Gönderen Konu: Büyük Ihanet ( Quest Bölüm 1 )  (Okunma sayısı 1754 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı inanc78

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
Ynt: Büyük Ihanet ( Quest Bölüm 1 )
« Yanıtla #15 : Ekim 08, 2011, 10:34:15 ÖS »

Sonrada yeni oyuncu gelmiyor. Böyle abartılı tepkilerinizi gören oyuncular gelir mi? Bu oyunu oynayan bizler değiliz. Sizlersiniz, kendi oynadığınız oyuna köstek olmayı bırakmalısınız artık.

oyuna resden sonra girdigimde 148 player olarak keyif alıyorduk, böyle abartı tepkileri şimdi yapıyoruz. olumlu tepkileri 148 player var iken yaptıgımızda birinizden bir mesaj gelmiyordu! cevap gelmiyordu. şimdimi kaale alınmaya başlandık ?
bizler kendi oyunumuzu oynarken bir tarafdan da 148 kişiyi nasıl 23 e düşürürüz diye plan içerisindeydik öylemi! :)

yukarıda allah var! elinizi vicdanınıza koyun... insan çık lan evden app denilen zamanları özlüyor :) birileri olsada bana app app diye seslense :)
iyi çalışmalar.

Bu arada Cblack , kişisel bir sorunum yok seninle olmaz olamazda. sen zaten isyanımın nedenini biliyorsun. o yüzden bence aç mangal gibi yüregini bu eleştirileri ciğerine kadar hisset! düşün..
olmulu tepkiler verdigimiz de birinizden teşekkür gelmedi. o zaman eleştirilerde de  hemen cvp vermeyin.
anlamaya gidin.
Rothschild

Çevrimdışı Nydrian

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : Ekim 08, 2011, 10:45:30 ÖS »
Quest dışında kişisel tartışmalarınızı lütfen özel mesaj yoluyla yapın.

Cove şehrine Katiller tarafından tekrar bir saldırı düzenlendi.[23.45]

British askerlerini cove şehrine destek'e bekliyor.

Çevrimdışı bowfinger

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : Ekim 09, 2011, 02:11:29 ÖS »
Bu gibi insanlara ne yapsanız yaranamazsınız. Bu gibi insanların emeğe saygısı sıfır. Bunun gibilere cevap vermeye bile değmez.  Bunun gibilersiz oyun daha güzel.
Herkese iyi Eğlenceler...

Sanada iyi eğlenceler canım eğlenbilirsen tabi. Sen yeni düştün herhalde buralara :D

Bu arada inanç katılıyorum abi sana tamamen.

@Cblack

Evet köstek oluyorum. Gerek foruma gerek yetkililere msnden yazdıklarımı birleştirsek kitap olur. Sonuç böyle 30 playera düşünce ki bunların 10 tanesi multi !!! 10 tanesi makro 2-3 tane aksiyon 2-3 tane spawn 2-3 tane fln da öyle takılan adam var. Bu şartlar altında zevk alan varsa ne mutlu ona :D Yalnız o arkadaşlara tavsiyemboşuna eve internet bağlatıp para harcamasınlar. Kendi kendilerine evde sunucu açıp .add fln yapsınlar sonra pvm fln yapsınlar daha çok eğlenirler ;)

@Aybars

Boşa kürek çekme ya kanka , gel sana açalım bi dane sana sunucu adı da Devolution olsun :)
Hep moderator olmak istemiştim (:

Çevrimiçi Cryptic

• Oyun Görevlisi
  • Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : Ekim 10, 2011, 06:50:07 ÖÖ »
Gerçekten ne diyeceğimi bilemedim. Sadece gülüyorum size. Beyin bedava konuşan konuşana ama biraz mantıklı konuşmak lazım. Burada kimsenin yalakalığını yaptığım falan yok tarzım da değil ki sadece  bir günlük bir ertelenme söz konusu  bunun da oynayan oyuncular için yapıldığı aşikar. Siz adam akıllı gidin televizyonunu açın ve maç izleyin. Belki sen izlemiyor olabilirsin ama büyük bir kısımın izlediğini düşünüyorum ki bu şartlarda yapılan questten ne bekliyebilirsin. Güzel bir laf vardır; İyilik yap denize at...Neyse böyle akıl tutulması yaşayan insanlardan da başka bir şey beklenemezdi. Atarlı gençlik böyle devam edin =)
**********Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur!**********

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : Ekim 11, 2011, 12:17:32 ÖS »
Boss bu akşam mı geliyordu? Bugün de maç var ama..  :D

Çevrimiçi Cryptic

• Oyun Görevlisi
  • Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : Ekim 11, 2011, 01:07:01 ÖS »
Yetkililerin vah haline o zaman atarlı gençlik çıkar yine piyasaya :D
**********Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur!**********

Çevrimdışı blackthorn

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : Ekim 11, 2011, 02:53:49 ÖS »
sonuç na suan

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #22 : Mart 13, 2012, 02:30:16 ÖÖ »
O değilde o resimde ki amca metin 2 karakteri değil mi ? :D
Alıntı yapılan: Atahan Twilight
Bilgisayarı ısınınca speed etkisi yaratanlar var. Benimde pc ısınınca multi client açıyor otomatikmen. Çok ilginç hale geldi burası. Yakında hesap makinesiyle girip ölümsüz olanları görebiliriz...

Boney Oxygennn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : Mart 13, 2012, 09:36:41 ÖS »
bunu anlayabilen oyuncuların olması sevindirici.

Öyle bir konuma gelinmiş ki, herkes birbirini gazlayıp, biri oradan bir şey diyor, diğeri bundan pay çıkartıp o başka birşey diyor. Kendi oynadıkları sunucuya köstek olmaktan başka bir şey değil.

Sonrada yeni oyuncu gelmiyor. Böyle abartılı tepkilerinizi gören oyuncular gelir mi? Bu oyunu oynayan bizler değiliz. Sizlersiniz, kendi oynadığınız oyuna köstek olmayı bırakmalısınız artık.
Sunucuya köstek olma meselesi, robert in sağından kalkıp res atması oluyor server a. Artık kimsenin sunucunun çıkarlarını düşündüğü yok. Yalnızca arkadaş ortamı ve alışkanlık olarak takılıyorlar. Owner player ı düşünsün player zaten robert ı düşünür.