak etme!
Sadece öz eleştiri kabul etmek de bir Erdemdir!
jargonun buna müsait değil ise, benim yapacak birşeyim yok! Dikkat etmem gereken kötü kelimemin altını çizermisin? hangi kelimelerime dikkat etmeliyim? gösterirmisiniz?
iyi çalışmalar!
başka diyecek bir şey yok paşam...
Kashiwa Rothschild

Çevrimdışı Battalgazi (Aybars)

• Kıdemli Üye
  • Ultima Online Ve RevolutionUO Demirbaşı
    • ÇEVKA
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : Ekim 08, 2011, 10:14:30 ÖS »
Quest maç nedeni ile 1 gün ertelenmiştir.08.10.2011 Cumartesi günü saat 20.00'da başlayacaktır.

Yeni okudum, sebep olarak bu yazılacağına sebep yazılmasaymış daha iyiymiş cidden.   (:

İnanç ne bu şiddet bu celal, ne oldu anlayamadım    :S

HÜRMETLER.
KİMİN NASIL DEĞİL, KİŞİNİN NE SÖYLEDİĞİ ÖNEMLİ OLMALI

Çevrimdışı inanc78

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : Ekim 08, 2011, 10:22:56 ÖS »
Aybarsım yok birşey...
Sadece eskilerden her davet ettiğim insana mahcup olmam artık geriyo bi zaman sonra.

Quest i bir başlangıc olarak aldım! Milat dedim kendime! o gece için tüm isimleri planlamasını yaptım. kalabalıkda olacaktık. planlaştık vs vs. sonra her birine sabahın 10 unda tel açtım ertelendi diye.
Gerisini sen düşün...

Sinek küçüktür lakin, mide bulandırır! Ben artık midem bulansın istemiyorum. detaycı değilimdir ama bu kadar da olmaz.
ilk değil sonda olmayacak... şimdi birileri derki uo ile kafayı bozmuş.. alakası yok. çok değil biraz dikkat diyoruz..
dün değil aylardır!
« Son Düzenleme: Ekim 08, 2011, 10:26:07 ÖS Gönderen: inanc78 »
Kashiwa Rothschild