Gönderen Konu: In Game Sıkıntılar Öneriler Yenilikler  (Okunma sayısı 4562 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Obua

• Üye
  • **
In Game Sıkıntılar Öneriler Yenilikler
« : Ekim 03, 2011, 11:11:30 ÖS »
20-30 playerla oynuyoruz artık şu guild parasını rp yi kaldırmanızı şiddetle öneriyorum bunun yanı sıra premium hesaplarda keza kısa bi süre için kaldırabilinir.

Bunun dışında dha öncede yazılmıştı fire dragon kestigimizde 100 de 1 ihtimalde olsa fire steeede gate acılıyordu oldukca eglenceliydi bi an önce geri getirilmesi ganimet sayısının artırılması.

Evlerdeki vergi sistemi başlı başına kötü durumda evin eskime süresi 24 saatten 48 saate çekilmesi gerekiyor. hayır bunun pek online la alakası da yo könceden de sıkıntıydı bi giriyoruz her dakika tabela yenileyen insanlar degiliz dalgınılımızla kalemiz silindigi de oluyor ve saten para kasmak ölüm bide sürekli vergi veriyoruz.

Treasure chestler bulunması daha zor ganimetleri daha cok olabilir ayrıca daha keyifli bi hale getirilebilinir.

Şampiyon sistemi de artık çıkan binek degişmeli ve düşen ganimetler artmalı saten 8-9 kişi kesiosunuz saatlerce degmeli.

aklımda şu an başka bi şey yok şu sıra yaptıgım tek şey skroll kasmak o bile sıkıyor en kısa sürede ilgilenmeniz dilegiyle

ouma uma guta
zak zak

Neandertaler

Çevrimdışı rvnge

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
Ynt: In Game Sıkıntılar Öneriler Yenilikler
« Yanıtla #1 : Ekim 04, 2011, 01:05:22 ÖÖ »
ortak tek görüşümüz ortada bir sıkıntının olduğu. Ganimetti binekdi zaten sürüsüyle kaynıyor serverda.

Tek birşey eksik Staff ilgisi .

ayrıca taming skinde macroyla kasmaya izin açtınız ; bence dummy felanda koyabilirsiniz combat  . İnanın phı full açık  serverda bile kasması millete zor gelirken ; revoda kasmaları imkansız. Bu yapılmazsa gene servera player gelir ama ; herzamanki kemik kadro gelir. 70 80 player olur. Stafflar ilgisizleşir. Tekrar 20 30 Olur. Kısır döngü

Çevrimdışı Nydrian

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : Ekim 04, 2011, 01:38:48 ÖÖ »
Merhabalar , şuan için online oyuncu sayısını arttırmak için belli şeyler yapmaktayız.Yakında artış'ı sizlerde fark edeceksiniz.

Dummy gibi saçma sistemlere hiç gerek olmadığınıda fark edeceksinizdir.

Iyi geceler dilerim.

Çevrimdışı rvnge

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Ekim 04, 2011, 06:05:22 ÖÖ »
saçma diyeceğine sırf dummyi düşünme  o zaman?

Skill kasmada kolaylık diyelim? Young sistemi vsvs. Hertürlü şey olabilir demek istedim. Serverla uğraşırsan player tabi gelcek ama zaten 3  4senedir oynuyanlar geri döncek :) Yeni player kazanmak için ne yapıcaksınız?

Çevrimdışı Nydrian

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Ekim 04, 2011, 07:25:21 ÖÖ »
Tekrar merhaba , tek başıma alabileceğim bir karar değil bu diğer takım arkadaşlarıma danışmadan PH hakkında birşey söyleyemem gün içinde tekrar yorum yapacağım.

Çevrimdışı tanermaner

• # ilk uyarısını aldı
  • Yeni Üye
  • *
  • Biz Kazandık !
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : Ekim 04, 2011, 10:35:31 ÖÖ »
edit: / cBlack
« Son Düzenleme: Ekim 04, 2011, 10:45:35 ÖÖ Gönderen: cßlack »

Çevrimdışı Obua

• Üye
  • **
« Yanıtla #6 : Ekim 04, 2011, 11:40:06 ÖÖ »
staff ilgisizliği muhakak ki var o ayrı bi konuda skill dummylerin koyulmasına bende karşıyım tamamen sacma ve bi o kadar kalitesizleştiriyor sunucuyu ph saten gayet iyi crafta biraz kasıyor onun dışında anatomy skillinin asırlardır dile getirmelerine rağmen bi tane allahın kulu da bakmadı 2 yıldır bu skilldeki sıkıntı neymiş diye. neyse
ouma uma guta
zak zak

Neandertaler

Çevrimdışı Dart

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : Ekim 04, 2011, 11:56:30 ÖÖ »
ben az olsun öz olsun diyenlerdenim
Kralların erdemleri komutanlarının zaferleri kadardır.

Çevrimdışı tanermaner

• # ilk uyarısını aldı
  • Yeni Üye
  • *
  • Biz Kazandık !
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : Ekim 04, 2011, 12:26:10 ÖS »
edit: / cBlack

hakketten mutlu oldum. en azından birilerinin yaşadıgını ögrendim :)

Çevrimdışı inanc78

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Ekim 05, 2011, 04:40:57 ÖS »
Himm....
« Son Düzenleme: Ekim 05, 2011, 04:57:57 ÖS Gönderen: inanc78 »
Rothschild

Çevrimiçi Blackrainbow

• Kıdemli Üye
  • Guild Master Of The Burn'Out
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : Ekim 06, 2011, 11:15:26 ÖS »
Merhabalar , şuan için online oyuncu sayısını arttırmak için belli şeyler yapmaktayız.Yakında artış'ı sizlerde fark edeceksiniz.

Iyi geceler dilerim.
Merhaba;
Burası Revolution, burda şaka yok herşey gerçek.
Son 4 yılda yaşananlar;
Bi sabah uyanırsın item reset atılmış.
Bi sabah uyanırsın sunucuya komple reset atılmış.
Bi sabah uyanırsın 10 m üstü çeklerin silinmiş.

Sen yinede bu oyunu sevdiğin için ve Sunucuya destek olmak için sunucuya devam edersin.
Ama onlar senin verdiğin gayreti, gayreti geçtim geçirdiğin zamanı hiçe sayıp 2002 standartlarında skill kasma sistemini sokar, Saçma sapan ekonomik uygulamalar koyar, Makro kontrol gibi taş devrinden kalma bir sistemi aktif eder. Hevesin kaçar ve bi daha oynamazsın.

Demek istediğim şu; oyuncu sayısı doların artışı düşüşü gibidir. Siz doğru düzgün ilgilenirseniz artar. Kadroda anladığım kadarıyla yenisiniz, hayırlı olsun. Sizin çabanızı takdir ediyorum ama siz ne kadar güzel fikirle giderseniz gidin, başınızdaki ekip liderinizin kafasına bu fikir yatmıyorsaki genelde her öneriye şüphe ile yaklaşır. O gerçekleşmez.
2 yenilik yapıp, Ana sayfa "Evsane Geri Döndü" yazıp. makinayı kapatıp 15 gün kaybolarak, değil sunucu işletmek, bakkal dükkanı bile işletemezsiniz. Sizin önce ekip olarak kesintisiz, kaliteli ve memnuniyeti yüksek hizmet vermeyi öğrenmeniz önemli. Çünkü evet bu sunucu oyuncunun parasıyla döner oda oyuncu var ise.
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn

Çevrimdışı bowfinger

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : Ekim 07, 2011, 01:06:13 ÖS »
Merhaba;
Burası Revolution, burda şaka yok herşey gerçek.
Son 4 yılda yaşananlar;
Bi sabah uyanırsın item reset atılmış.
Bi sabah uyanırsın sunucuya komple reset atılmış.
Bi sabah uyanırsın 10 m üstü çeklerin silinmiş.

Sen yinede bu oyunu sevdiğin için ve Sunucuya destek olmak için sunucuya devam edersin.
Ama onlar senin verdiğin gayreti, gayreti geçtim geçirdiğin zamanı hiçe sayıp 2002 standartlarında skill kasma sistemini sokar, Saçma sapan ekonomik uygulamalar koyar, Makro kontrol gibi taş devrinden kalma bir sistemi aktif eder. Hevesin kaçar ve bi daha oynamazsın.

Demek istediğim şu; oyuncu sayısı doların artışı düşüşü gibidir. Siz doğru düzgün ilgilenirseniz artar. Kadroda anladığım kadarıyla yenisiniz, hayırlı olsun. Sizin çabanızı takdir ediyorum ama siz ne kadar güzel fikirle giderseniz gidin, başınızdaki ekip liderinizin kafasına bu fikir yatmıyorsaki genelde her öneriye şüphe ile yaklaşır. O gerçekleşmez.
2 yenilik yapıp, Ana sayfa "Evsane Geri Döndü" yazıp. makinayı kapatıp 15 gün kaybolarak, değil sunucu işletmek, bakkal dükkanı bile işletemezsiniz. Sizin önce ekip olarak kesintisiz, kaliteli ve memnuniyeti yüksek hizmet vermeyi öğrenmeniz önemli. Çünkü evet bu sunucu oyuncunun parasıyla döner oda oyuncu var ise.

Uzaktan yakından inanıyor musun böyle birşey yapacaklarına ?

20-30 playerla oynuyoruz artık şu guild parasını rp yi kaldırmanızı şiddetle öneriyorum bunun yanı sıra premium hesaplarda keza kısa bi süre için kaldırabilinir.

Bunun dışında dha öncede yazılmıştı fire dragon kestigimizde 100 de 1 ihtimalde olsa fire steeede gate acılıyordu oldukca eglenceliydi bi an önce geri getirilmesi ganimet sayısının artırılması.

Evlerdeki vergi sistemi başlı başına kötü durumda evin eskime süresi 24 saatten 48 saate çekilmesi gerekiyor. hayır bunun pek online la alakası da yo könceden de sıkıntıydı bi giriyoruz her dakika tabela yenileyen insanlar degiliz dalgınılımızla kalemiz silindigi de oluyor ve saten para kasmak ölüm bide sürekli vergi veriyoruz.

Treasure chestler bulunması daha zor ganimetleri daha cok olabilir ayrıca daha keyifli bi hale getirilebilinir.

Şampiyon sistemi de artık çıkan binek degişmeli ve düşen ganimetler artmalı saten 8-9 kişi kesiosunuz saatlerce degmeli.

aklımda şu an başka bi şey yok şu sıra yaptıgım tek şey skroll kasmak o bile sıkıyor en kısa sürede ilgilenmeniz dilegiyle

Para gelmese robert sence kaç gün daha açık tutar bu sunucuyu ?

Iyi geceler dilerim.

Önce kaybedin kaybedin sonra 50 ye çıkınca çıkarttık dersiniz bizim hükümetlerin benzin indirimi gibi mübarek .

100 yılın başında bir quest yapacaksınız sağır sultana duyuruyorsunuz. Millet sizin bu yılda bir yaptığınızı her hafta yapıyordu zaten. Ama salaklık bizde haklısınız size bu kadar maddi manevi yardımda bulunacağımıza başka sunuculara bulunsaydık çok çok daha iyi yerlerdeydik.

Benim için revo bitti dostlarım oynuyor diye kaleyi yeniliyorum sadece. Ev yenileme süresi uzalmalı ama parası artmalı. 3 aydır oynamıyorum ama hala takır takır yenileyebiliyorum :D
Hep moderator olmak istemiştim (:

Çevrimdışı Obua

• Üye
  • **
« Yanıtla #12 : Ekim 07, 2011, 03:13:16 ÖS »
Para gelmese robert sence kaç gün daha açık tutar bu sunucuyu ?

10 online olan bi sunucuda lonca kurup ? para ödemek yada presian almak çok akıllıca mı ? Oyun oynamıyorum kaleyi yenilemeye giriyorum diosun sadece pozitif bi şeyler söyle ekle yoksada "PARA OLMASA NE KADAR ACIK KALIR SUNUCU" gibi baş döndürücü yorumlarını kendine sakla
ouma uma guta
zak zak

Neandertaler

Çevrimdışı infamous

• Üye
  • **
  • Her insan gölgesine işer...
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : Ekim 07, 2011, 11:32:41 ÖS »
Bu sunucu Robert sıkıldım kapatcam diyene kadar açık kalır giden her zaman geri gelir nasıl olsa stabil bi player sayısı var revonun , en kısa sürede toparlıcaktır
Umut, vazgeçmekle eşdeğerdir ve aldatmacaların en büyüğüdür.

Çevrimdışı Micheal

• Üye
  • **
  • Freedom is another word for nothing left to lose.
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : Ekim 08, 2011, 01:59:54 ÖS »
robert 2 gün uğraşsa her zman bu sunucu 80 player üstüne çıkar ama onun bunu yapması için illa 2 ay 20 player olması kimsenin presian almayıp loncaları kapatması ve robert bankaya gittiğinde hesaba para gelmediğini görmesi gerekir  :D  ;D
....... The Burn'Out .......