Gönderen Konu: aoe 2 yardım.  (Okunma sayısı 193 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Barlow.

• Kıdemli Üye
  • * Chronicles Company.
    • E-Posta
aoe 2 yardım.
« : Ekim 30, 2011, 07:29:19 ÖS »
Selam,

aoe2yi yüklemiştim uzun zaman önce neyse bayağıda oynadım ettim sonra 1 ay öncesinde oyuna başlarken atmaya başladı. neyse bugun oynayasım geldi tekrar denedim olmadı bi türlü yenisini indirdim onu kurdum yine aynı sorun oluyor. Sorunuda açıklayayım ; oyuna giriyorum normal bi şekilde açılıyor menüden seçiyorum single playerı devamında karşıma atıyorum 2-3 oyuncu neyse sonra başlata tıklıyorum normal devam ediyor yazılar filan cıkıyor starting new game gibisinden tam başlıcakken oyun işlem sonlandırıldı yazısı cıkıyor.

yardım edebilcek olan varsa sevinirim.
Şerefsiz Şeref tabiri ne kadar ironik değil mi ?

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
Ynt: aoe 2 yardım.
« Yanıtla #1 : Ekim 30, 2011, 08:13:00 ÖS »
Crack kullanarak yüklediysen crack ile ilgili bir sorun olabilir. Sistemin win7 mi ? Bir de değişik bir crack ile yeniden denersen belki sorun çözülür.Bende bir yaz boyunca hiç evden çıkmadan oynamıştım :)
Alıntı yapılan: Atahan Twilight
Bilgisayarı ısınınca speed etkisi yaratanlar var. Benimde pc ısınınca multi client açıyor otomatikmen. Çok ilginç hale geldi burası. Yakında hesap makinesiyle girip ölümsüz olanları görebiliriz...

Çevrimdışı Barlow.

• Kıdemli Üye
  • * Chronicles Company.
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : Ekim 30, 2011, 08:33:13 ÖS »
Sistem win7. Önceleri çalışıyordu daha sonra çalışmamaya başladı ne olduysa. crackle ilgili bir sorunmu bilmiyorum deneyim bakalım başka dosyalarla

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #3 : Ekim 30, 2011, 09:16:48 ÖS »
Eğer win7 ise şu şekilde deneyebilirsin.Sağ tık yönetici olarak çalıştır yapabilirsin.Eğer işe yaramazsa oyunun masaüstü kısayoluna sağ tık açılan özellikler kısmının yanında uyumluluk sekmesi var oradan windows xp pro sp2 seçersen belki düzelebilir.
Alıntı yapılan: Atahan Twilight
Bilgisayarı ısınınca speed etkisi yaratanlar var. Benimde pc ısınınca multi client açıyor otomatikmen. Çok ilginç hale geldi burası. Yakında hesap makinesiyle girip ölümsüz olanları görebiliriz...

Çevrimdışı Biberon

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
  • no offense
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Ekim 30, 2011, 10:18:25 ÖS »
age ofla alakalı kaç sürümün 1.0 -1.0c vs varsa hepsini uninstall et. sıfır bir age of yükle bazısı cracksiz paket halinde çalışır bazısı crack ister; 2.si ise crack yap. hatalı veyahut eksik bir sürümü yüklemiş olabilirsin. aoe2 boyutu çok küçük. 15dkda netten yenisini indirebilirsin. yükledikten sonra win 7 ise yönetici olarak çalıştır. uyumluluk felan uraşmana grk yok.
Düşmesini bilmiyorsan uçmasını öğren.

Çevrimdışı Barlow.

• Kıdemli Üye
  • * Chronicles Company.
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : Ekim 30, 2011, 11:25:57 ÖS »
Hallettim sildim yeniden kurarken typical versiyonu değil full versiyonu seçip yükledim sonra daha önce hataya sebep olan crack dosyasını kullanmama ramen sorun çıkarmadı. sağolun

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : Ekim 31, 2011, 12:58:38 ÖÖ »
bana uyumluluk sorunu gıbı geldı ama.
[ The Burn'Out ]
Afrodisiak Ex'Burn

Show your respect for afrodisiak

check out my sets@
http://soundcloud.com/ediz-ciloglu1