Gönderen Konu: Body building  (Okunma sayısı 761 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mystic

• Üye
  • **
    • E-Posta
Body building
« : Aralık 17, 2011, 06:41:54 ÖS »
Bcaa kullanmaya başladım inşallah etksini görmeyede başlarım.
Uçmayı öğretemediğinize, düşmesini öğretin :)

Sky - Enjoy - Polasatiy Spirit
The Fame

Çevrimdışı Sims

• Üye
  • **
  • biber gazına karşı %100 koruma. denedim çalışıyor.
    • E-Posta
Ynt: Body building
« Yanıtla #1 : Aralık 18, 2011, 09:58:42 ÖS »
yapıştır growth etkisini görürsün.
zaman zaman mağlup olsam bile etime;
insan olmak dokunuyor haysiyyetime.

Çevrimdışı Neandertaler

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : Aralık 19, 2011, 02:03:56 ÖÖ »
mucıze bekleme
Hassasiyetlerime hassasiyet göstermeyenlerin hassasiyetlerine karsı olan hassasiyetsizligim 'saygısızlık' degil, haysiyetsizlige yönelik 'Meşru müdafa' dır..!

Çevrimdışı Barlow.

• Kıdemli Üye
  • * Chronicles Company.
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Ocak 03, 2012, 01:44:11 ÖS »
Mucize bekleme kesinlikle. Sana önerim bcaa,protein tozu gibi supplement kullanmaya başladığında vücut ölçülerini kayıt et bir yere bi iki tane resmini çek sonra her ay aynı işlemleri yap hem sayısal farklılıkları gör hemde ufak değişimleri farket resimler sayesinde diğer türlü etkisini pek farkedemeyebilirsin. Vücudun büyümesine ve kendini daha çabuk yenilemesine yardımcı oluyor.
Şerefsiz Şeref tabiri ne kadar ironik değil mi ?

Çevrimdışı Eths

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
    • Revolution
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Şubat 09, 2012, 10:25:17 ÖÖ »
Düzenli spor ve hareketleri tam olarak yerli yerinde yapmadığınız sürece sadece kendinizi yorarsınız. Ama bcaa kasların yıpranmasını önler protein tozu ile desteklemeniz gerekir. Çok ağır kaldırmıyorsanız henüz, azar azar kullanmanızda fayda var.

Çevrimiçi Nevermore

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
  • Savaş yada Öl !
« Yanıtla #5 : Şubat 10, 2012, 08:19:55 ÖS »
kücüklük kalkmayınca görürüm ben sizi için bakalm growth haplarını protein tozlarını sonra kalkmayınca aglarsınız >:D

Çevrimdışı Entoria

• Üye
  • **
  • Avukat.
« Yanıtla #6 : Şubat 19, 2012, 11:51:41 ÖS »
Bu Konu Üzerinde 5. Yılımdayım Arkadaşlar. Protein Kullanabiliyorsunuz Ama Markalara Kesinlikle Dikkat Etmelisiniz. Ayrıca Destekleyici Ürünlerde Aminolarda Dozlara Dikkat Ediniz. Protein Tozunu Ne İle İçiyorsunuz Peki? Ve Antrenman Öncesi Ve Sonrası Olarak mı Yoksa Tek SeFer mi İçiyorsunuz. Bu Konu Hakkında Bir Başlık Açacağım. Sorularınızı Merak Ettiklerinizi Yanıtlayabilirim.
Seninleyken Pervaneleşen Yelkovanlar, Sensizken Mıhlanıp Kalıyorsa Yerine; Bir Akrep Kadar Hain...

Çevrimdışı Nyx

• Oyun Görevlisi
  • Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : Şubat 20, 2012, 09:14:02 ÖS »
Bu Konu Üzerinde 5. Yılımdayım Arkadaşlar. Protein Kullanabiliyorsunuz Ama Markalara Kesinlikle Dikkat Etmelisiniz. Ayrıca Destekleyici Ürünlerde Aminolarda Dozlara Dikkat Ediniz. Protein Tozunu Ne İle İçiyorsunuz Peki? Ve Antrenman Öncesi Ve Sonrası Olarak mı Yoksa Tek SeFer mi İçiyorsunuz. Bu Konu Hakkında Bir Başlık Açacağım. Sorularınızı Merak Ettiklerinizi Yanıtlayabilirim.

Bu konuyla ilgili geniş bir paylaşım yaparsanız sevinirim. Şimdiye kadar hiç bir ilaç kullanmadım ama merak ediyorum fayda zarar dengesini.
The Bird of Hermes is my name eating my wings to make me tame.

Çevrimdışı Entoria

• Üye
  • **
  • Avukat.
« Yanıtla #8 : Şubat 20, 2012, 10:28:12 ÖS »
Konu Hakkında Yeni Bir Başlık Açtım. Oradan Sorularınızın Cevabını Takip Edebilirsiniz.
Seninleyken Pervaneleşen Yelkovanlar, Sensizken Mıhlanıp Kalıyorsa Yerine; Bir Akrep Kadar Hain...