Gönderen Konu: Lonca başliği  (Okunma sayısı 346 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Restricted

• Ziyaretçi
Ynt: Lonca başliği
« Yanıtla #15 : Ocak 31, 2012, 06:16:13 ÖS »
Staff'a etmeyin playera sövün ama bu konuda nydrian'in ztn yapacaği bir yok.

restirected die guild yok serverda ve başlıği silmek hakkı.

bizde diğer başliklarida silmesini söyledik.

ve suanki guild için başliğimizi açmasini talep ediyoruz ( Her guild gibi . )

Çevrimdışı Neandartaler

• # ilk uyarısını aldı
  • Yeni Üye
  • *
  • *Lonca Başkanı
« Yanıtla #16 : Ocak 31, 2012, 06:20:44 ÖS »
irfan başka yerde ağla

Çevrimdışı Nydrian

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : Ocak 31, 2012, 06:23:47 ÖS »
irfan sakin ve yazini editle.

staffa küfür etmen bir şey elde edemezsin.

Nydrian , anliyorum seni playerken az çekmedin sende  :) ama bu hırs iyi değil staffken cok yıpranırsın bu şekilde..

Dediğim gibi lonca aktif ve her guild gibi bizimde başliğimizi açmak zorundasınız.

Her guild'in lonca başliği mevcut ise serverdaki , bizim  guild adı Know Your Enemy dir.Restricted  lonca başkanı olarak başliğimizi açmak zorundasin.

Bak ne diyorum, eski restirected başliğini getir demiyorum. Şuanki Lonca ! başliğini istiyorum.

Yanılıyorsunuz , daha önce burada oyuncu olarak oynamadım.Bi süre boyunca lonca başlığınız açılmayacak Stizz ve cBlack geldiğinde konuşacağım ardından açılıp açılmayacağına karar vereceğiz.Lütfen konuyu daha fazla uzatmayalım küfür eden kişilerin hesaplarıda silinmiştir.

Tekrar iyi akşamlar.
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2012, 06:26:22 ÖS Gönderen: Nydrian »

Restricted

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Ocak 31, 2012, 06:29:46 ÖS »
doğrudur yaniliyor olabilirim, biz gittikten sonra staff oldun oyuncu oldugunu düşünüyordum.

oyuncu olmadan staff olman ayri bir güzel o halde, en azından durumlara daha iyi bakabilirsin.

şimdiki duruma bakıcak olursak dediğim gibi eski başliği istiyen yok burada.

sadece kendimize ait arada girip milletle konuşabileceğimiz ve oynuyan kişi/ler ile muhabbet edebileceğimiz alaını istiyoruz.

bu konuda da stizz'e ulaşmayi deniyebilirim ancak ulaşmamda pek mümkün durmuyor.

o yüzden istiyeceğimiz tek şey , suan ki guild ismi ve bu hesaba modluk -  neden bu hesap ? - çünkü bu hesabin şifresini çoğu kişi/ler bilir ve gerektiği zaman müdale edebilir.

Not olarak; dediğim başliklarida bi zahmet OCAK ayı bitmeden bi kontrol edersen.

Çevrimdışı Nydrian

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : Ocak 31, 2012, 06:34:19 ÖS »
Anlayışınız için teşekkür ederim , Stizz yada cBlack ile konu hakkında bu akşam saatlerinde konuşacağım.

Diğer başlıkları ise müsait olduğum bi süre zarfında arşivleyeceğim.

Tekrar iyi akşamlar dilerim.