Gönderen Konu: maden kazarken banlanmak  (Okunma sayısı 1164 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aranel

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
maden kazarken banlanmak
« : Ekim 06, 2011, 06:40:50 ÖS »
maden kazıyordum gm geldi merhaba dedi yanıt vermedim ata bindim evime geldim gm stone etti war peace yaptım stoneyi kaldırdı sorun ne dedim program kullanıyorsun hesabını kapatıyorum dedi banladı program kullansam maden kazıp ata binip itemleri bankama nasıl atarım ve anında war peace yaptım pc başında nasıl program kullanacam her sene abuk subuk banlanıyorum yetti artık hesabım açılmazsa  tüm hesaplarımı banlatıp oyunu bırakacagım kullanıcı adı wili2

Çevrimdışı Nydrian

• Üye
  • **
    • E-Posta
Ynt: maden kazarken banlanmak
« Yanıtla #1 : Ekim 06, 2011, 06:46:37 ÖS »
Tekrar Merhaba ,

Bu program sunucumuzda 1-2 kişide var , bunlardan biride sizsiniz.Programın işleyişini bildiğim için sizi gerekli takip'e aldım ve emin olana kadar bekledim.Emin olduğumda ise cezanızı verdim.Tekrarladığınız halde tüm hesaplarınız Revolution Staff tarafından kapatılacaktır.

Programın işleyişi  ;

Bilgisayar başında olmadan otomatik olarak maden çıkartma , çıkartılan madenleri otomatik olarak eritme , eritilen madenleri otomatik olarak yakında bulunan ev'e gidip bankaya atma ve bunları tekrar tekrar yapmak.

« Son Düzenleme: Ekim 06, 2011, 06:47:31 ÖS Gönderen: Nydrian »

Çevrimdışı aranel

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : Ekim 06, 2011, 06:48:08 ÖS »
peki beni stone edince otamatikmi war peace yaptım ?

Çevrimdışı aranel

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Ekim 06, 2011, 06:55:43 ÖS »
Tekrar Merhaba ,

Bu program sunucumuzda 1-2 kişide var , bunlardan biride sizsiniz.Programın işleyişini bildiğim için sizi gerekli takip'e aldım ve emin olana kadar bekledim.Emin olduğumda ise cezanızı verdim.Tekrarladığınız halde tüm hesaplarınız Revolution Staff tarafından kapatılacaktır.

Programın işleyişi  ;

Bilgisayar başında olmadan otomatik olarak maden çıkartma , çıkartılan madenleri otomatik olarak eritme , eritilen madenleri otomatik olarak yakında bulunan ev'e gidip bankaya atma ve bunları tekrar tekrar yapmak.

programın adı ne peki bi araştırayım ben

Çevrimdışı Battalgazi (Aybars)

• Kıdemli Üye
  • Ultima Online Ve RevolutionUO Demirbaşı
    • ÇEVKA
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Ekim 06, 2011, 07:02:06 ÖS »
Bildiğim kadarıyla bunların tamamını ezmacros yada makroman adlı kabul edilmiş makro programlarıylada yapabiliyoruz, 1-2 kişide var dediğiniz bu program easyuo benzeri bir programmı. Yada ne bileyim yasak olması kesinleşecek kadar kolaylıkmı sağlıyor bahsettiğim programlar haricinde ?_!

HÜRMETLER.
‎Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.

Çevrimdışı aranel

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : Ekim 06, 2011, 07:10:50 ÖS »
ulan kullanmadıgım bişey için banlanıyom yok böyle saçmalım gm beni gördü slm verdi slm almadım diye banlandım kısacası bu çok komik bişey gecen senede  adam peşlkedik en arkadan ben gidiyom speedden banlanıyom çok gülmüştüm bu konuya gelince hesabım açılıncaya kadar oynumuyacam gerekirse diger charlarımıda banlatacam 20 kişi var zaten gm ler çok ıkötü serverde adam kalmamış bende karar aldım bırakacam

Çevrimdışı Nydrian

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : Ekim 06, 2011, 07:11:45 ÖS »
Macroman ile bu dediklerimin hepsini yapamıyorsunuz.Sadece bir kısmını yapabiliyorsunuz.

Çevrimdışı Battalgazi (Aybars)

• Kıdemli Üye
  • Ultima Online Ve RevolutionUO Demirbaşı
    • ÇEVKA
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : Ekim 06, 2011, 07:23:41 ÖS »
Macroman ile bu dediklerimin hepsini yapamıyorsunuz.Sadece bir kısmını yapabiliyorsunuz.

Denedim yapabiliyorum   (:

Ama benim aklım bu başlığı okuycak diğer bir sürü kişi gibi malum programa takıldı. Özelliklerinden biraz bahsedin, tabii ki programın adını madını felan yazmayında ne bilim bu başlığı okuyacak kişileri ikna etmek lazım.

HÜRMETLER.
‎Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Ekim 06, 2011, 07:31:42 ÖS »
Macromanla o hareketler yapılabilse bile savede veya lag oldugunda sapıtır. Balık tutarken nıye sapıtmıyo dersenız onda eve gıt gel bankaya item at gibi şeyler yok.

Easyde ise sapıtma olmadan maden kazıp bankaya atabilir. Hatta easy scriptlerini kendi yazan ve birikimli biriyse tum stafların ısımlerını scripte yazar ve staffı gorunce scrıptı durdurup merhaba dedırtebılırsınız. Tabi genelde kullanan kısıler hazır scp kullanıyordur sanırım.

O yüzden baslıgı acan arkadaş, madem program kullanıyormusum nasıl bankaya atıyorum ata bınıyorum fln diyosun, bunları geç bunlar basit iş, onemlı olan staffın dedıklerını yapman.

Qnly.Neith

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Ekim 06, 2011, 08:29:10 ÖS »
Burada açıkça easy uo nun hala aktif oldugunu görüyoruz.Yeni yaptıgınız client bi işe yaramıyor yani.Bİ işide becerin be arkadaş yaptıgınız clientten bile emin olamıyorsunuz ya  ;D

Çevrimdışı Nydrian

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : Ekim 06, 2011, 08:31:58 ÖS »
Easy Uo aktif değil , connector'ü kırmayı becermedikten sonra.Wildgenie connector'üde kırabilmek için yetenekli bir programcı olmak gerekiyor.

Qnly.Neith

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Ekim 06, 2011, 08:35:09 ÖS »
Eee neyin tribindesiniz o zmn?Bu connector nebulanınkine benzemıyormu.Program açtıgın an gümlemiyormusun?Macromen ve juom gibi programlar bu sunucuda yasak değil?Nasıl macromen ile balık kasıldıysa eskıden sımdının modasıda maden olduğu için maden kazıyorlar.Sİzin bu tavrınız yeniden başlamaya niyetli olan oyuncular için - niyette.Dİkkat ediyormusunuz bilmiyorum ama şuan oyunda aktif lonca sayısı 2 falan demi?

Çevrimdışı aranel

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : Ekim 07, 2011, 07:03:12 ÖÖ »
Easy Uo aktif değil , connector'ü kırmayı becermedikten sonra.Wildgenie connector'üde kırabilmek için yetenekli bir programcı olmak gerekiyor.
günde 1  2  saat oyun oynuyorum 30 yaşındayım  revolution  facebook  dan başka bir yere girmiyom  pek anlamam  yani wili2  charımı banladanınz  birde   kullanıcı adı wili  var bunuda banlayın oyunu bırakıyorum çok mal bir gm sin sen senin varya delikanlı olsaydın cagrı atardın sizin gibi mal gmlerle ugraşacagıma bırakırım banlayın gitsin hatta ıp banlayın  geçen sene 3 ay yanlışıgın düzelmesi için bekledim bu sefer beklemiyecem hadi cektirin gidin

Çevrimdışı Riki Martin

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
  • A Dying Wish .
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : Ekim 07, 2011, 10:17:56 ÖÖ »
Makroman ile çok rahat o hareketler yapılabiliyor. Şaka gibi bir yönetim var zaten , 20 kişiyle oyun oynuyorsunuz. Artık stafflar aralarında pvp turnuvası da yaparlar.
Tainted.Love

Çevrimiçi Blackrainbow

• Kıdemli Üye
  • Guild Master Of The Burn'Out
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : Ekim 07, 2011, 10:48:54 ÖÖ »

O kadar yetenekli ki anlatamam.
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn