Gönderen Konu: 5 vs 5 pvp ye varmısınız?  (Okunma sayısı 1068 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JR. PisLick

• Ziyaretçi
Ynt: 5 vs 5 pvp ye varmısınız?
« Yanıtla #45 : Ocak 29, 2012, 09:28:21 ÖS »
Eskiden kufur var diye her zaman kufur mu olsun?

Çevrimdışı Barlow.

• Kıdemli Üye
  • * Chronicles Company.
    • E-Posta
« Yanıtla #46 : Ocak 29, 2012, 09:31:47 ÖS »
Oyunda iyi eğlenceler, Actionlar guzel diyorsunuz da ortalıkda kutsal varlıklar sakız olmuş. 

yazdın ya bende diyorum ki eskidende küfür vardı hala var değişen birşey yok. Aksiyonu etkileyen birşey yok. Ayrıca senin bahsettiğin hep oluyor cinnet geçiren birkaç kişi forumda küfürlü başlıklar açıyor ara ara yapılıyor böyle şeyler.
Şerefsiz Şeref tabiri ne kadar ironik değil mi ?

Qnly.Neith

• Ziyaretçi
« Yanıtla #47 : Ocak 29, 2012, 10:01:03 ÖS »
Adam action nedir bilmediğinden kusuruna bakma.   ;)
Sunucuda gayet iyi savaşlar olmaya başladı 1-2 haftadır.

Kusura bakmada senin bu oyundaki kapasiten+yılın kadar ''sadece''benım action yapmışlığım var.Ultima online'a sadece action gözüyle bakan bi zihniyet olduğu için şuan revoda idrak edememen çok normal.Biz bu oyunda o kadar çok şey yaptıkki hiçbir zaman anlıyacak düzeye gelemezsin.Deri setli agapite setli adamları kesiyorsunuz diye mutlu oluyorsunuz.Bide üstüne action çok iyi adam actionu nerden bilcek diyosun.Pardonda sen kimsin ki?Bu konu hakkındaki son yorumumdur.Gerçek actionu senin anlayabilmen için yaklaşık bi 2002-2003 yıllarına dönmen lazım.Twilight Zone-The Biohazard-Sentinel-Blood Brother's-Burn'Out-Kharadun's-Assasin's vb. loncalarının yaptığı actionu görsen sen şuan sadece boş vakit geçirdiğini anlardın.Burda biboktan anlıyormuş gibi artiz artiz konuşmanın-davranmanın alemi yok.Kumdan kale yapıp bozmaya devam edebilirsin herkes gibi bizde sunucudan soğuduk artık makarasına forumda dolaşıyor insanlar.Konuda amacından saptı iyice.5v5 e gelicek olursak.Umarım eğlenceli bişi yapmayı becerirsiniz.

Çevrimdışı Aliosmanonzi

• Üye
  • **
  • Freeze.
« Yanıtla #48 : Ocak 29, 2012, 10:18:30 ÖS »
Kusura bakmada senin bu oyundaki kapasiten+yılın kadar ''sadece''benım action yapmışlığım var.Ultima online'a sadece action gözüyle bakan bi zihniyet olduğu için şuan revoda idrak edememen çok normal.Biz bu oyunda o kadar çok şey yaptıkki hiçbir zaman anlıyacak düzeye gelemezsin.Deri setli agapite setli adamları kesiyorsunuz diye mutlu oluyorsunuz.Bide üstüne action çok iyi adam actionu nerden bilcek diyosun.Pardonda sen kimsin ki?Bu konu hakkındaki son yorumumdur.Gerçek actionu senin anlayabilmen için yaklaşık bi 2002-2003 yıllarına dönmen lazım.Twilight Zone-The Biohazard-Sentinel-Blood Brother's-Burn'Out-Kharadun's-Assasin's vb. loncalarının yaptığı actionu görsen sen şuan sadece boş vakit geçirdiğini anlardın.Burda biboktan anlıyormuş gibi artiz artiz konuşmanın-davranmanın alemi yok.Kumdan kale yapıp bozmaya devam edebilirsin herkes gibi bizde sunucudan soğuduk artık makarasına forumda dolaşıyor insanlar.Konuda amacından saptı iyice.5v5 e gelicek olursak.Umarım eğlenceli bişi yapmayı becerirsiniz.
Adam king beyler! Nese konu basında demiştim tartısma olmasın die iyiki tartısmadınız... Katılcak yada katılmayı dusunen guildler pm atsında gorelim...
Freeze.

Çevrimdışı User

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
« Yanıtla #49 : Ocak 29, 2012, 10:49:24 ÖS »
Serverda iyi aksiyon dönüyor Mert hemde bayağı iyi kişi sayısı olarakta kalite olarakta.

Serverın kalitesi mükemmel dediğin gibi, ama bu herif forumda olduğu için forum için aynı kaliteden bahsedemeyeceğim. Eğer olurda Mert denen çocuk oyunada başlarsa kaliteyi kaybederiz, aman diyim başlamasın.

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #50 : Ocak 29, 2012, 11:12:56 ÖS »

Onca yıl gördük neyi becerebildiğini, o kadar zaman oynadın halen öğrenemedin ama oynamayı.
Ayrıca eskiden sen vardın da, biz yokmuyduk yani? Olympus'un ilk 15 oyuncusundanım ben. Sana kapı göründü..

* Dréad Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : Ocak 29, 2012, 11:19:43 ÖS »
En uzağa ben işerim beyler  8)

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : Ocak 29, 2012, 11:24:21 ÖS »
aynen bu ne boş muhabbetler ya.

Kolay gelsin 5 vs 5 konusunda size.

Çevrimdışı Blackrainbow

• Kıdemli Üye
  • Guild Master Of The Burn'Out
    • E-Posta
« Yanıtla #53 : Ocak 29, 2012, 11:27:01 ÖS »
Benim ultima'da gördüğüm şahsi olarak oluşan fikir şudur; her loncanın, her topluluğun bir dönemi vardır. Parlayan. Bunu en uzun süre elinde tutan şuan gördüğüm kadarıyla Nean'lardır, açık konuşmak gerekirse.
Ha bu değişir mi, değişmez mi?
Bu tamamen onların performans ve özel hayatları ile paraleldir bana kalırsa. Şuan bu organize loncaya karşı tek başına durabilecek bir lonca malesef yok. Haklarını yememek lazım.

Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn

Çevrimdışı Biberon

• # ilk uyarısını aldı
  • Üye
  • **
  • no offense
    • E-Posta
« Yanıtla #54 : Ocak 29, 2012, 11:28:00 ÖS »
biz yokken pipisi olmayanlar şimdi çıkartıp işemeye başlamışlar. 4metre olimpiyat rekorumuz kırılamaz. bu tarz rekorlarımız bizim haricimizde başlatılamaz devam ettirilemez. bu manasız çabalar boşunadır. herkes kardeştir. ama ii de sıçtıydık ha şimdi. ne günlerdi sıçardık bizden bilirlerdi.
Düşmesini bilmiyorsan uçmasını öğren.

Çevrimdışı Walygar

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #55 : Ocak 29, 2012, 11:35:16 ÖS »
Bu bioların bazıları eskiden Dark ailesindeydi. Ayrıntıya girmeyelim yine bi edit dupe vs meseleleri oldu Dark ailesi banlandı soyadı  yasaklandı. Çocuklar geçti Biohazard oldu yine bi dupe mevzusu yine ban. Önce kendi staff kadronu kontrol altına alacaksın, kod olarak ".dupe" zaten kapalı da engellemenin bir yolunu bulacaksın. Hergün log mu okursun, Artık maaşlı çalışan tutar sabahtan akşama kadar logların başında bekletir misin bilemem... Bu dupe meselesi Bioların değil yetkililerin ayıbıdır. Bak bu çocuklar azimli şimdi banlarsın seneye napar eder yine bi yolunu bulur tekrar yaparlar. Çözüm değil, verin guildlerini soyadlarını çocukların...

5vs5 pvp'yle ne alaka demeyin birden yazasım geldi bunları :)))))))

Not: 1-2 tanesiyle tanışıklığım var da Biolarla onun haricinde bir tanışıklığım samimiyetim yok yazdıklarım tamamen şahsi görüşlerim..
The Burn'Out
Walygar Ex'burn

Çevrimdışı Barlow.

• Kıdemli Üye
  • * Chronicles Company.
    • E-Posta
« Yanıtla #56 : Ocak 29, 2012, 11:47:21 ÖS »
Bende sana dipnot vereyim bu olaya karışan staff yok. Eski Dark ailesinin banlanması tarzında değil olay bunda staffın yardımı yok.

Çevrimdışı Walygar

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #57 : Ocak 29, 2012, 11:50:35 ÖS »
Bende sana dipnot vereyim bu olaya karışan staff yok. Eski Dark ailesinin banlanması tarzında değil olay bunda staffın yardımı yok.

Yani ben olayı bilmiyorum biraz okudum dupe vs kelimeler geçmiş de ona istinaden yazdım. Olsun yine de aynı hesap senin açığını yakalamış adam. Açıktan yararlananları banla onu anladık. Açık senin neden adamların loncasını vs soyadını yasaklıyosun? Bence vermeleri lazım guildi soyadını vs.
The Burn'Out
Walygar Ex'burn

Çevrimdışı Barlow.

• Kıdemli Üye
  • * Chronicles Company.
    • E-Posta
« Yanıtla #58 : Ocak 29, 2012, 11:54:19 ÖS »
Ceza serverdan uzaklaştırma olsaydı katı bir şekilde takip edilerek o zaman Robert'in kararı derdim. Bu ceza bencede sacma aynı kişiler Restricted olarak oynadılar daha sonra yani bugı soyadları yapmadı ya kendilerini uzaklaştırırsın ya da bırakırsın devam ederler. Olayın bunlara patlama sebebide bütün serverı nasıl düdükledik yarışına girip herkesi keriz yerine nasıl koyduk ssleri atmaları ve yazıları yazmalarıdır. Yani bugı tek onlar kullanmamış olsada showu tek onlar yapınca böyle bir durum oluştu.

Çevrimdışı Walygar

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #59 : Ocak 30, 2012, 12:21:07 ÖÖ »
Realde banka soyanların, dolandırıcıların ve üçkağıtçıların soyunu sopunu ailesini mi cezalandırıyolar? :)))))))

Kusura bakmayın benzetir gibi oldu :)))
The Burn'Out
Walygar Ex'burn