Gönderen Konu: Ufacık Bi Lekeydi..  (Okunma sayısı 408 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Obua

• Üye
  • **
Ufacık Bi Lekeydi..
« : Ocak 11, 2012, 02:58:00 ÖS »
Hani çok üzüldüğünde boğazına bi ukte gelir ya tam ortasında kalır boğazının bağırmak istersin haykırmak istersin cıksın yeterki dersin ama çıkmaz bi türlü yutkunursun yutkunursun insin yüreğine orada kapatırsın demir parmaklıklara ne kadar uğraşsnada inmez orada kalır her nefes aldığında hissedersin boğazındaki o ukteyi nedir nası gelmiştir bilemezsin ama onu oraya sadece kendin sokabilirsin istemeden zamanla kaybolur gider  sanki hiç yaşanmamışcasına . Sen gittiğinden beri bende böyleyim işte o acıyla savaşmaya çalışıyorum bağırıyorum sesim çıkmıyor yutmaya calışıyorum yutamıyorum gitsin diye bekliyorum gitmiyor Artık onunla beraber yaşamayı ögrendim her gün o acı ile uyanmak yürürken nefes alırken her anında yanında olması nasıldır bilemezsin. insanlara soruyorum geçer diyorlar. Hiç birine inanmıyorum. Geçicek mi sence? Her nefes aldığımda hissettiğim bu acı biticek mi ?

Elimde hiç bi şey yoksada tutunduğum hayallerim  var diyorum Onlar acımasız degiller her seyi kendim tasarlıyorum kimse senden kurduğun hayaller için  ne para ne bedel  nede neye mal oldugunu  sormuyor Ama bi türlü başaramıyorum onu bile beceremiyorum Uğraşıyorum gerçekten nesneleri koyuyorum teker teker ama bi türlü öznesi ölmüyor hiç birinin. Fark ettim ki ben hayalleri senin etrafına kurmayı sevmişim sensiz hepsi bi nesne hepsi bi eşya imiş  o kadar anlamsız o kadar boş ki.

Bazen öyle kızıyorum ki sana hani hakedicek naptı ki diyorum ? ne oldu ki ? kim ki o benim sevgimi hak etti ne verdi bana benim kadar sevdimi bu düşüncelere kapıldığım zaman o kadar nefret ediyorum ki kendimden ben seni sen beni sevesin diye sevmedim ki ben senin mağrur bakışlarını sevdim,  bakmasalarda bana kocaman gözlerini, tutmasalarda ellerimi  ufacık ellerini sevdim, ben seni hep uzaktan sevdim .

Bi dünya yaşamışız seninle fark ettimde tatmadığım duygu kalmamış bin kere daha gelsem dejavu gibi aynı şeyleri yaşamak istermiyim bilmiyorum ama bildiğim tek şey içinde sen olduğun müddetçe ne olduğu ne yaşadığım hiç önemli degil pişmanlıklarım oldu biliyormusun hatta bi sürü ama hiç biri yaşadıklarımıza dair degil hepsi yaşayamadıklarımıza dair. keşke lerle dolu. Hiç seninle gezdik ağladık güldük  demiyorum hiç biri için pişman degilim yaşayamadığımız zamanlar için pişmanım  diyorum keşke geri alabilsem zamanı sonu yine ayrılık olsada daha fazla tutunabilseydim ben sana.

Ankaradan gitmeyi bile düşündüm biliyormusun hani her yerinde sen her köşede bi anımız var gibi, baktıkça yoruluyor her geçen gün bu anılarla daha çok güçsüz kalıyorum artık bu yükü taşıyamaz hale geldim o kadar ağır ki o kadar acıtıyo ki canımı tam gidicem tamam dedigim zaman kendime düşündüm ki bana senden kalan tek şey di bu acılar arkamı nası dönebilirdim onlara İnanması çok zor ama beni burada tutan beni ayakta tutan şeyin beni için için kemiren acılar olduğunu fark ettim bi insanın hayat ışığını söndüren şeyin onu kendisine hapsetmesi  tutması ne tuhaf şey.

Etrafımdaki İnsanlar bana bakıyor hatta tanımadıklarım bile herkesin bana baktığını düşünüyorm sanki ayıplar ve acır gibiler  hepsinin gözlerinde ayrı bi his var. Dün ablam bana  güneş hep doğudan doğcak tufan ve sen yine uyanıcak işe gidicek gönül verdiğin takımın maçlarını izliycek, senden başkada insanlar ayrılcak yeni hayatlar kurcak herkesin hayat hikayesi devam edicek ve sen  belki çok degil yakın bi zamanda başka birinin elini tutarsın kim bilir dedi. Ne kadar erken geri de bırakırsam o kadar iyi olurmuş benim için. Bende bugün sabah farklı başlamak istedim sabah bi saat erken uyandım odamı toparladım en sevdiğim takım elbisemi giydim aynada kendime baktım sonra ceketimin yakasında ufacık bi leke gördüm kücük kırmızı bi lekeydi anımsadım sen öpmüştün yan yanayken sonra sanki mühür koymuşcasına sevinmiş gibi bana dönüp bak naptım ceketine  diyip gülümsemiştin. ve ben o zaman anladım ki ablam haklıydı aslında Güneş hep doğudan doğcak , Ankara yine gri ve kasvetli olcak, ben yiine trafik cezalarını ödemeye devam etcektim herkesin farklı bi hayat hikayesi devam edicekti bilemediği tek şey benim eski ben olmuycağımdı olamıycağımdı. Oysa ufacık bi lekeydi.

//11.01.2012
Tufan ÖNAL
« Son Düzenleme: Ocak 11, 2012, 04:11:03 ÖS Gönderen: Obua »
ouma uma guta
zak zak

Neandertaler

JR. PisLick

• Ziyaretçi
Ynt: Ufacık Bi Lekeydi..
« Yanıtla #1 : Ocak 11, 2012, 04:18:33 ÖS »
Fazla içme.

Çevrimdışı Biberon

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
  • no offense
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : Ocak 11, 2012, 04:28:23 ÖS »
vay arkadaş. çok güzel yazmışın reyiz. edebiyata mı sarıyon nabıyon.
Düşmesini bilmiyorsan uçmasını öğren.

Çevrimdışı Neandertaler

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Ocak 11, 2012, 05:53:29 ÖS »
Hassasiyetlerime hassasiyet göstermeyenlerin hassasiyetlerine karsı olan hassasiyetsizligim 'saygısızlık' degil, haysiyetsizlige yönelik 'Meşru müdafa' dır..!

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #4 : Ocak 11, 2012, 07:08:32 ÖS »
Hacı cidden çok iyi yazmışsın. Aşk acısı adamı yazar da eder rezil de eder. Noktalamalarada dikkat etsen sen bu yolda yürür gidersin. Eğer bu yazdığın gerçekse tabi amaç yazmak değil içini dökmek olduğu için pekte umursama şu noktalamaları keyfine bak  ;)
Alıntı yapılan: Atahan Twilight
Bilgisayarı ısınınca speed etkisi yaratanlar var. Benimde pc ısınınca multi client açıyor otomatikmen. Çok ilginç hale geldi burası. Yakında hesap makinesiyle girip ölümsüz olanları görebiliriz...

Qnly.Neith

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Ocak 11, 2012, 07:29:17 ÖS »
Hani den sonrasını okumadım ;D paragraf oku oku bıktım ondan  :P

JR. PisLick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Ocak 11, 2012, 08:05:03 ÖS »
Mert az ciddiyet be. Yaş kaç yaw. adam birşey yazmış oku, ha okumuyorsan sus be.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Ocak 11, 2012, 08:33:59 ÖS »
Etkileyici. Güzel olmuş insanın içindekileri dökmesi her daim iyidir :)

Qnly.Neith

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Ocak 11, 2012, 09:09:11 ÖS »
Mert az ciddiyet be. Yaş kaç yaw. adam birşey yazmış oku, ha okumuyorsan sus be.

Saane laynnn okumadıgımı ne bilin  ;D
« Son Düzenleme: Ocak 11, 2012, 09:10:08 ÖS Gönderen: Qnly.Neith »

Çevrimdışı Mifavorita*

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Ocak 11, 2012, 09:17:53 ÖS »
Edebiyat da yazı yazcaktım iyi oldu :)

* Dréad Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Ocak 11, 2012, 11:22:04 ÖS »
İnsanın duygularını bu şekilde dökmeside,ayrı bir rahatlatıcı etken,bunu yapabildiğine göre başarıyorsun dostum.

Her ne kadar oyun içinde kalsakda yeri geldiğinde birbirimize karşı gerçekçi davranmamız gerekiyor.

Umarım senin için herşey ileride daha iyi olur.

Restricted

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Ocak 15, 2012, 03:00:33 ÖÖ »
Umarım senin için herşey ileride daha iyi olur.

Çevrimdışı Saldım Çayıra

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz!
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : Ocak 16, 2012, 11:49:24 ÖÖ »
seloo ilk 5 kelime son 1 satırı okuyup yorum yazmasaydın çok belli oluyo :D
HASTASIYIZ DEDDEEEEE!!!

Restricted

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Ocak 16, 2012, 12:27:50 ÖS »
dağitmak istemezdim ama .

gökhancım okudum :)
+ memonun yorumundan etkilendim

Çevrimdışı Saldım Çayıra

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz!
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : Ocak 16, 2012, 12:31:04 ÖS »
hahah valla inanmam sıkma şimdi neyse dur dağıtmayak sonra yanlış anlarlar  8)  :-*
HASTASIYIZ DEDDEEEEE!!!